- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Amin canım insAllah siliklesene kadar takip et canım değerlendirmeye de devam et insAllah hayırlı haberler aliriz hep beraberEvet benim testimle benzer canım inşallah güzel haberler alırız
Kuzum daha başı :) olur inşallh benim de 8-9 ay oldu işte bugün kahveler gelmiş yarın günüm :) gelir kesin hep böyle oluyor oy anam hayırlısı herşeyin :)
Kiz ben devam ettiremiom onu hiç başlıyorum 2 3 gün içiyorum bırakıyorum aç karna fena oluyorValla gelin beraber soğan kürü deneyelim bu ay. Adetim bittikten 1hafta sonra başlıcam bende kısmetse. Vakti vardır elbet, bizde onu beklicez napalım artık:) hayırlısı Allahtan
Ben soğan suyunu 15 gün içtim üşenmedim sabah 6 da kalktım işe gitmeden kaynattım ılıklaştırdım aç karnına içtim falan ne adet oldum ne başka bişey yani anlıcağnız bende pek işe yaramadıKiz ben devam ettiremiom onu hiç başlıyorum 2 3 gün içiyorum bırakıyorum aç karna fena oluyor
Ben dayanamadım o kadar niyetim 15 gündü ama iki ay başladım devamını getirmedimBen soğan suyunu 15 gün içtim üşenmedim sabah 6 da kalktım işe gitmeden kaynattım ılıklaştırdım aç karnına içtim falan ne adet oldum ne başka bişey yani anlıcağnız bende pek işe yaramadı
Adet niye olmadınız onu anlayamadım,Ben soğan suyunu 15 gün içtim üşenmedim sabah 6 da kalktım işe gitmeden kaynattım ılıklaştırdım aç karnına içtim falan ne adet oldum ne başka bişey yani anlıcağnız bende pek işe yaramadı
Bende ilkkez denicem gastritimde var ama enfeksiyon falan varsa söksün diye denicem bu ay kararlıyım. İnsallah kötü yapmazKiz ben devam ettiremiom onu hiç başlıyorum 2 3 gün içiyorum bırakıyorum aç karna fena oluyor
Anladım canım ama dikkat et dokunursa devam etme bence gastrit olana öneriliyor mi bak int istersen önce kaş yapayım derken göz çıkarma Allah korusunBende ilkkez denicem gastritimde var ama enfeksiyon falan varsa söksün diye denicem bu ay kararlıyım. İnsallah kötü yapmaz
Nasıl yapıcaz yapalım kız :)Valla gelin beraber soğan kürü deneyelim bu ay. Adetim bittikten 1hafta sonra başlıcam bende kısmetse. Vakti vardır elbet, bizde onu beklicez napalım artık:) hayırlısı Allahtan
Polikistik over var adet düzensizliği yapıyor 2 ayda bir yada 3 ayda bir adet oluyorum adetimi düzene sokar diye düşündüm soğan kürü ama işe yaramadı bendeAdet niye olmadınız onu anlayamadım,
Biraz daha yaklaştım yumurtlamaya sanırım:) birde kızlar bu testi sabah ilk idrarınızla yapın diğerleri baya değiştirio sonucuİnşALLAH canım hep beraber
Kagidinda tam tersi yazıyor canım ilk idrara yapmayın dio diye biliyorum benBiraz daha yaklaştım yumurtlamaya sanırım:) birde kızlar bu testi sabah ilk idrarınızla yapın diğerleri baya değiştirio sonucu
Yaaaa eve gidince okuyim kağıdınıKagidinda tam tersi yazıyor canım ilk idrara yapmayın dio diye biliyorum ben
İnşallah tutmuştur yaaa:)Günaydınn kızlar bugün yine kasik ağrısıyla uyandım catlamanin 7. Günü insAllah tutunmuştur bebeğim ondandır bu ağrı bata son 9 gun ateş tablom bklm ne olacak
Markası neYaaaa eve gidince okuyim kağıdını
insAllah insAllah cnmİnşallah tutmuştur yaaa:)
Markası predictörMarkası ne
insAllah insAllah cnm
Markası predictör[/QUOTE
Bende ilk ay o hatayi yaptim ilk idrarla degilde 12 ile 2 arasi yap canim bide yapmadan 2 saat once su icmeyi birak
Anldm cnm farklyms bnmkindemMarkası predictör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?