Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
esinko naptin cnm degerlendrdin mi

Kizlar napiosnz
evet değerlendirdik canım bi kaç günüde şuan nadasaya yatırdım kendimi:) bakalım şimdi 1 hafta sonra tekrar test yapıcam gebelik yoksa adet söktürü kullanıp adet olcam sonra tekrar yumurtamın gelişmesini beklicem incir ve havuç kürü yapıodum daha kaliteli yumurtam olsun die onuda şimdi bıraktım haftaya onada başlıcam vücudumu dinlendiriorm yani:) sende durumlar nasıl ?

Su kurlere bi ben enerjim yok snrm hiccnm istemiyor vala son guhnleri sayiyorum cnm normql dongume gore gecti bat ama gec yum oldgu icin daha 3 gun vqr demin sari afedersim sümüksü akıntım geldi

Su kurlere bi ben enerjim yok snrm hiccnm istemiyor vala son guhnleri sayiyorum cnm normql dongume gore gecti bat ama gec yum oldgu icin daha 3 gun vqr demin sari afedersim sümüksü akıntım geldi
Yap yap ben incir havuç kürünün faydasını gördüm soğan kürü bendede pek işe yaramadı 15 gün yaptım ama incir kürünü öneririm buarada o sarı akıntının anlamı ne oluyr ben bilmiyorm onu ?

Bakalım cnm adet olirsam bende dusuneyim incir kurunu nasil yapiliyor sana sorarım Allah izin verirse

Aspir setini hiç denediniz mi, yumurta oluşumuna ve adetin düzene girmesine yardımcı oluyor, pci li olupta kullanıp çok gebe olan var.

Arkadaşlar merhaba bu benim ovulasyon testim sizce lh pik yapmışmı böyle olan varmıydı aranızda

Eklentiler

• E83D1766-F400-4411-9F97-C76E48DAB387.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar ben de sizle yumurtlama testi hikayemi paylaşmak istedim.yalniz tabi ki örnek teşkil etsin diye değil sonucta herkesin bünyesi farklia yalniz umut olsun diye paylaşmak istiyorum.yaklasik 29 günde bir adet oluyorum.yumurtlama testiyle 13. gün çift çizgiyi yakaladım.o günü ve tesadüfen önceki günü degerlendirmistik.14. gün çizgi siliklesti yani yumurtam çatladi ama biz o günü değerlendiremedik.15. ve 16. günleri degerlendirdik.bu arada bende herhangi bir sorun olmamasına rağmen o ay adetinin ilk gününden itibaren yumurtam çatlayan kadar inofolic combi kullandım.kendi çapımda yumurtamin kalitesini arttırmak istedim.sonuc olarak o ay hamile kaldim.insallah size de bir fikir bir umut olmustur..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Hadi ya inşallah peki akıntıdan kaç gün sonra böyle oldu senin
Bnm yum zamani akıntım olmadi hic cnm yumurtlamadan sonra oldu
aynen benimde bu yüzden kafa karıştı ama herkest tam gününde olmuyomuş normal bi şey herhalde
Herhldd bklm bi kac ay daha devam edicem belki de bnm lutuel faz surem kisa hayrlısı bklm
Vala brn artik nasip diorum acikcasi bu ay degerlendrdgimz gunlerde olacaksa cok yuksek ihtimal hamile olmam gerekti ama olmadi bi kac ay daha denemek istiyorum ovu testini yumurtlama ne zmn oluyof onu tespit etmek icin insAllah

Bende adet oldum bugün infolic kullanmaya başlıcam yarın yumurtlama olana kadar mı içiyorsun onu ?

Bende adet oldum bugün infolic kullanmaya başlıcam yarın yumurtlama olana kadar mı içiyorsun onu ?
İnofolic combi bi ay kullandım canım bi kutu içtim sadece devamını almadım sürekli içiliyor benim bildiğim ama yine danış doktor ya da eczacıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…