• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun cnm belli olmaz nasip bekleyelim bklm olmazsa da vardır bi hayr değerlendirdik bklm canım takdir Allah tan hayırlısı

İnsallah senin muhteşem haberini alırız. Kendimden umudu kestim artık bende hayırlısı deyip bıraktım:)
Hadi gözünaydın, stres kalmamıstır enazından değerlendirmişsin önemli günleri.

İnsallah senin muhteşem haberini alırız. Kendimden umudu kestim artık bende hayırlısı deyip bıraktım:)
Hadi gözünaydın, stres kalmamıstır enazından değerlendirmişsin önemli günleri.
Umudunu ne kes ne de çok umutlan cnm bence hersey olur Rabbim ol derse. ;)
Aynen stres bu h ay hic yoktu zaten cnm eglenceli geldi bana eşimle baya güldüm bi yumurtlayamadin falan diye ama duş almaktan kürtuldum artık ard arda kış günü üşeniyor insan :D hayırlısı diyorum bende olmazsa da vardır bi hikmet

Umudunu ne kes ne de çok umutlan cnm bence hersey olur Rabbim ol derse. :KK66:
Aynen stres bu h ay hic yoktu zaten cnm eglenceli geldi bana eşimle baya güldüm bi yumurtlayamadin falan diye ama duş almaktan kürtuldum artık ard arda kış günü üşeniyor insan :KK70: hayırlısı diyorum bende olmazsa da vardır bi hikmet

Ayy negüzelll ovu testi bende çok stres yaptı, sanırım bidahaki ay sadece yumurtamın çatladıgı zamanı takip etçem okadar akısına bırakıcam çok gerdi beni:)))
Allahım hepimizin gönlüne göre versin,
Minnak minnak bebişlerimiz olsun sağlıklı..
Simdi senin bat nezamandı? Ay’ın kaçını beklicez :)

Ayy negüzelll ovu testi bende çok stres yaptı, sanırım bidahaki ay sadece yumurtamın çatladıgı zamanı takip etçem okadar akısına bırakıcam çok gerdi beni:)))
Allahım hepimizin gönlüne göre versin,
Minnak minnak bebişlerimiz olsun sağlıklı..
Simdi senin bat nezamandı? Ay’ın kaçını beklicez :)
Benim bat takvime göre 12 ama gec yum oldu biraz ovu testine göre 16 şubat canım 11 gun gözüyle bakıyorum ben daha var :) benim olmadıysa zaten bi aya daha yeterlik testim var bi daha ki ay da yaparım ovu testi bu daha almam sanırım cnm

Benim bat takvime göre 12 ama gec yum oldu biraz ovu testine göre 16 şubat canım 11 gun gözüyle bakıyorum ben daha var :) benim olmadıysa zaten bi aya daha yeterlik testim var bi daha ki ay da yaparım ovu testi bu daha almam sanırım cnm

Hadi bakalım insallah kırmızıları 16 şubatta görmezsin öyleyse:) dualarım seninle:)

Kızlar merhaba dun ovu testım pozıtıf verdı aksama hafıf sılıklestı bugun yenıden pozıtıf verdı 20. Günüm anlam veremedım yumurtladımmı daha degıl mı acaba

Eklentiler

• B6260A02-DD3F-451F-86F6-5CD8C162E240.jpeg
    B6260A02-DD3F-451F-86F6-5CD8C162E240.jpeg
    145,5 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar merhaba dun ovu testım pozıtıf verdı aksama hafıf sılıklestı bugun yenıden pozıtıf verdı 20. Günüm anlam veremedım yumurtladımmı daha degıl mı acaba
Canim bence günde 1 ya da en fqzla 2 test yap kafan karsmasin bence daha olmamis bugun yum olabilir ikisi esit gibi dunkinde tam degil gibi ikinci üçüncüyü bqz alma bence sıvı alımı vs dikkat ettin mi iki test yapacaksan arasinda 8 saat olmalıymış zaten devam et yapmaya her gun ayni saatte bugünü de degerlendr derim

Canim bence günde 1 ya da en fqzla 2 test yap kafan karsmasin bence daha olmamis bugun yum olabilir ikisi esit gibi dunkinde tam degil gibi ikinci üçüncüyü bqz alma bence sıvı alımı vs dikkat ettin mi iki test yapacaksan arasinda 8 saat olmalıymış zaten devam et yapmaya her gun ayni saatte bugünü de degerlendr derim
Cnm sıvı almadım hıc bu sabah aksam da yapacagım zaman almadım teste yakın ozaman daha yenımı yumurtlama olacak gec yumurtlıcan yenıden sanırım aksam 8 gıbı yapıcam yenıden testı

Cnm sıvı almadım hıc bu sabah aksam da yapacagım zaman almadım teste yakın ozaman daha yenımı yumurtlama olacak gec yumurtlıcan yenıden sanırım aksam 8 gıbı yapıcam yenıden testı
Iki test olur cnm bence bugun ya pik ya da cok az kaldi bnm pik olan testim bu mesela herkesin degisiyor snrm koyuluk olarak sen her ihtimalr karsi degerlendr derim

Eklentiler

• IMG_20190202_150537(1)(1).jpg
    IMG_20190202_150537(1)(1).jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 54
Iki test olur cnm bence bugun ya pik ya da cok az kaldi bnm pik olan testim bu mesela herkesin degisiyor snrm koyuluk olarak sen her ihtimalr karsi degerlendr derim
Dun 10 da yaptıgım test t c den daha koyuydu aksama sılıklestı hafıf bugun 10 da yenıden koyulastı esıt gıbı cnm degerlendırıcem aynen gec dollenme olcak olursa

Regliye kadar takip et hamilelik belirti de olabilir çatlamamış yumurta belirtisi de :) konunun uzmanı değiliz tabi ki nacizane fikrim böyle canım

Canim koyu olmasa da cizgi var catladgndan beri boyke mi benm cok cok daha silik oldu catladi die dusundgm testlerde
Çatladıktan sonra çok az hayalet çizgi gördüm, bidaha hiç görmedim 3gündür deniyorum hamileliği böyle öğrenenler var ya , belki bi Ümit vardır diye ama negatif cıkıyor, T nin c den daha koyu olması gerekiyormuş.
Ama ilkkez yumurtlamadan sonra bukadar koyu çizgiler görüyorum. Bugun adet olmam lazım ama gelen giden hala yok

Çatladıktan sonra çok az hayalet çizgi gördüm, bidaha hiç görmedim 3gündür deniyorum hamileliği böyle öğrenenler var ya , belki bi Ümit vardır diye ama negatif cıkıyor, T nin c den daha koyu olması gerekiyormuş.
Ama ilkkez yumurtlamadan sonra bukadar koyu çizgiler görüyorum. Bugun adet olmam lazım ama gelen giden hala yok
Hadi hayırlısı insAllah bebistendr bu testlerin böyle olusu

Back