Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm pko dan dolayı adet düzensiliğim vardı 2 aydır olmuodum doktora gittim 16 mm yumurtan oluşmuş çatlar yakında denemeler yapın dedi ben ovulasyon testi aldım doktordan sonra işte o günden beri 6. Gün :)
Kaç mm olunca çatlıyor ne kadar zmnda olgunlaşıyor bi bilgim yok cnm ama o zmn büyük ihtimal olgnlasms catladi deneme yaptysn insAllah hayırlı haber alırsın

Dün yaptığına cok damlatmissin sanki cnm ben hep 3 ya da 4 damla damlatiyirdum iyi oluyordu hala olmamis snrm kacinci günü adetin
Ocaktan beri adet görüyorum kesilmedim doktor pcodan kaynaklı olabilir dedi bende öylesine yaptım aslında dün böyle olunca bugün tekrarlıyayım dedim yani adetin kaçıncı günü bilmiyorum bide 4 damla damlatıyorum 3 damlatayım o zaman teşekkür ederim cevabın için :)

Anladım canım vala benim de ilk deneme olunca pek bilgili değilim elimden geldikçe yardımcı olurum tabiki :) Rabbim gönlüne göre versin insAllah

Merhaba herkese, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle, pik olan günleri mi değerlendirmiştiniz hatırlıyor musunuz?

Bende ovu testi ile hamile kaldım, pik olduğu gün değilde ertesi gün ilişki oldu sadece, hatta hiç umudum yoktu ama o günde tutmuş çok şükür.

Ben sabah yapamıyorum tedirgin oluyorum o şekilde uyuyunca ama 30 dk ayaklarımı havaya kaldırıyorm 2 saatte yatıyorm sonra duş alıyorm sizce sıkıntı olurmu

Ben hiç birini yapmadım sadece 15 20 dk kadar telefona baktım sonra gittim duş aldım, tutmuştu çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…