• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam cnm teşekkür ederim ne zamandır çocuk dusunuyorsunuz

Bende bu ay ilkkez ovu testi kullandım, ama ilk ay başarılı olmadı, adet oldum bugun.
Adetlerin düzenliyse 10.günden itibaren başlayabilirsin yapmaya, sıvı tüketimine mutlaka dikkat etmen lazım..
Allahım nasip etsin en kısa zamanda hepimize

Canım 2aydır deniyoruz bizde çok yeni geçen ay olmayacagı bariz belliydi hiç dogru düzgün üstelemedik, ama bu ay belki dedim....
Eşimde beklenti içine girmiş haliyle, ister istemez bende tabi. Ama nasip demekki.
Senin bat nezaman canım
20subatta senin ne zaman canim evet ilk ay benim esimde bunalima girdi ben sirf daha cok uzulmesim diye uzuntumu belli etmedim ama allahim birann once hepimize versin ins
Canım 2aydır deniyoruz bizde çok yeni geçen ay olmayacagı bariz belliydi hiç dogru düzgün üstelemedik, ama bu ay belki dedim....
Eşimde beklenti içine girmiş haliyle, ister istemez bende tabi. Ama nasip demekki.
Senin bat nezaman canım
20 subatta canim seninki ne zaman onlarda buyuk beklentoye giriyo esim ilk ay olmayinca bunalima girdi o daha kotu olmasin diye belli etmedim uzuntumu ama icim yani allah hayirli zaamnada nasip etsin hepimize biran once versin aratmasin rabbim

20190206_194727.jpg

Kızlar Merhaba ocak ayının 23. De regl oldum ve 3. Şubatta yani adet gördüğüm tarihten 12 gün sonra ovülasyon testine ve çalışmalara başladık normalde 30 günde bir regl oluyorum.ovülasyon test görüntülerini ekledim henüz t çizgisiyle aynı ya da daha koyu olduğunu görmedim ama bugün silikleşti test yapmaya devam etmeli miyim ? Deneyimli arkadaşlardan Yorumlarını rica ediyorum ...teşekkür ederim sevgiler :)

Eklentiler

• 1A0E5DF0-DC5C-49BC-8712-76FE6458F683.jpeg
    1A0E5DF0-DC5C-49BC-8712-76FE6458F683.jpeg
    131,8 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar Merhaba ocak ayının 23. De regl oldum ve 3. Şubatta yani adet gördüğüm tarihten 12 gün sonra ovülasyon testine ve çalışmalara başladık normalde 30 günde bir regl oluyorum.ovülasyon test görüntülerini ekledim henüz t çizgisiyle aynı ya da daha koyu olduğunu görmedim ama bugün silikleşti test yapmaya devam etmeli miyim ? Deneyimli arkadaşlardan Yorumlarını rica ediyorum ...teşekkür ederim sevgiler :)
Canim benimde çok koyu olmadan hafta c kadar koyu olmadan siliklesti herkeste aynı olmuyormuş snrm bence yeterli koyulukta hem senin ki değerlendirmelisin

G Gaye12345 canım bak bnm testlerin pik olanlari böyleydi sonra siliklesti su an ikinci çizgi tamamen kayboldu çatladı yani öyle düşünüyorum dongumun 24. Gunu bugün

Eklentiler

• FOTO_20190202_231608.jpg
    FOTO_20190202_231608.jpg
    221,8 KB · Görüntüleme: 41
Senin bat nezaman canım
Kuzum daha başı :) olur inşallh benim de 8-9 ay oldu işte bugün kahveler gelmiş yarın günüm :) gelir kesin hep böyle oluyor oy anam hayırlısı herşeyin :)

Back