• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 582CBB6C-F9D7-441B-A505-50DAA2DBEB09.webp
    582CBB6C-F9D7-441B-A505-50DAA2DBEB09.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 47
Canim bu biraz koyu ama onceki hali dahami koyuydu
Son attigima bi baksaniz siliklesmis mi sizce de
Canim ikisinin ekran resmini cekip uygulamada yanyana koyup baktim nerdeyse aynilar daha catlamamis bence zaten catlasa hemen baya aciliyo renk bariz anlarsin. Bu arada benim ilk ay yaptigimda uc gun pik olarak koyu kalmisti sonra siliklesmisti illa ilk gun catlicak deil yani iki uc gun koyu cikabilir teste dewam et canim

Canim bu biraz koyu ama onceki hali dahami koyuydu
Canim ikisinin ekran resmini cekip uygulamada yanyana koyup baktim nerdeyse aynilar daha catlamamis bence zaten catlasa hemen baya aciliyo renk bariz anlarsin. Bu arada benim ilk ay yaptigimda uc gun pik olarak koyu kalmisti sonra siliklesmisti illa ilk gun catlicak deil yani iki uc gun koyu cikabilir teste dewam et canim
Testim bitti, artik yarin alip yapicam ayni saatte yapsam olur heralde degil mi

Ewet canim ayni saatte daha iyi
Dayanamadim aldim 🤦🏼‍♀️ Birini öğlen 4 gibi yapmistim, bu da saat 10 da yapildi. catlamis heralde degilmi. Demekki oglen yaptigimda catlamisti Lh daha yeni azalmaya baslamisti diye oyle cikti.

Eklentiler

• 2EB55600-74A2-4E44-93EB-F1C25F063781.webp
    2EB55600-74A2-4E44-93EB-F1C25F063781.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 44
Dayanamadim aldim 🤦🏼‍♀️ Birini öğlen 4 gibi yapmistim, bu da saat 10 da yapildi. catlamis heralde degilmi. Demekki oglen yaptigimda catlamisti Lh daha yeni azalmaya baslamisti diye oyle cikti.
Aynn catlamis bugunde iliski takatiniz warsa yarinda olsa ihtiyaten daha iyi olur

Back
X