- 5 Şubat 2019
- 58
- 57
- 8
- 34
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
evet değerlendirdik canım bi kaç günüde şuan nadasaya yatırdım kendimi:) bakalım şimdi 1 hafta sonra tekrar test yapıcam gebelik yoksa adet söktürü kullanıp adet olcam sonra tekrar yumurtamın gelişmesini beklicem incir ve havuç kürü yapıodum daha kaliteli yumurtam olsun die onuda şimdi bıraktım haftaya onada başlıcam vücudumu dinlendiriorm yani:) sende durumlar nasıl ?
Su kurlere bi ben enerjim yok snrm hiccnm istemiyor vala son guhnleri sayiyorum cnm normql dongume gore gecti bat ama gec yum oldgu icin daha 3 gun vqr demin sari afedersim sümüksü akıntım geldievet değerlendirdik canım bi kaç günüde şuan nadasaya yatırdım kendimi:) bakalım şimdi 1 hafta sonra tekrar test yapıcam gebelik yoksa adet söktürü kullanıp adet olcam sonra tekrar yumurtamın gelişmesini beklicem incir ve havuç kürü yapıodum daha kaliteli yumurtam olsun die onuda şimdi bıraktım haftaya onada başlıcam vücudumu dinlendiriorm yani:) sende durumlar nasıl ?
Yap yap ben incir havuç kürünün faydasını gördüm soğan kürü bendede pek işe yaramadı 15 gün yaptım ama incir kürünü öneririm buarada o sarı akıntının anlamı ne oluyr ben bilmiyorm onu ?Su kurlere bi ben enerjim yok snrm hiccnm istemiyor vala son guhnleri sayiyorum cnm normql dongume gore gecti bat ama gec yum oldgu icin daha 3 gun vqr demin sari afedersim sümüksü akıntım geldi
Bakalım cnm adet olirsam bende dusuneyim incir kurunu nasil yapiliyor sana sorarım Allah izin verirseYap yap ben incir havuç kürünün faydasını gördüm soğan kürü bendede pek işe yaramadı 15 gün yaptım ama incir kürünü öneririm buarada o sarı akıntının anlamı ne oluyr ben bilmiyorm onu ?
Tabii anlatırım ben sana bi zorluğu yok merak etme:)Bakalım cnm adet olirsam bende dusuneyim incir kurunu nasil yapiliyor sana sorarım Allah izin verirse
Tamam cnmTabii anlatırım ben sana bi zorluğu yok merak etme:)
Aspir setini hiç denediniz mi, yumurta oluşumuna ve adetin düzene girmesine yardımcı oluyor, pci li olupta kullanıp çok gebe olan var.evet değerlendirdik canım bi kaç günüde şuan nadasaya yatırdım kendimi:) bakalım şimdi 1 hafta sonra tekrar test yapıcam gebelik yoksa adet söktürü kullanıp adet olcam sonra tekrar yumurtamın gelişmesini beklicem incir ve havuç kürü yapıodum daha kaliteli yumurtam olsun die onuda şimdi bıraktım haftaya onada başlıcam vücudumu dinlendiriorm yani:) sende durumlar nasıl ?
Canim kaç günde bi görüyorsun adet? Ve 18 19. Gün-de mi olmuş yumurtlamanBugün Adetin 9. Gunu dun başladım bklm test yapmaya kaçıncı günü piki gorucem ilk kez ovulasyon tsti kullaniyorum
Son zmnlarda 30 31 gunde bi adet oluyorum 20. Gün yum oldu cnm ama tutmadi adet oldmCanim kaç günde bi görüyorsun adet? Ve 18 19. Gün-de mi olmuş yumurtlaman
bnm boyle pik oldu cnm cok koyu olmamistiArkadaşlar merhaba bu benim ovulasyon testim sizce lh pik yapmışmı böyle olan varmıydı aranızda
Vala bende bu ay ki döngüm 31 gun oldu ama 20. Günü yumurtladim pek anlamiyorum bu isi nasil oluyormerhaba tekrardan bi şey sormak istiyorum 30 günde bi adet oluyorum yumurtlamam adetimin 13. günü oldu normal mi sizce
Hadi ya inşallah peki akıntıdan kaç gün sonra böyle oldu seninSon zmnlarda 30 31 gunde bi adet oluyorum 20. Gün yum oldu cnm ama tutmadi adet oldm
bnm boyle pik oldu cnm cok koyu olmamisti
Vala bende bu ay ki döngüm 31 gun oldu ama 20. Günü yumurtladim pek anlamiyorum bu isi nasil oluyor
Bnm yum zamani akıntım olmadi hic cnm yumurtlamadan sonra olduHadi ya inşallah peki akıntıdan kaç gün sonra böyle oldu senin
Herhldd bklm bi kac ay daha devam edicem belki de bnm lutuel faz surem kisa hayrlısı bklmaynen benimde bu yüzden kafa karıştı ama herkest tam gününde olmuyomuş normal bi şey herhalde
Vala brn artik nasip diorum acikcasi bu ay degerlendrdgimz gunlerde olacaksa cok yuksek ihtimal hamile olmam gerekti ama olmadi bi kac ay daha denemek istiyorum ovu testini yumurtlama ne zmn oluyof onu tespit etmek icin insAllahKızlar ben de sizle yumurtlama testi hikayemi paylaşmak istedim.yalniz tabi ki örnek teşkil etsin diye değil sonucta herkesin bünyesi farklia yalniz umut olsun diye paylaşmak istiyorum.yaklasik 29 günde bir adet oluyorum.yumurtlama testiyle 13. gün çift çizgiyi yakaladım.o günü ve tesadüfen önceki günü degerlendirmistik.14. gün çizgi siliklesti yani yumurtam çatladi ama biz o günü değerlendiremedik.15. ve 16. günleri degerlendirdik.bu arada bende herhangi bir sorun olmamasına rağmen o ay adetinin ilk gününden itibaren yumurtam çatlayan kadar inofolic combi kullandım.kendi çapımda yumurtamin kalitesini arttırmak istedim.sonuc olarak o ay hamile kaldim.insallah size de bir fikir bir umut olmustur..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende adet oldum bugün infolic kullanmaya başlıcam yarın yumurtlama olana kadar mı içiyorsun onu ?Bnm yum zamani akıntım olmadi hic cnm yumurtlamadan sonra oldu
Herhldd bklm bi kac ay daha devam edicem belki de bnm lutuel faz surem kisa hayrlısı bklm
Vala brn artik nasip diorum acikcasi bu ay degerlendrdgimz gunlerde olacaksa cok yuksek ihtimal hamile olmam gerekti ama olmadi bi kac ay daha denemek istiyorum ovu testini yumurtlama ne zmn oluyof onu tespit etmek icin insAllah
İnofolic combi bi ay kullandım canım bi kutu içtim sadece devamını almadım sürekli içiliyor benim bildiğim ama yine danış doktor ya da eczacıyaBende adet oldum bugün infolic kullanmaya başlıcam yarın yumurtlama olana kadar mı içiyorsun onu ?
Yarın sabahtan ariyim doktorumu doğru söylüyorsunİnofolic combi bi ay kullandım canım bi kutu içtim sadece devamını almadım sürekli içiliyor benim bildiğim ama yine danış doktor ya da eczacıya
Sifa olsun insAllahYarın sabahtan ariyim doktorumu doğru söylüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?