- 22 Ocak 2019
- 1.052
- 739
- 73
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Tamam cnm teşekkür ederim ne zamandır çocuk dusunuyorsunuz
20subatta senin ne zaman canim evet ilk ay benim esimde bunalima girdi ben sirf daha cok uzulmesim diye uzuntumu belli etmedim ama allahim birann once hepimize versin insCanım 2aydır deniyoruz bizde çok yeni geçen ay olmayacagı bariz belliydi hiç dogru düzgün üstelemedik, ama bu ay belki dedim....
Eşimde beklenti içine girmiş haliyle, ister istemez bende tabi. Ama nasip demekki.
Senin bat nezaman canım
20 subatta canim seninki ne zaman onlarda buyuk beklentoye giriyo esim ilk ay olmayinca bunalima girdi o daha kotu olmasin diye belli etmedim uzuntumu ama icim yani allah hayirli zaamnada nasip etsin hepimize biran once versin aratmasin rabbimCanım 2aydır deniyoruz bizde çok yeni geçen ay olmayacagı bariz belliydi hiç dogru düzgün üstelemedik, ama bu ay belki dedim....
Eşimde beklenti içine girmiş haliyle, ister istemez bende tabi. Ama nasip demekki.
Senin bat nezaman canım
Umarim guzel haberlerinizi alirizTabıkı oyle cnn ıns bızım ıcın en dogru nezamansa ozaman olsun bakalım ben artık beklemeye gecıyorum batı yavas yavas
Ins cnm bakalım 8 10 gune bata gore artık umarım verırız sızde bıdahakı ay ben cok bekledım buan ocon hayırlı haberle gıtmıyokı ılk bebegımı kaybettım hep ıcımızde bır korkuBiz veremedik siz hayırlı güzel haberler verin bari :)
Ins cnm bata az kalsa bıraz daha sabırla beklemek lazımUmarim guzel haberlerinizi aliriz
Biz 9 aydır falan çabalıyoruz canım bi kimyasal oldu Eylül ee hala bekliyorum bklm Rabbim nezmn nasip edecek bi kızım var 4 yaşındaTamam cnm teşekkür ederim ne zamandır çocuk dusunuyorsunuz
Basın sağolsun canım yaaaa. Düşükmü olduIns cnm bakalım 8 10 gune bata gore artık umarım verırız sızde bıdahakı ay ben cok bekledım buan ocon hayırlı haberle gıtmıyokı ılk bebegımı kaybettım hep ıcımızde bır korku
Bes aylık erken dogum yaptım cnm maalesef bundan sonrakı hamılleıklerdr cok dıkkat etmem gerekıcekBasın sağolsun canım yaaaa. Düşükmü oldu
Allah tekrar nasip eder inşallah canım senin birtane varmis yine benim 16 aydı oldu ama ne zaman gelecek nazlı bebegim bakalımBiz 9 aydır falan çabalıyoruz canım bi kimyasal oldu Eylül ee hala bekliyorum bklm Rabbim nezmn nasip edecek bi kızım var 4 yaşında
Nasipte ne zmnsa o zmn gelecek inşallah cnm hoc korundun mu cnm evlendin direk istedinz miAllah tekrar nasip eder inşallah canım senin birtane varmis yine benim 16 aydı oldu ama ne zaman gelecek nazlı bebegim bakalım
Çok üzüldüm canımmm.Bes aylık erken dogum yaptım cnm maalesef bundan sonrakı hamılleıklerdr cok dıkkat etmem gerekıcek
13 yazan ne zmnin cnm bnm hemen hemen oyleyken pik olmustu
13.gun yani bugun oglende yaptigim yarin silik cikarsa catlamis demek mi olucak13 yazan ne zmnin cnm bnm hemen hemen oyleyken pik olmustu
Canim benimde çok koyu olmadan hafta c kadar koyu olmadan siliklesti herkeste aynı olmuyormuş snrm bence yeterli koyulukta hem senin ki değerlendirmelisinKızlar Merhaba ocak ayının 23. De regl oldum ve 3. Şubatta yani adet gördüğüm tarihten 12 gün sonra ovülasyon testine ve çalışmalara başladık normalde 30 günde bir regl oluyorum.ovülasyon test görüntülerini ekledim henüz t çizgisiyle aynı ya da daha koyu olduğunu görmedim ama bugün silikleşti test yapmaya devam etmeli miyim ? Deneyimli arkadaşlardan Yorumlarını rica ediyorum ...teşekkür ederim sevgiler :)
Kuzum daha başı :) olur inşallh benim de 8-9 ay oldu işte bugün kahveler gelmiş yarın günüm :) gelir kesin hep böyle oluyor oy anam hayırlısı herşeyin :)Canım 2aydır deniyoruz bizde çok yeni geçen ay olmayacagı bariz belliydi hiç dogru düzgün üstelemedik, ama bu ay belki dedim....
Senin bat nezaman canım
Canim aynen takip etmeye devam et yarın yine koyulasma olur belki siliklesrse catlamis demektir13.gun yani bugun oglende yaptigim yarin silik cikarsa catlamis demek mi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?