• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum daha başı :) olur inşallh benim de 8-9 ay oldu işte bugün kahveler gelmiş yarın günüm :) gelir kesin hep böyle oluyor oy anam hayırlısı herşeyin :)

Valla gelin beraber soğan kürü deneyelim bu ay. Adetim bittikten 1hafta sonra başlıcam bende kısmetse. Vakti vardır elbet, bizde onu beklicez napalım artık:) hayırlısı Allahtan

Valla gelin beraber soğan kürü deneyelim bu ay. Adetim bittikten 1hafta sonra başlıcam bende kısmetse. Vakti vardır elbet, bizde onu beklicez napalım artık:) hayırlısı Allahtan
Kiz ben devam ettiremiom onu hiç başlıyorum 2 3 gün içiyorum bırakıyorum aç karna fena oluyor

Kiz ben devam ettiremiom onu hiç başlıyorum 2 3 gün içiyorum bırakıyorum aç karna fena oluyor
Ben soğan suyunu 15 gün içtim üşenmedim sabah 6 da kalktım işe gitmeden kaynattım ılıklaştırdım aç karnına içtim falan ne adet oldum ne başka bişey yani anlıcağnız bende pek işe yaramadı

Ben soğan suyunu 15 gün içtim üşenmedim sabah 6 da kalktım işe gitmeden kaynattım ılıklaştırdım aç karnına içtim falan ne adet oldum ne başka bişey yani anlıcağnız bende pek işe yaramadı
Ben dayanamadım o kadar niyetim 15 gündü ama iki ay başladım devamını getirmedim

Bende ilkkez denicem gastritimde var ama enfeksiyon falan varsa söksün diye denicem bu ay kararlıyım. İnsallah kötü yapmaz
Anladım canım ama dikkat et dokunursa devam etme bence gastrit olana öneriliyor mi bak int istersen önce kaş yapayım derken göz çıkarma Allah korusun

Eklentiler

• 7056E522-FBAC-4EA4-9555-64FC46B55104.jpeg
    7056E522-FBAC-4EA4-9555-64FC46B55104.jpeg
    138,9 KB · Görüntüleme: 32
Günaydınn kızlar bugün yine kasik ağrısıyla uyandım catlamanin 7. Günü insAllah tutunmuştur bebeğim ondandır bu ağrı bata son 9 gun ateş tablom bklm ne olacak

Eklentiler

• Screenshot_20190207-074850.png
    Screenshot_20190207-074850.png
    172,9 KB · Görüntüleme: 30
Back