- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Kaç mm olunca çatlıyor ne kadar zmnda olgunlaşıyor bi bilgim yok cnm ama o zmn büyük ihtimal olgnlasms catladi deneme yaptysn insAllah hayırlı haber alırsınBenm pko dan dolayı adet düzensiliğim vardı 2 aydır olmuodum doktora gittim 16 mm yumurtan oluşmuş çatlar yakında denemeler yapın dedi ben ovulasyon testi aldım doktordan sonra işte o günden beri 6. Gün :)
İnşallah hemen sizlerle paylaşıcam zaten hayırlı haberimi:)Kaç mm olunca çatlıyor ne kadar zmnda olgunlaşıyor bi bilgim yok cnm ama o zmn büyük ihtimal olgnlasms catladi deneme yaptysn insAllah hayırlı haber alırsın
Birde hep aynı saatte mi yapmak lazım testiİnşallah hemen sizlerle paylaşıcam zaten hayırlı haberimi:)
Ben aynı saatte yapıyordum cnm ama fark ediyor mu bilmiyorumBirde hep aynı saatte mi yapmak lazım testi
Kaç gibi mesela sabahta yapmiyim diyorm artıkBen aynı saatte yapıyordum cnm ama fark ediyor mu bilmiyorum
Testin üzerinde sabah 10 öğle 3-5 yaziordu cnm bi akşam seçeneği vardı ama ben günde bi saat 3te yaptım hepKaç gibi mesela sabahta yapmiyim diyorm artık
Ocaktan beri adet görüyorum kesilmedim doktor pcodan kaynaklı olabilir dedi bende öylesine yaptım aslında dün böyle olunca bugün tekrarlıyayım dedim yani adetin kaçıncı günü bilmiyorum bide 4 damla damlatıyorum 3 damlatayım o zaman teşekkür ederim cevabın için :)Dün yaptığına cok damlatmissin sanki cnm ben hep 3 ya da 4 damla damlatiyirdum iyi oluyordu hala olmamis snrm kacinci günü adetin
Anladım canım vala benim de ilk deneme olunca pek bilgili değilim elimden geldikçe yardımcı olurum tabiki :) Rabbim gönlüne göre versin insAllahOcaktan beri adet görüyorum kesilmedim doktor pcodan kaynaklı olabilir dedi bende öylesine yaptım aslında dün böyle olunca bugün tekrarlıyayım dedim yani adetin kaçıncı günü bilmiyorum bide 4 damla damlatıyorum 3 damlatayım o zaman teşekkür ederim cevabın için :)
Amin hepimizin inşallah:)Anladım canım vala benim de ilk deneme olunca pek bilgili değilim elimden geldikçe yardımcı olurum tabiki :) Rabbim gönlüne göre versin insAllah
Direk istedik canım. Ben dusunmuyordum başlarda eşim çok istiyordu o yüzden korunmasını hicNasipte ne zmnsa o zmn gelecek inşallah cnm hoc korundun mu cnm evlendin direk istedinz mi
Anladım canım hakkınızda hayırlısı vakti saati henüz gelmedyse demek ki yakındır insAllah Vuslat :)Direk istedik canım. Ben dusunmuyordum başlarda eşim çok istiyordu o yüzden korunmasını hic
Kızlarr istanbuldan alaçatıya geldim bugün sanırım hava değişimi iyi geldi:) dahada koyulaştı 2. Çizgi:)Testin üzerinde sabah 10 öğle 3-5 yaziordu cnm bi akşam seçeneği vardı ama ben günde bi saat 3te yaptım hep
Birazdaha koyulasmis gibi cnm devam etmen lazim snrm halaEki Görüntüle 2234133
Kızlarr istanbuldan alaçatıya geldim bugün sanırım hava değişimi iyi geldi:) dahada koyulaştı 2. Çizgi:)
Sanırım yaa bunu görünce bile mutlu oluyorum:)))Birazdaha koyulasmis gibi cnm devam etmen lazim snrm hala
Merhaba herkese, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle, pik olan günleri mi değerlendirmiştiniz hatırlıyor musunuz?
Ben sabah yapamıyorum tedirgin oluyorum o şekilde uyuyunca ama 30 dk ayaklarımı havaya kaldırıyorm 2 saatte yatıyorm sonra duş alıyorm sizce sıkıntı olurmu
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBende ovu testi ile hamile kaldım, pik olduğu gün değilde ertesi gün ilişki oldu sadece, hatta hiç umudum yoktu ama o günde tutmuş çok şükür.
Amin her isteyene nasip olsun insallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ne güzel inşallah bizimde öyle olurBen hiç birini yapmadım sadece 15 20 dk kadar telefona baktım sonra gittim duş aldım, tutmuştu çok şükür.
Inşallah Allah her isteyene nasip etsinNe güzel inşallah bizimde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?