Merhabalar arkadaşlar 11.12 tarihinde yumurtalama günümde bu ay ilk kez bu testleri deniyorum 13 Aralık tarihinde silik çıkmaya başladı çatlama oldu sanırım bugün ovüslayon testi yaptım tekrar hamilelik için test yapmaya erken mi birde silik çizgi çıktı merak ettim acaba olabilir mi diye
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testi hamile miyim
- Konu Sahibi arzu3428
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2023
- 1.091
- 3.920
- 53
Zaten Lh hormonu herzaman var idrarda yumurtlama zamani en yüksek seviyeye çıkar bu testler gebeliği belirtmek kimi deniyor yinedeMerhabalar arkadaşlar 11.12 tarihinde yumurtalama günümde bu ay ilk kez bu testleri deniyorum 13 Aralık tarihinde silik çıkmaya başladı çatlama oldu sanırım bugün ovüslayon testi yaptım tekrar hamilelik için test yapmaya erken mi birde silik çizgi çıktı merak ettim acaba olabilir mi diye
Evet bende ondan sonra merak ettim ve denedim ama erken mi denedim acaba diye düşünşyorumZaten Lh hormonu herzaman var idrarda yumurtlama zamani en yüksek seviyeye çıkar bu testler gebeliği belirtmek kimi deniyor yinede
- 11 Aralık 2023
- 1.091
- 3.920
- 53
Ben ovulasyon testi kullandım bu ay mesela pik 13 oldu 14 gün sonra test yapicam ancak çıkar siz anladığım kadarıyla 3 gün sonra test yapmışsınız mümkün değil çıkmaz bir hafta tupte gebelik devam ediyor sonra rahme yerleşme oluyorEvet bende ondan sonra merak ettim ve denedim ama erken mi denedim acaba diye düşünşyorum
Heyecandan bekleyemedim o zaman 11 aralıkta koyu kırmızı yumurtalama oldu yaklaşık 14 gün sonra mı belli olur kesin olarak beklemek çok zorBen ovulasyon testi kullandım bu ay mesela pik 13 oldu 14 gün sonra test yapicam ancak çıkar siz anladığım kadarıyla 3 gün sonra test yapmışsınız mümkün değil çıkmaz bir hafta tupte gebelik devam ediyor sonra rahme yerleşme oluyor
- 11 Aralık 2023
- 1.091
- 3.920
- 53
Evet çok zor ama doğru olan 14 gün sonra test yapmakHeyecandan bekleyemedim o zaman 11 aralıkta koyu kırmızı yumurtalama oldu yaklaşık 14 gün sonra mı belli olur kesin olarak beklemek çok zor
- 13 Kasım 2023
- 109
- -43
- 13
- 21
Benimde 12 de çatlama oldu 13 de ilişki adete 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif benim bu ayda olmadı inşallah sizin olurBen ovulasyon testi kullandım bu ay mesela pik 13 oldu 14 gün sonra test yapicam ancak çıkar siz anladığım kadarıyla 3 gün sonra test yapmışsınız mümkün değil çıkmaz bir hafta tupte gebelik devam ediyor sonra rahme yerleşme oluyor
Belki erken denemişsinizdir belli mi olurBenimde 12 de çatlama oldu 13 de ilişki adete 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif benim bu ayda olmadı inşallah sizin olur
- 11 Aralık 2023
- 1.091
- 3.920
- 53
Hakkınızda hayırlısını dillerim belki geç dolenme olmuştur yinede adetinizi beklemelisiniz 12 catlamaysa 10 11 12 13 ilişki olmasi daha şansı artiriyorBenimde 12 de çatlama oldu 13 de ilişki adete 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif benim bu ayda olmadı inşallah sizin olur
- 13 Kasım 2023
- 109
- -43
- 13
- 21
11 ve 13 ilişki oldu eşim hergün yanımda olamıyor maalesefHakkınızda hayırlısını dillerim belki geç dolenme olmuştur yinede adetinizi beklemelisiniz 12 catlamaysa 10 11 12 13 ilişki olmasi daha şansı artiriyor
- 13 Kasım 2023
- 109
- -43
- 13
- 21
İnşallah ama hiçbir belirti dalan bişey yok suan aşırı şekilde bel ağrısı var sadeceBelki erken denemişsinizdir belli mi olur
- 11 Aralık 2023
- 1.091
- 3.920
- 53
Olsun bu ay olmasada rabbim size nur topu gibi bir evlat nasip etsin en kısa zamanda insallah dualarım sizinle11 ve 13 ilişki oldu eşim hergün yanımda olamıyor maalesef
- 13 Kasım 2023
- 109
- -43
- 13
- 21
Ayyy inşallah 6 aydır eviliyiz ve 6 aydır çocuk istiyoruz olması maalesef bende pcos var ama 2 aydır yumurtlama takibi yapıyorum ve yumurtalarım çatlıyor bu nasıl pcos ben anlamadımOlsun bu ay olmasada rabbim size nur topu gibi bir evlat nasip etsin en kısa zamanda insallah dualarım sizinle
Benimde 11inde kırmızı çizgiyi görmüştük 11 13ü devamlı olarak denemeye çalıştık imkan oldukça 13ünde çatlamayı gördüm şu sıralarda midemde aşırı guruldama sesler karın ağrısı bar kramplar giriyor birde adetime 3 gün kaldı adet öncesinde göğüslerim hiç bu kadar şişmezdi ama davul gibi oldu resmen ara ara midem bulanıyor test yapmaya korkuyorumHakkınızda hayırlısını dillerim belki geç dolenme olmuştur yinede adetinizi beklemelisiniz 12 catlamaysa 10 11 12 13 ilişki olmasi daha şansı artiriyor
- 11 Aralık 2023
- 1.091
- 3.920
- 53
Bence bekleyin çok az kalmış insallah hamişsnizdirBenimde 11inde kırmızı çizgiyi görmüştük 11 13ü devamlı olarak denemeye çalıştık imkan oldukça 13ünde çatlamayı gördüm şu sıralarda midemde aşırı guruldama sesler karın ağrısı bar kramplar giriyor birde adetime 3 gün kaldı adet öncesinde göğüslerim hiç bu kadar şişmezdi ama davul gibi oldu resmen ara ara midem bulanıyor test yapmaya korkuyorum
İnşallah olur benimde yorumda yazdığım belirti dışımda dün sırtım ve belim ağrıdıİnşallah ama hiçbir belirti dalan bişey yok suan aşırı şekilde bel ağrısı var sadece
- 13 Kasım 2023
- 109
- -43
- 13
- 21
Benimde göğislerim şişti dokunamıyorum üstüne yatamıyorum inşallah ikimizde hamileyizdir birbirimize haber verelim eğer adet olursakİnşallah olur benimde yorumda yazdığım belirti dışımda dün sırtım ve belim ağrıdı
Gerçekten mi sizin kaç gününüz kaldı bende dokunamıyorum ilk kez böyle bir şey yaşıyorum resmen şişmiş gibi adet öncesinde hiçbir zamanda bu kadar şişlik görmedimBenimde göğislerim şişti dokunamıyorum üstüne yatamıyorum inşallah ikimizde hamileyizdir birbirimize haber verelim eğer adet olursak