• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok bilgi sahibi değilim cnm çatlama ne zmn olur bilemicem ama pik olmuş ya da olmak üzere gibi testin değerlendir bence

Vala bende bilemedim gün aşırı da yapsan olur snrm ben üst üstte değerlendirdim bklm nolacak
Bende ıst uste degerlendırdım olmadı en kotu yarın sabah duruma gore nasıp kosmet bakalım cnn bıraz uzun beklemedeyım

Oldum bile benim ki erken bile geldi :) hahah strese girince geç gelir derler öbür ay hiç bir şey yok
Ayy hayrlisi olsun cnm
Yok kuzum aman aman bende bi soğan kürü denicem akışına bırakıcam artık... :110:
bu ay dan itibaren stresi kendime yasaklıyorum :KK12:
Basarabilirsenz bana da formulunu verin ben hic akisina birakamiorum

Moral bozmayalim 3.ay denemem her ay adet oldugunu gorunce insan yikiliyo ama moral bozmak ve vazgecmek yok

Canım 2aydır deniyoruz bizde çok yeni geçen ay olmayacagı bariz belliydi hiç dogru düzgün üstelemedik, ama bu ay belki dedim....
Eşimde beklenti içine girmiş haliyle, ister istemez bende tabi. Ama nasip demekki.
Senin bat nezaman canım

Merhaba arkadaşlar bende ovulasyon testi almayı düşünüyorm nasıl kullanacagimi bilmiyorum benimde 15 aydır olmuyor
Canim bnm adetim 5 gün sürdü 8. Gun başladım yapmaya kaçırmayım diye her gün aynı satte yaptım 3-4 saat önceden sıvı alımını bıraktım tuvalete sıkıştım ögle sonu 3te yaptım 20. Gun piki gördüm testin içindeki kağıtta DA yazıyor nasıl kullanman gerektiği

Canim bnm adetim 5 gün sürdü 8. Gun başladım yapmaya kaçırmayım diye her gün aynı satte yaptım 3-4 saat önceden sıvı alımını bıraktım tuvalete sıkıştım ögle sonu 3te yaptım 20. Gun piki gördüm testin içindeki kağıtta DA yazıyor nasıl kullanman gerektiği
Tamam cnm teşekkür ederim ne zamandır çocuk dusunuyorsunuz

Back