- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Sabahları baz al bence sen kafan karışıyor bence dedigim gibi ya yum bugun ya da cok cok yakın cizgiler baya esit cunkiNe yumurtlama gunuymus ya ıc gundur koyu aksamları daha sılık cıkıyo valla anlamadım ben
Hayrlisi olsun kuzum nasipte yokmus bu ay demek kiBen kırmızıları gördümmm:)
İnşALLAH cnm kacinci günün bugun ovu testiyle ilk denemen miMerhaba kızlar bende yeni başladım ovilasyon testine inşallah güzel sonuçlar alırız
En guzelo cnm hersey gonlunce olsun insAllah...Aynen öyle, zaten bu aydan itibaren akışına bırakıcam. Yordu beni ovu testleri :) hafi bakalım sizlerden güzel haberleri alalım :)
Haberdar et mutlakaaaa :)En guzelo cnm hersey gonlunce olsun insAllah...
Hayrlisi cnm bklm nolcak :)
Ederim cnm mutlakaHaberdar et mutlakaaaa :)
Önceki ay başladım bu ikinci ayım ovi testindeHayrlisi olsun kuzum nasipte yokmus bu ay demek ki
İnşALLAH cnm kacinci günün bugun ovu testiyle ilk denemen mi
Ay cnm daha dıkkatlı bakcam bıde yarın sabah yaparım 21. Gunum bugun catlamamaya dırenıyor benımkıSabahları baz al bence sen kafan karışıyor bence dedigim gibi ya yum bugun ya da cok cok yakın cizgiler baya esit cunki
Hadi hyrlidi son olur insAllah cnmÖnceki ay başladım bu ikinci ayım ovi testinde
Tamam sen yarin yine sabah ki testini atta bklm bence bugunu degerlendr mutlaka son iliski ne zmndiAy cnm daha dıkkatlı bakcam bıde yarın sabah yaparım 21. Gunum bugun catlamamaya dırenıyor benımkı
::// off o lh niye koyulaşmış o zaman :/ en güzeli salmak bence de napalım çocuğumuz terazi burcu olmasın varsın :)Ben kırmızıları gördümmm:)
Dun aksam cnm en son degerlendırebılırım yada bıgun ara mı versem bılemedımHadi hyrlidi son olur insAllah cnm
Tamam sen yarin yine sabah ki testini atta bklm bence bugunu degerlendr mutlaka son iliski ne zmndi
Oluyor gibi devam edin gene ve günleri değerlendirinMerhaba bugun catlama olurmu acaba Eki Görüntüle 2233000
Oncekı testlerın nasıldı cnm koyu olup bıanda sılıklesınce catlarMerhaba bugun catlama olurmu acaba Eki Görüntüle 2233000
Bu ay asla takip etmem valla olursa olur kuzum artık napayım sıkılıyorum böyle uğraşamam bu stresle :)::// off o lh niye koyulaşmış o zaman :/ en güzeli salmak bence de napalım çocuğumuz terazi burcu olmasın varsın :)
Yok benim günüm de yarın beklemedeyim :)Bu ay asla takip etmem valla olursa olur kuzum artık napayım sıkılıyorum böyle uğraşamam bu stresle :)
Zateb doktora gitçem kontrollerimi yaptırcam binsıkıntı varmı bi bakıcam bide soğan kürüne başlıcam, enfeksiyon fln varsa belki diye. Sen naptın kuzum hastalandınmı
Onceki testler silikti baya biOncekı testlerın nasıldı cnm koyu olup bıanda sılıklesınce catlar
Suan hesaplamada adete gore de tam catlama gunumOluyor gibi devam edin gene ve günleri değerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?