- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Kizlaaar ne durumdasinz kimin bata kac kaldi testler ne duurumda bnm son 5 gun kaldı bklm nolcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün doktora gittim yumurtan çatlamış dedi ama cumartesi pazarı boş geçirdik malesef sizce denemey devam ediyimmi tren kaçtımıKizlaaar ne durumdasinz kimin bata kac kaldi testler ne duurumda bnm son 5 gun kaldı bklm nolcak
Degerlendir bu geceyi yine de cnm bence Rabbim ol derse neler oluorh en son ne zmn degerlendrmistin ne zmn catlagini bilmiosn demi hali hazrda icerde sperm varsa dollenmistr belkibugün doktora gittim yumurtan çatlamış dedi ama cumartesi pazarı boş geçirdik malesef sizce denemey devam ediyimmi tren kaçtımı
en son cuma değerlendrdim cumartesi akşamı çatlamış bugün gebelik testi yaptı doktor bakalım onun sonucunu bekliyorzDegerlendir bu geceyi yine de cnm bence Rabbim ol derse neler oluorh en son ne zmn degerlendrmistin ne zmn catlagini bilmiosn demi hali hazrda icerde sperm varsa dollenmistr belki
Ee tamam degerlendrmissinz catlama oncesindeki iliski de tutma ihtimali var die biliorum gebelik testi mi erken degil mi kan mi veridn cnmen son cuma değerlendrdim cumartesi akşamı çatlamış bugün gebelik testi yaptı doktor bakalım onun sonucunu bekliyorz
evet kan verdim sol yumurtlığmda 20 mm ulaşan bir yumurta gördü bu çatlamıcak büyük ihtimal o yüzden adet söktürücü vermem lazım dedi o yüzden bi gebelik testi isteyelim anlarız değerlerindende ufak bi kıprdama oldumu dediEe tamam degerlendrmissinz catlama oncesindeki iliski de tutma ihtimali var die biliorum gebelik testi mi erken degil mi kan mi veridn cnm
Ayy hadi hayrlisi o zmn cnm insAllah olmuştur haber ver mutlaka ne zmn cikacak sonuclarinevet kan verdim sol yumurtlığmda 20 mm ulaşan bir yumurta gördü bu çatlamıcak büyük ihtimal o yüzden adet söktürücü vermem lazım dedi o yüzden bi gebelik testi isteyelim anlarız değerlerindende ufak bi kıprdama oldumu dedi
benmde böyleydi pozitif cnımmerhaba kızlar sizce ovulasyon testim pozitif mi bakar mısınız
dün ilişki olmuştu bugünde olması gerekiyo mu yoksa yarın mı olsa acaba bilemedimbenmde böyleydi pozitif cnım
bu akşam internetten bakıcam açıklanmış olur haber vericem:)Ayy hadi hayrlisi o zmn cnm insAllah olmuştur haber ver mutlaka ne zmn cikacak sonuclarin
bence hergün deneyin çatlamış çnkü yumurtadün ilişki olmuştu bugünde olması gerekiyo mu yoksa yarın mı olsa acaba bilemedim
Bnm böyle pik olmustucnm bence olmus gibi degerlendrin ust uste degerlendrdik bizmerhaba kızlar sizce ovulasyon testim pozitif mi bakar mısınız
Tamam cnmbu akşam internetten bakıcam açıklanmış olur haber vericem:)
Kızlar gebelik negatif malesef doktor dio cumartesi yada pazar çatlamıştır çnkü ben cumartesi ovulasyon yaptım baya koyulaşmştı 2. Çizgi dün ve bugünde silikleşmişti dün yada bugün çatladı yani siz denemelere devam edin dedi sizce ne yapmalıyımBnm böyle pik olmustucnm bence olmus gibi degerlendrin ust uste degerlendrdik biz
Tamam cnm
Denemeye devam edin dediyse edin kuzum ne kaybedersinz ki ins bu ay olmasa da diger aya olurKızlar gebelik negatif malesef doktor dio cumartesi yada pazar çatlamıştır çnkü ben cumartesi ovulasyon yaptım baya koyulaşmştı 2. Çizgi dün ve bugünde silikleşmişti dün yada bugün çatladı yani siz denemelere devam edin dedi sizce ne yapmalıyım
Çatlayan yumurta ne kadar süre kalıp döllenebiliyor bi bilgin varmı peki?Denemeye devam edin dediyse edin kuzum ne kaybedersinz ki ins bu ay olmasa da diger aya olur
Onu hiç bilemiyorum kuzum yanlış yönlendirmis olmayimÇatlayan yumurta ne kadar süre kalıp döllenebiliyor bi bilgin varmı peki?
Rabbim hakkımızda hayırlısını versinOnu hiç bilemiyorum kuzum yanlış yönlendirmis olmayim
Amin cnm insAllahRabbim hakkımızda hayırlısını versin