• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sabahkı ovvu testım ben yumurtlamıyormuyum acaba acık rengı goremedım daha

Eklentiler

• 5DFEF7A8-D703-4855-BB42-21B3F0E2DF20.jpeg
    5DFEF7A8-D703-4855-BB42-21B3F0E2DF20.jpeg
    121,8 KB · Görüntüleme: 32
Benim de bu ay ilk denemem ama büyük ihtimal erken yumurtluosn canım sen siliklestgnde çatlamış oluyormuş ya da bi önceki Aydan kalan olgunlaşmamış yumurta falan varsa o çatladı sen test yapmaya ve ilişkiye devam et bence cnm insAllah bekleyişin son bulur bu ay :KK66:
Rabbım evladina da hayırlı ömürler versin

amin büyün çocuklarımıza

Sanki catladigi gunle beraber 14 gun bqt oluyor cnm uygulamada ben testi pozitif isaretledm ovulasyonu catladgi gun olarak cikarfi ertesi günü yani ve catladgi gunle 14 gun oluyor
dune gore azicik daha koyulasmis sankicnm bana öyle gekdi devam et yapmaya
Benım oyle olmuyor cnm 27 30 gunde adet oluyorum 20 22 gıbıde her ay catlama oluyor ama bu ay hep koyuları gorunce kafam karıştı engec 16 subatta adet olmam lazım annemde gec yumurtluyormus benım bakalım neler olcak

Benım oyle olmuyor cnm 27 30 gunde adet oluyorum 20 22 gıbıde her ay catlama oluyor ama bu ay hep koyuları gorunce kafam karıştı engec 16 subatta adet olmam lazım annemde gec yumurtluyormus benım bakalım neler olcak
Hmm anldm cnm lutuel faz suren kısa yani hadi hyrlisi o zmn az kalmış

Back