- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Ozaman yaklasmıs degerşendırmeye devam et keske benımde programlar gıbı olsa daha yenı yumurtladım 21. GununmOnceki testler silikti baya bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman yaklasmıs degerşendırmeye devam et keske benımde programlar gıbı olsa daha yenı yumurtladım 21. GununmOnceki testler silikti baya bi
İnsallah olmazsın kuzum:)Yok benim günüm de yarın beklemedeyim :)
İnşallah canımHadi hyrlidi son olur insAllah cnm
Tamam sen yarin yine sabah ki testini atta bklm bence bugunu degerlendr mutlaka son iliski ne zmndi
Çok bilgi sahibi değilim cnm çatlama ne zmn olur bilemicem ama pik olmuş ya da olmak üzere gibi testin değerlendir benceMerhaba bugun catlama olurmu acaba Eki Görüntüle 2233000
Vala bende bilemedim gün aşırı da yapsan olur snrm ben üst üstte değerlendirdim bklm nolacakDun aksam cnm en son degerlendırebılırım yada bıgun ara mı versem bılemedım
Bende ıst uste degerlendırdım olmadı en kotu yarın sabah duruma gore nasıp kosmet bakalım cnn bıraz uzun beklemedeyımÇok bilgi sahibi değilim cnm çatlama ne zmn olur bilemicem ama pik olmuş ya da olmak üzere gibi testin değerlendir bence
Vala bende bilemedim gün aşırı da yapsan olur snrm ben üst üstte değerlendirdim bklm nolacak
Hayrlisi olsun cnmBende ıst uste degerlendırdım olmadı en kotu yarın sabah duruma gore nasıp kosmet bakalım cnn bıraz uzun beklemedeyım
Ins cnm tutar ıns on gun sonra guzel haber verelımHayrlisi olsun cnm
Oldum bile benim ki erken bile geldi :) hahah strese girince geç gelir derler öbür ay hiç bir şey yokİnsallah olmazsın kuzum:)
Yok kuzum aman aman bende bi soğan kürü denicem akışına bırakıcam artık...Oldum bile benim ki erken bile geldi :) hahah strese girince geç gelir derler öbür ay hiç bir şey yok
Ayy hayrlisi olsun cnmOldum bile benim ki erken bile geldi :) hahah strese girince geç gelir derler öbür ay hiç bir şey yok
Basarabilirsenz bana da formulunu verin ben hic akisina birakamiorumYok kuzum aman aman bende bi soğan kürü denicem akışına bırakıcam artık...
bu ay dan itibaren stresi kendime yasaklıyorum
Eşime dedim hastalandım diye ,Ayy hayrlisi olsun cnm
Basarabilirsenz bana da formulunu verin ben hic akisina birakamiorum
Sakin boyle moral bozmayin herseyin hayirli zamani vardir allah hayirli zamanda versin hepimizeEşime dedim hastalandım diye ,
Allah allah nasıl oldu ben bu ay hamilr kalmıssındır diye düşünüyordum dedi.
Moralim çok bozuldu valla
Düşünmemeye gayret edelim
Moral bozmayalim 3.ay denemem her ay adet oldugunu gorunce insan yikiliyo ama moral bozmak ve vazgecmek yokOzaman yaklasmıs degerşendırmeye devam et keske benımde programlar gıbı olsa daha yenı yumurtladım 21. Gununm
onlarda etkileniyor ya maalesef hayırlısı olsun ama umut her zmn varEşime dedim hastalandım diye ,
Allah allah nasıl oldu ben bu ay hamilr kalmıssındır diye düşünüyordum dedi.
Moralim çok bozuldu valla
Düşünmemeye gayret edelim
Moral bozmayalim 3.ay denemem her ay adet oldugunu gorunce insan yikiliyo ama moral bozmak ve vazgecmek yok
Tabıkı oyle cnn ıns bızım ıcın en dogru nezamansa ozaman olsun bakalım ben artık beklemeye gecıyorum batı yavas yavasMoral bozmayalim 3.ay denemem her ay adet oldugunu gorunce insan yikiliyo ama moral bozmak ve vazgecmek yok
Biz veremedik siz hayırlı güzel haberler verin bari :)Tabıkı oyle cnn ıns bızım ıcın en dogru nezamansa ozaman olsun bakalım ben artık beklemeye gecıyorum batı yavas yavas
Canim bnm adetim 5 gün sürdü 8. Gun başladım yapmaya kaçırmayım diye her gün aynı satte yaptım 3-4 saat önceden sıvı alımını bıraktım tuvalete sıkıştım ögle sonu 3te yaptım 20. Gun piki gördüm testin içindeki kağıtta DA yazıyor nasıl kullanman gerektiğiMerhaba arkadaşlar bende ovulasyon testi almayı düşünüyorm nasıl kullanacagimi bilmiyorum benimde 15 aydır olmuyor
Tamam cnm teşekkür ederim ne zamandır çocuk dusunuyorsunuzCanim bnm adetim 5 gün sürdü 8. Gun başladım yapmaya kaçırmayım diye her gün aynı satte yaptım 3-4 saat önceden sıvı alımını bıraktım tuvalete sıkıştım ögle sonu 3te yaptım 20. Gun piki gördüm testin içindeki kağıtta DA yazıyor nasıl kullanman gerektiği