- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Ins cnm bakalım daha cok var ben dun geceyı degerlendıremedım bı oncekı gece degerlendırdım bakalım kısmrtUmarim birlikte guzel sonucumuzu paylasiriz:)
Surekli oyle oluyors testte demek ki kisa shruyirAyneb oyle cnm hatta kafama takılıyot yumurtamın catlayıp catlamadıgıba bıle baktırmak ıstıyorum o derece testlere sınırım bozuldu
Aynen cnm catlamis hadi gozun aydin guzel sonuclat alirsn insAllahSimdi catlamis galiba dimi:)Eki Görüntüle 2233748
Bugun sılıklıgı yakaladım cnm dun aksam catladı sanırım benım ılıskıden 1 saat yatmak yeterlı sanırım dımıSurekli oyle oluyors testte demek ki kisa shruyir
Aynen cnm catlamis hadi gozun aydin guzel sonuclat alirsn insAllah
Aynen 6si pik bence senin 7 hafif siliklesmis 8 catlamis hadi hyrlisi olsun ben bi saat bekledim belime yastik koyup ondan sonra tuvalte gittim sabah yikandim Hep cnmBugun sılıklıgı yakaladım cnm dun aksam catladı sanırım benım ılıskıden 1 saat yatmak yeterlı sanırım dımı
Bende bugun 1 saat kalabıldım anca ıkı gun onceden ıcerde kalan varsa tutmustur ınsAynen 6si pik bence senin 7 hafif siliklesmis 8 catlamis hadi hyrlisi olsun ben bi saat bekledim belime yastik koyup ondan sonra tuvalte gittim sabah yikandim Hep cnm
İnşALLAH cnmBende bugun 1 saat kalabıldım anca ıkı gun onceden ıcerde kalan varsa tutmustur ıns
Ben sabah yapamıyorum tedirgin oluyorum o şekilde uyuyunca ama 30 dk ayaklarımı havaya kaldırıyorm 2 saatte yatıyorm sonra duş alıyorm sizce sıkıntı olurmuAynen 6si pik bence senin 7 hafif siliklesmis 8 catlamis hadi hyrlisi olsun ben bi saat bekledim belime yastik koyup ondan sonra tuvalte gittim sabah yikandim Hep cnm
Bende bu ay oyle yaotim cnm senin gibi yaoiordm normalde hep boylr dediler bende deneyim bklm dedimBen sabah yapamıyorum tedirgin oluyorum o şekilde uyuyunca ama 30 dk ayaklarımı havaya kaldırıyorm 2 saatte yatıyorm sonra duş alıyorm sizce sıkıntı olurmu
Bn de tedrgn oluyorum Allah korusun sknt tabi ama deniyorjz sabah namazina sknt oluyo baya erkenden almak biraz zorluyor beni drBen sabah yapamıyorum tedirgin oluyorum o şekilde uyuyunca ama 30 dk ayaklarımı havaya kaldırıyorm 2 saatte yatıyorm sonra duş alıyorm sizce sıkıntı olurmu
Dün yaptığına cok damlatmissin sanki cnm ben hep 3 ya da 4 damla damlatiyirdum iyi oluyordu hala olmamis snrm kacinci günü adetinEki Görüntüle 2233859 Merhaba benim ovulasyon testime bakarmısınız ikinci çizgi neden böyle çokıyo çok mu damlatıyorum
Benim ovulasyon testim netleşmeden silikleşmeye başladı ama hiç 1. Çizgi kadar koyu olmadı hatta silik denebilcek şekildeydi ama bugün yaptğm yok kadar az belirgin çizgi oluştu çatlama oldumu acaba kızlarDün yaptığına cok damlatmissin sanki cnm ben hep 3 ya da 4 damla damlatiyirdum iyi oluyordu hala olmamis snrm kacinci günü adetin
Benimde çok koyulasmadi canım sonra siliklesti herkesin farklı oluyor sanırımBenim ovulasyon testim netleşmeden silikleşmeye başladı ama hiç 1. Çizgi kadar koyu olmadı hatta silik denebilcek şekildeydi ama bugün yaptğm yok kadar az belirgin çizgi oluştu çatlama oldumu acaba kızlar
Bu en koyu hali mesela sonra silikleşmeye başladıBenimde çok koyulasmadi canım sonra siliklesti herkesin farklı oluyor sanırım
Himmm silik evet kaçıncı günündu kız unuttum ben devam ediyir musun testlere belki daha koyulasr bnm en koyu hali ve catlamA böyle oldu cnm bak
6. Gün bugün ama silikşmesi garip geldiHimmm silik evet kaçıncı günündu kız unuttum ben devam ediyir musun testlere belki daha koyulasr bnm en koyu hali ve catlamA böyle oldu cnm bak
Devam et bence canım sen adet başlangıcından 6. Gun mu bitisinden mi6. Gün bugün ama silikşmesi garip geldi
Benm pko dan dolayı adet düzensiliğim vardı 2 aydır olmuodum doktora gittim 16 mm yumurtan oluşmuş çatlar yakında denemeler yapın dedi ben ovulasyon testi aldım doktordan sonra işte o günden beri 6. Gün :)Devam et bence canım sen adet başlangıcından 6. Gun mu bitisinden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?