- 5 Şubat 2019
- 58
- 57
- 8
- 34
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Aslinda benim sabahlari hic cikmadi koyuDaha koyu çıkıyor dimi 2. Çizgi sabah yapınca bi an heveslendim yaaa
Sen yaninda varsa oglende yap bitame bakalim ne cikcakDaha koyu çıkıyor dimi 2. Çizgi sabah yapınca bi an heveslendim yaaa
Yanımda yok ama akşam yapıcam tekrar gerçi açık renkte çıksa koyu renkte çıksa riske atmıyorum 2 günde bir çalışma yapıyoruz eşimle:)Sen yaninda varsa oglende yap bitame bakalim ne cikcak
Tabi tabi bos gecmemek gerekYanımda yok ama akşam yapıcam tekrar gerçi açık renkte çıksa koyu renkte çıksa riske atmıyorum 2 günde bir çalışma yapıyoruz eşimle:)
yumurtlama olmamış oluyor dimi bu sonuçlaBugunde boyle cikti devam ediyo sanirimEki Görüntüle 2233384
Cnm bence dunkinden acik renk çatlıyor olabilirKızlar sabahkı ovvu testım ben yumurtlamıyormuyum acaba acık rengı goremedım daha
senin dunkini hatrlamiorum cnm ama daha var snrmBugunde boyle cikti devam ediyo sanirimEki Görüntüle 2233384
Benim de bu ay ilk denemem ama büyük ihtimal erken yumurtluosn canım sen siliklestgnde çatlamış oluyormuş ya da bi önceki Aydan kalan olgunlaşmamış yumurta falan varsa o çatladı sen test yapmaya ve ilişkiye devam et bence cnm insAllah bekleyişin son bulur bu ay
Rabbım evladina da hayırlı ömürler versin
Catlasın artık bata 7 8 gun kaldı resmen dırenıyorCnm bence dunkinden acik renk çatlıyor olabilir
senin dunkini hatrlamiorum cnm ama daha var snrm
Bu canim dunCnm bence dunkinden acik renk çatlıyor olabilir
senin dunkini hatrlamiorum cnm ama daha var snrm
Evet suan oyle gozukuyoryumurtlama olmamış oluyor dimi bu sonuçla
Sanki catladigi gunle beraber 14 gun bqt oluyor cnm uygulamada ben testi pozitif isaretledm ovulasyonu catladgi gun olarak cikarfi ertesi günü yani ve catladgi gunle 14 gun oluyorCatlasın artık bata 7 8 gun kaldı resmen dırenıyor
dune gore azicik daha koyulasmis sankicnm bana öyle gekdi devam et yapmayaBu canim dun Eki Görüntüle 2233407
Benım oyle olmuyor cnm 27 30 gunde adet oluyorum 20 22 gıbıde her ay catlama oluyor ama bu ay hep koyuları gorunce kafam karıştı engec 16 subatta adet olmam lazım annemde gec yumurtluyormus benım bakalım neler olcakSanki catladigi gunle beraber 14 gun bqt oluyor cnm uygulamada ben testi pozitif isaretledm ovulasyonu catladgi gun olarak cikarfi ertesi günü yani ve catladgi gunle 14 gun oluyor
dune gore azicik daha koyulasmis sankicnm bana öyle gekdi devam et yapmaya
Hmm anldm cnm lutuel faz suren kısa yani hadi hyrlisi o zmn az kalmışBenım oyle olmuyor cnm 27 30 gunde adet oluyorum 20 22 gıbıde her ay catlama oluyor ama bu ay hep koyuları gorunce kafam karıştı engec 16 subatta adet olmam lazım annemde gec yumurtluyormus benım bakalım neler olcak
Ayneb oyle cnm hatta kafama takılıyot yumurtamın catlayıp catlamadıgıba bıle baktırmak ıstıyorum o derece testlere sınırım bozulduHmm anldm cnm lutuel faz suren kısa yani hadi hyrlisi o zmn az kalmış
Sanırım senle 8 sayıcaz bellı olması ıcın aynı zamanda catladıSimdi catlamis galiba dimi:)Eki Görüntüle 2233748
Umarim birlikte guzel sonucumuzu paylasiriz:)Sanırım senle 8 sayıcaz bellı olması ıcın aynı zamanda catladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?