• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En üstte ki lh :) sonra ki beni heyecanlandıran gölge sonra bir daha yaptım saatler sonra silik çıktı en son sabah yaptığım bomboş :) bence yok sanırım ovülasyonla yapınca kesin tutturun diye bir beklenti içine girdim :)

Eklentiler

• 6ED19E2A-F6E4-4A0A-AB4C-F9ABDD94FBF1.jpeg
    6ED19E2A-F6E4-4A0A-AB4C-F9ABDD94FBF1.jpeg
    79,3 KB · Görüntüleme: 48
Benimkiler niye farklı ya
En alttaki bugun yaptıgım ovu testi.
Sende hiç yok:/
İlkkez bu ay ovu testi denedim hiç ümitli degilim valla :KK48:

Eklentiler

• 9896E04E-BE07-4BCF-85EA-710A9C5C4606.jpeg
    9896E04E-BE07-4BCF-85EA-710A9C5C4606.jpeg
    205,3 KB · Görüntüleme: 45
Peki bişi sorucam
Ortadaki ve onun bi altındakinde hayalet çizgi var sonuncuda yok bu durumda pozitif nasıl olmuyor gebelik testi anlam veremedim kafam karıştı:)

Peki bişi sorucam
Ortadaki ve onun bi altındakinde hayalet çizgi var sonuncuda yok bu durumda pozitif nasıl olmuyor gebelik testi anlam veremedim kafam karıştı:)
Ben de dün ilk lh testi yaptım ilk kaseti birde gebelik yapayım dedim attım gittim bir kaç saat sonra baktım hem lh 1. Kaset yani hemde 2. Kaset böyle çizgi :) çok heyecanlandım biraz dayanamadım gece yatmadan 3. Kaset gebelik testimi yaptım onda çıkmadı yarım saat uyudum sabah öyle olmuş sayılmıyor öyle olunca 4. Kasette sabah ilk idrarla yaptım bebek rahmetli olmuş :))) hiç bir şey çıkmadı ondan diyorum olmadı diye sanırım kaset sıkıntılıydı

Şaşırdım bende geçen ay yapmıştım sadece bikez gebelik testi, negatifse hiç çizgi cıkmıyor yansıma vb. Ertesi sabah hayalet çizgi bile görememiştim
Belki vardır idrarda cıkmıyordur işte. Bat beklemekten başka pek seceneğimiz yok maalesef. İnsallah hamişsindir ama yaaa. Yanılırız belki busefer :)

Şaşırdım bende geçen ay yapmıştım sadece bikez gebelik testi, negatifse hiç çizgi cıkmıyor yansıma vb. Ertesi sabah hayalet çizgi bile görememiştim
Belki vardır idrarda cıkmıyordur işte. Bat beklemekten başka pek seceneğimiz yok maalesef. İnsallah hamişsindir ama yaaa. Yanılırız belki busefer :)
Ağzından bal damlıyor :)) bende son testle umudumu kaybettimmalesef :// Dediğin gibi ne yaparsam yapayım istersen 24 saat bekleyim bembeyaz oluyordu işte pis kaset oyun oynadı bana:) yarın günüm birşey kalmadı da görürüm gibi adet modundayım :)

Sen yarın gene lh ve erken gebelik testi yap kırmızıları görme ya :) bence görmeyebilirsin

İnsallah görmem ama görürsemde kısmet değilmiş dicem napıyım:)
Oturup karalar bağlamak istemiyorum hersey Allahtan.
Etken gebelik yapmam canım sanırım normal alıcam, kırmızıları görmezsem direkt hastaneye giderim zaten. Enteresan şeyler var bende ama hamilelik belirtisine yormuyorum hiç

Ağzından bal damlıyor :)) bende son testle umudumu kaybettimmalesef :// Dediğin gibi ne yaparsam yapayım istersen 24 saat bekleyim bembeyaz oluyordu işte pis kaset oyun oynadı bana:) yarın günüm birşey kalmadı da görürüm gibi adet modundayım :)
Belki oyun degildir, hani diyorlar ya kırmızıları görmediğimiz müddetçe hep umut var diye gerçekten öyle:) sen umutsuzluk yapma ama çokta ümitlenme:) bu ay değilse bidahaki ay mutlaka olur:)

İnsallah görmem ama görürsemde kısmet değilmiş dicem napıyım:)
Oturup karalar bağlamak istemiyorum hersey Allahtan.
Etken gebelik yapmam canım sanırım normal alıcam, kırmızıları görmezsem direkt hastaneye giderim zaten. Enteresan şeyler var bende ama hamilelik belirtisine yormuyorum hiç
ya bir arkadaşım ovülasyon testini atmıştı hamile kalmadan önce senin attığın yoğunluktaydı sanırım öyle çok koyu değildi erken gebelik testiyle öğrenmişti de ondan dedim :) hayırlısı tabi bu ay sanırım ovülasyon testleri bizde umut oldu :) başka yöntemlerle uğraşanlara Rabbim yardım etsin sabır versin çok yorucudur isteyen herkesin kucağını doldursun

Belki oyun degildir, hani diyorlar ya kırmızıları görmediğimiz müddetçe hep umut var diye gerçekten öyle:) sen umutsuzluk yapma ama çokta ümitlenme:) bu ay değilse bidahaki ay mutlaka olur:)
Sağolasın insan aynı dertten muzdarip insanın sözüyle mest oluyor :) halden anlamak bu yarın yaz iyi ya da kötü sonuç seni merak ediyorum bakıyorum sürekli umutluyum senden :)

ya bir arkadaşım ovülasyon testini atmıştı hamile kalmadan önce senin attığın yoğunluktaydı sanırım öyle çok koyu değildi erken gebelik testiyle öğrenmişti de ondan dedim :) hayırlısı tabi bu ay sanırım ovülasyon testleri bizde umut oldu :) başka yöntemlerle uğraşanlara Rabbim yardım etsin sabır versin çok yorucudur isteyen herkesin kucağını doldursun

Erken gebelik testinde negatif görürsem daha büyük hayalkırıklıgına uğrarım kuzum, oyuzden normal yapayım yaz cıkarsa önüme kısmetim olsun. :) soğan kürü deneyelim bidahaki ay kırmızıları görürsek.
Amiiin canım, Allahım baska dertler vermesin. Her isteyene bebiş nasip etsin

Sağolasın insan aynı dertten muzdarip insanın sözüyle mest oluyor :) halden anlamak bu yarın yaz iyi ya da kötü sonuç seni merak ediyorum bakıyorum sürekli umutluyum senden :)

Mutlaka haberdar edicem canım.
Yaa herzaman destekçin olurum, önemli olan insana böyle zamanlarda yolarkadası olup Birseyler paylaşabilmek. :KK200:

Erken gebelik testinde negatif görürsem daha büyük hayalkırıklıgına uğrarım kuzum, oyuzden normal yapayım yaz cıkarsa önüme kısmetim olsun. :) soğan kürü deneyelim bidahaki ay kırmızıları görürsek.
Amiiin canım, Allahım baska dertler vermesin. Her isteyene bebiş nasip etsin
Ben bilmiyorum ya birşey yapınca mucizevi etki yapacakmış gibi geliyor :) olmadı onu yaparız :) yaz çıkarsa önüme kısmetim olsun :))) sevdim bunu ;)

Back