- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Benim de bu ay ilk denemem ama büyük ihtimal erken yumurtluosn canım sen siliklestgnde çatlamış oluyormuş ya da bi önceki Aydan kalan olgunlaşmamış yumurta falan varsa o çatladı sen test yapmaya ve ilişkiye devam et bence cnm insAllah bekleyişin son bulur bu ayMerhaba bayanlar...
Benim 7 yaşında bir oğlum var 2 yıldır bir çocuğumuz daha olsun istiyoruz ama nasip olmadı... doktora gittim sorun yok dendi bu geçtiğimiz 4 yıl zaten eşim ve benim için de çok stresli geçti ona yoruyorum ben.
Bu ay ovulasyon testi ile denemek istedim. İnternette adetin bittiği günle beraber sayarak 5 ci gün ilk testini öğlen saatlerinde yapman gerekti yazıyordu yaptım ve çift çizgi çıktı bayada koyuydu hatta test çizgisi. Ertesi gün tekrarladım çok silik çıktı akşam tekrar yaptım dahada silik çıktı. Ben acaba adetim bittikten hemen sonra mı yunurtluyorum? Yoksa yanlış birşey mi yaptım anlayamadım lütfen yardımcı olun... rüyamda kendimi hep hamile görüyorum artık oğluma bir kardeş istiyorum hatta nasip ederse rabbim sağlıklı ikiz bebeklerim olsa uçarım mutluluktan havaya
Rabbım evladina da hayırlı ömürler versin