- 2 Mayıs 2020
- 133
- 109
- 53
- Konu Sahibi sarikediderler
-
Asıl pik bugünKızlar dosya yükledim umarim gozukur.
10 ocak pik zannediyordum yani dün. Değerlendirdik. Bugun de catlamis mi acaba diye tekrar test yaptim. Oyle diyorlar ya bende bi bakayim dedim, catlayinca cizgi siliklesiyormus diye. Yani asıl pik’i bugun mu yakaladim. Yoksa iki gun mu sürmüs?
ve iliski ne zaman olmali..
Peki bilginiz varsa, siliklesince catlamis oluyormus ya, catlamadan once mi iliski olmus olmasi gerekiyor, yada yetiyormu?Asıl pik bugün
3 günü değerlendirin silikleşene kadar devam edin testeKızlar dosya yükledim umarim gozukur.
10 ocak pik zannediyordum yani dün. Değerlendirdik. Bugun de catlamis mi acaba diye tekrar test yaptim. Oyle diyorlar ya bende bi bakayim dedim, catlayinca cizgi siliklesiyormus diye. Yani asıl pik’i bugun mu yakaladim. Yoksa iki gun mu sürmüs?
Merhaba t çizgisi bugün daha koyu. Pik bugün. Bugün ve sonraki 3 günü değerlendirin eğer eşinizin sperm sorunu yoksaKızlar dosya yükledim umarim gozukur.
Canım bugün ve çatladığı gün önemli ben iki kere kullandım çatladığı gün ilişki oldu kalamadım hamile sonraki ay yumurtlama günü ve çatlama günü yaptım plduPeki bilginiz varsa, siliklesince catlamis oluyormus ya, catlamadan once mi iliski olmus olmasi gerekiyor, yada yetiyormu?
Ben heralde suanda yumurtluyorum, çatlamayi da yarin gorurum diye dusunuyorum. Daha uzun surer mi acabaCanım bugün ve çatladığı gün önemli ben iki kere kullandım çatladığı gün ilişki oldu kalamadım hamile sonraki ay yumurtlama günü ve çatlama günü yaptım pldu
Bugun imkansiz eşim nobetteMerhaba t çizgisi bugün daha koyu. Pik bugün. Bugün ve sonraki 3 günü değerlendirin eğer eşinizin sperm sorunu yoksa
Sürmez canım bugünü mutlaka değerlendirBen heralde suanda yumurtluyorum, çatlamayi da yarin gorurum diye dusunuyorum. Daha uzun surer mi acaba
Olsun hiç üzülme. Sağlıklı sperm 2 gün çok sağlıklı ise 3 gün yaşabiliyormuş. Hala şansınız varBugun imkansiz eşim nobettekacırmıs olmam inşallah. Ben pik zannettigimden dun geceyi degerlendirdik. Umarim o bugune sayılır :)
Ne kadar pozitifsinizOlsun hiç üzülme. Sağlıklı sperm 2 gün çok sağlıklı ise 3 gün yaşabiliyormuş. Hala şansınız varHem asıl önemli olan çatlama zamanını değerlendirebilmek yarın ya da öbür gün çatlar sanırım
Ne kadar pozitifsinizteşekkür ederim.. ben sey saniyorum, catlama olduktan sonra vucuda giren spermin bi onemi yok. O zaman boyle bi sey yok:)
Hala şansım var o zaman dediginiz gibiBildiğim kadarıyla yumurta çatlamadan önce ilişki olursa sperm hazır bekliyor, yani yumurta çatladığında önceden ilişki olduğu için hazır sperm bulunuyor. Onun belli saatleri var sanırım yumurta takibi yaptıran ya da çatlatma iğnesi vurulan kişilere doktor belli bir saat veriyor ilişki için diye biliyorum. Siz bence çatlama sonrasınıda değerlendirin. Şimdi internetten baktığımda yumurta atıldıktan sonra 24 saat canlı kalır diyor herhalde öncesinde ilişki şansı daha da arttırıyor
Yap tabiHala şansım var o zaman dediginiz gibi8 saat arayla yapan da varmis ayni gun icinde. Son testi 5 te yapmistim, 8 saat arayla tekrar yapayim catlamayi yakaliyim en iyisi
İnşallahhYap tabiNasıl da heyecanlısın.Güzel haberlerini duyalım inşallah
Canim bizde pikten once ve sonrasini degerlendirdik sonuc ortada hic kaygilanma, sperm 3gun yasayip yumurta 1gunde catlayinca hem dunden sperm war hemde yarin iliski olursa spermle bulusma ihtimali cok yuksekBugun imkansiz eşim nobettekacırmıs olmam inşallah. Ben pik zannettigimden dun geceyi degerlendirdik. Umarim o bugune sayılır :)
Hamile misiniz siz :) ben catlamayi henuz goremedim. Gece 5 gibi yaptim hala koyuydu cizgiCanim bizde pikten once ve sonrasini degerlendirdik sonuc ortada hic kaygilanma, sperm 3gun yasayip yumurta 1gunde catlayinca hem dunden sperm war hemde yarin iliski olursa spermle bulusma ihtimali cok yuksek
Sizcede çatlamış mıYap tabiNasıl da heyecanlısın.Güzel haberlerini duyalım inşallah
Bence bariz çatlamış hadi hayırlısıSizcede çatlamış mısaatleri biraz anormal oldu ama sıvı alımını keserek yaptim
Ya banyoda beklemis bu hale gelmisBence bariz çatlamış hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?