• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bayanlar...
Benim 7 yaşında bir oğlum var 2 yıldır bir çocuğumuz daha olsun istiyoruz ama nasip olmadı... doktora gittim sorun yok dendi bu geçtiğimiz 4 yıl zaten eşim ve benim için de çok stresli geçti ona yoruyorum ben.
Bu ay ovulasyon testi ile denemek istedim. İnternette adetin bittiği günle beraber sayarak 5 ci gün ilk testini öğlen saatlerinde yapman gerekti yazıyordu yaptım ve çift çizgi çıktı bayada koyuydu hatta test çizgisi. Ertesi gün tekrarladım çok silik çıktı akşam tekrar yaptım dahada silik çıktı. Ben acaba adetim bittikten hemen sonra mı yunurtluyorum? Yoksa yanlış birşey mi yaptım anlayamadım lütfen yardımcı olun... rüyamda kendimi hep hamile görüyorum artık oğluma bir kardeş istiyorum hatta nasip ederse rabbim sağlıklı ikiz bebeklerim olsa uçarım mutluluktan havaya ❤️❤️❤️

Kız bence senin ovülasyon testlerin doğruyu gösteriyorhamile olabilirsin benim yumurtam çatlarken benim ki de bu koyuluktaydı bir ihtimal olabilir bence
Kuzum hiç sanmıyorum yaa, T çizgisinin daha koyu olması gerekiyormuş ya, :110:
Adette olmadım hala :110:

Ben çok rahattım bu konuda bu ovülasyon testi çok stres yaptı ya belki hamilesin illa çıkacak diye birşey yokki sen rahatla olacağı varsa öyle bir olur ki şaşar kalırız
Aynen öyle tatlımmm.
Bakalım 7sine kadar olurum engeç zaten. Bidahaki ay sadece yumurtlama gününü netleştirmek için test yapıcam, dediğin gibi çok stres yapıyo insan:110:

Merhaba bayanlar...
Benim 7 yaşında bir oğlum var 2 yıldır bir çocuğumuz daha olsun istiyoruz ama nasip olmadı... doktora gittim sorun yok dendi bu geçtiğimiz 4 yıl zaten eşim ve benim için de çok stresli geçti ona yoruyorum ben.
Bu ay ovulasyon testi ile denemek istedim. İnternette adetin bittiği günle beraber sayarak 5 ci gün ilk testini öğlen saatlerinde yapman gerekti yazıyordu yaptım ve çift çizgi çıktı bayada koyuydu hatta test çizgisi. Ertesi gün tekrarladım çok silik çıktı akşam tekrar yaptım dahada silik çıktı. Ben acaba adetim bittikten hemen sonra mı yunurtluyorum? Yoksa yanlış birşey mi yaptım anlayamadım lütfen yardımcı olun... rüyamda kendimi hep hamile görüyorum artık oğluma bir kardeş istiyorum hatta nasip ederse rabbim sağlıklı ikiz bebeklerim olsa uçarım mutluluktan havaya ❤️❤️❤️
Sanırım doğru değerlendirmişsiniz çift çizgi olunca değerlendiriliyor :) herşey vaktine esir olduğu gibi bizde sebepsiz bekleyenler kervanındayız :) stres yapsan da olmuyor yapmasan da hiç düşünmesende vaktini bekliyoruz umarım ikiz kızlarınız olur :) hem evde kız erkek eşitliğinde sağlanmış olur :) şaka bir yana Rabbim hayırlı sağlıklı genişler versin bizlere

Merhaba bayanlar...
Adete yakın ovü koyu çıkarsa hamilelik belirtisini gösteriyor ben öyle öğrenmiştim

Aynen öyle tatlımmm.
Bakalım 7sine kadar olurum engeç zaten. Bidahaki ay sadece yumurtlama gününü netleştirmek için test yapıcam, dediğin gibi çok stres yapıyo insan:110:
Aynen bende :) başka da yapmam bu ne yahu tespit edince nokta atışı yapmış gibi oldum birde herkes tek seferde oldu diyince beklenti yükseldi sağlık olsun şans her daim var :) ölmedikten sonra

Aynen bende :) başka da yapmam bu ne yahu tespit edince nokta atışı yapmış gibi oldum birde herkes tek seferde oldu diyince beklenti yükseldi sağlık olsun şans her daim var :) ölmedikten sonra
Haklısın canım, akışına bırakmak en iyisi. Beklentimde kalmadı zaten bu ay kendimden:))) o da ayrı mevzu

Bende de Yok şimdilik :) ama benim günüm var 7 si . Haydi bakalım sen bir test yap at bakalım iyi haberler olsun inşallah

Belki bende 7sini beklerim kuzum, hiç cesaret yok yapmaya testi:)
Engeç 7sine kadar hastalanırım diye düşünüyorum olursam eğer:/
İnsallah hayırlı haberler alırız bu ay

Belki bende 7sini beklerim kuzum, hiç cesaret yok yapmaya testi:)
Engeç 7sine kadar hastalanırım diye düşünüyorum olursam eğer:/
İnsallah hayırlı haberler alırız bu ay
İnşallah kuzum anlıyorum seni dün herhalde ilk defa gebelik testinde saatler sonra soluk çizgiyi görünce afalladım o kadar alışmıştım ki negatife bir daha yaptım çıkmadı bu sabah yaptım çıkmadı ha dedim tamam şimdi tam benlik oldu :) stres Yok yola devam ah ovülasyon testleri beni ne hale getirdi

İnşallah kuzum anlıyorum seni dün herhalde ilk defa gebelik testinde saatler sonra soluk çizgiyi görünce afalladım o kadar alışmıştım ki negatife bir daha yaptım çıkmadı bu sabah yaptım çıkmadı ha dedim tamam şimdi tam benlik oldu :) stres Yok yola devam ah ovülasyon testleri beni ne hale getirdi
Belki idrarda çıkmıyordur canım, belki kırmızıları görmiceksin bu ay. Hiç belirtin yokmu dikkatini çeken peki? Ovu testi denedinmi bidaha nasıl cıktı onlar?

Back