- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Ben normalden cok daha az stred oldum hala pjk olmadi die zevkine değerlendiriyorduk ya da ondan kaynaklıAman napalım :) biraz ovülasyon işi de stres etti bizi sanırım ben de bu ay gerildim olmazsa öbür ay denemem :/
Bende hep stres olurum diye almak istemiyordum bende de ters etki yaptı zaten elimdeki testler bitince almamı daha sanırım adet olursam önümüzdeki aya da yeter sonrası normal devam sen deniycen mi bi daha canım o zmnBende ters etki yaptı bir beklenti oluştu niyeyse :) anlamadım wala
Aynen bende öyle düşünüyorum uzun vadede kullanmam sanırımBelki yumurtlama günümü sabitlemek için denerim testi bu ay adet olursam ki sıcak su torbası sarılışımdan öyle gibi :) ama 1 Aydan fazla kullanmam büyük ihtimal öbür türlü daha mutluydum :) hiç takmıyordum
Aman napalım :) biraz ovülasyon işi de stres etti bizi sanırım ben de bu ay gerildim olmazsa öbür ay denemem :/
Canim silik çıkmış ama sonradan olana pek itibar etmeyin diyorlar yarın ilk idrarla bi daha dene istersen ins vardır cnmKızlar bir baksanız bilemedim de çok ay karnım sırtım her yanım ağrıyor adette görecek gibiyim çok tuhaf :/
Ayy insAllah değildir cnm geçen ay benimde sonradan silik çıkmıştı testi yaptıktan 12 saat sonra tahlil vermiştim 4.4 cikti negatif...Bana da tuhaf geldi :/ hiç böyle olmadığı için hayırlısı bekliycez bakalım inşallah yanlış alarm değildir
İnşallah güzel haberler gelir :)Evet kizlar değerlendirme günlerini kapatmış bulunmaktayımbu ay ilk ovu denemesydi bklm becerebildik mi heyecanlı bekleyiş başladı
Adet gunu yap bi de canım bende bekle insAllah varsa ilk dkklar çıkarİnşallah canım daha var adetime muhtemelen değildir işte ilk defa gördüm :) ondan heyecan yaptım şimdi baktıkça normal görünüyor asihan naptı acaba onun da yarın günü
InsAllah hepimizden gelir canımİnşallah güzel haberler gelir :)
Adet gunu yap bi de canım bende bekle insAllah varsa ilk dkklar çıkarasihan nerdesin canım durum ne
Hayırlısı olsun cnm belli olmaz nasip bekleyelim bklm olmazsa da vardır bi hayr değerlendirdik bklm canım takdir Allah tan hayırlısıYa bende gelen giden yok, akıntımın renginde bi değişiklik bile yok, 5inde yani yarın ertesi be sonraki gün olmam lazım engeç.
Asabiyet var üstümde, acayip gerginim. Göğüslerim çok şiş.. ama gelen giden yok. Beklemedeyim
Ovu testi denedim belki azçok karara varırım diye ama ondada Ümit yok kırmızıları bekliyorum bende:)
Sende durumlar ne değerlendirdinmi önemli günleri:)
Üstteki dün
Alttaki bugun öğlen yaptıgım ovu testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?