Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Surekli oyle oluyors testte demek ki kisa shruyir

Aynen cnm catlamis hadi gozun aydin guzel sonuclat alirsn insAllah
Bugun sılıklıgı yakaladım cnm dun aksam catladı sanırım benım ılıskıden 1 saat yatmak yeterlı sanırım dımı

Eklentiler

• DABA3BBC-238E-4548-B2EF-AC6E3C7639F7.jpeg
    117 KB · Görüntüleme: 34
Bugun sılıklıgı yakaladım cnm dun aksam catladı sanırım benım ılıskıden 1 saat yatmak yeterlı sanırım dımı
Aynen 6si pik bence senin 7 hafif siliklesmis 8 catlamis hadi hyrlisi olsun ben bi saat bekledim belime yastik koyup ondan sonra tuvalte gittim sabah yikandim Hep cnm

Aynen 6si pik bence senin 7 hafif siliklesmis 8 catlamis hadi hyrlisi olsun ben bi saat bekledim belime yastik koyup ondan sonra tuvalte gittim sabah yikandim Hep cnm
Ben sabah yapamıyorum tedirgin oluyorum o şekilde uyuyunca ama 30 dk ayaklarımı havaya kaldırıyorm 2 saatte yatıyorm sonra duş alıyorm sizce sıkıntı olurmu

Ben sabah yapamıyorum tedirgin oluyorum o şekilde uyuyunca ama 30 dk ayaklarımı havaya kaldırıyorm 2 saatte yatıyorm sonra duş alıyorm sizce sıkıntı olurmu
Bende bu ay oyle yaotim cnm senin gibi yaoiordm normalde hep boylr dediler bende deneyim bklm dedim

Bn de tedrgn oluyorum Allah korusun sknt tabi ama deniyorjz sabah namazina sknt oluyo baya erkenden almak biraz zorluyor beni dr

Merhaba benim ovulasyon testime bakarmısınız ikinci çizgi neden böyle çokıyo çok mu damlatıyorum

Dün yaptığına cok damlatmissin sanki cnm ben hep 3 ya da 4 damla damlatiyirdum iyi oluyordu hala olmamis snrm kacinci günü adetin
Benim ovulasyon testim netleşmeden silikleşmeye başladı ama hiç 1. Çizgi kadar koyu olmadı hatta silik denebilcek şekildeydi ama bugün yaptğm yok kadar az belirgin çizgi oluştu çatlama oldumu acaba kızlar

Benim ovulasyon testim netleşmeden silikleşmeye başladı ama hiç 1. Çizgi kadar koyu olmadı hatta silik denebilcek şekildeydi ama bugün yaptğm yok kadar az belirgin çizgi oluştu çatlama oldumu acaba kızlar
Benimde çok koyulasmadi canım sonra siliklesti herkesin farklı oluyor sanırım

Bugün catlamanin 6 günüydu bklm bol bol kasik ağrılı bi gun oldu göğüslerim gayet normal agrı sizi yok ama uçları kaşınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…