Yumurtlama olmuş ama çatlama olmamış sen değerlendir bu günleri ve test yapmaya devam et t çizgisi silikleşene dek yap testi ve o günleri değerlendir gün aşırıKizlar bu pik mi sizce yoksa yarina mi pik olur?
Bu sabahta yaptim ayni cikti akşama tam pik olur belki dun degerlendirdik yarin da degerlendirirzYumurtlama olmuş ama çatlama olmamış sen değerlendir bu günleri ve test yapmaya devam et t çizgisi silikleşene dek yap testi ve o günleri değerlendir gün aşırı
Yumurtlama iki gün sürebilir çatlama olana dek yap testi ama aynı saatte yap 12 ila 4 arası daha iyi sonuc veriyor sanırım bide çatlama görene kadar değerlendir canımBu sabahta yaptim ayni cikti akşama tam pik olur belki dun degerlendirdik yarin da degerlendirirz
Biliyorum canim onu dikkat ediyorum tesekkur ederiimSıvı almayı kesmen gerek bide iki saat öncesinde testi yapmadan
Merhaba adetten kaç gün sonra başladınız ovulasyon testini yapmaya ve hangi saatler arasi yaptinizCanlar testi yapalı 4 gün oldu koyulaşmanin olduğu gün bugündü yumurtlama olmuş mu yani
Merhaba ben adetimden 5 gün falann geçmişti sanırım kuzu sabah 12 de yaptım hergün 1 2 saat önceden sıvı almayı kesiyosun ve hergün aynı saatlerde yapmaya özen göster birde 12.00 ile 16.00 saatleri arasında yapıldığında daha net sonuç veriyor muş bende bi arkadaştan öğrendim bilginizeMerhaba adetten kaç gün sonra başladınız ovulasyon testini yapmaya ve hangi saatler arasi yaptiniz
Anladım ben saat 3 ile 5 yazıyordu 4.30 da yaptım sıvı almadım 2 saat boyunca iki çizgide aynı renkte ama koyu değillerdi ama çok solukta değillerdi şuan adetim biteli 2 gün oldu acaba neden öyle çıktıMerhaba ben adetimden 5 gün falann geçmişti sanırım kuzu sabah 12 de yaptım hergün 1 2 saat önceden sıvı almayı kesiyosun ve hergün aynı saatlerde yapmaya özen göster birde 12.00 ile 16.00 saatleri arasında yapıldığında daha net sonuç veriyor muş bende bi arkadaştan öğrendim bilginize
Yumurtlama dönemini kaçırmış olabilir misin kuzu düzenli mi yaptınAnladım ben saat 3 ile 5 yazıyordu 4.30 da yaptım sıvı almadım 2 saat boyunca iki çizgide aynı renkte ama koyu değillerdi ama çok solukta değillerdi şuan adetim biteli 2 gün oldu acaba neden öyle çıktı
Canım adet bitiminin sonraki günü kaçırmış olmam imkansız adet bitti ilk günü ve 2 günü değerlendirdik 2 .gününün saat 4.30 da yaptım canjm yani şuan adet biteli 3 .gün oluyor normalde 5. Gün yapmaya başlayın diyorlar da ben kaçırmayın diye erken başladım tatlımYumurtlama dönemini kaçırmış olabilir misin kuzu düzenli mi yaptın
Kuzu bazen senede iki kere de olsa yumurtlama olmuyor muş öyle okumuştum bi yerdeCanım adet bitiminin sonraki günü kaçırmış olmam imkansız adet bitti ilk günü ve 2 günü değerlendirdik 2 .gününün saat 4.30 da yaptım canjm yani şuan adet biteli 3 .gün oluyor normalde 5. Gün yapmaya başlayın diyorlar da ben kaçırmayın diye erken başladım tatlım
İnan ben artık öyle şeyleri okumuyorum çünkü iyice piskolwjim bozuluyor bende 3 gün değerlendirdim arka arkaya şimdi gün aşırı değerlendirecek bihadaki adet zamanima kadar değerlendircem hayırlısı artikKuzu bazen senede iki kere de olsa yumurtlama olmuyor muş öyle okumuştum bi yerdesen yine her gününü değerlendir ben bu ay test yapmiycam adetim bitsin gün aşırı değerlendircem
Aynen kuzu fazla araştırinca insan bunalıyorİnan ben artık öyle şeyleri okumuyorum çünkü iyice piskolwjim bozuluyor bende 3 gün değerlendirdim arka arkaya şimdi gün aşırı değerlendirecek bihadaki adet zamanima kadar değerlendircem hayırlısı artik
Bu ay beşinde oldum bide erken gelmişti diğer adetimle arasında 23 gün var normalde duzenliydi ama sitresten böyle oluyor işte diğer adetimde erken gelmesse 3 ünde filan bekliyorum martın canımAynen kuzu fazla araştırinca insan bunalıyorhadi inşallah adet tarihin ne zaman
İnşallah hayırlı haberler verirsin kuzumBu ay beşinde oldum bide erken gelmişti diğer adetimle arasında 23 gün var normalde duzenliydi ama sitresten böyle oluyor işte diğer adetimde erken gelmesse 3 ünde filan bekliyorum martın canım
İnşallah canım ya ovulasyon testi bulamadım kalmamış bu eczanede bu iki günden beri yapamadım ama beyaz yumurta akı kıvamında akıntım geliyor yumurtlama sanırsam hep değerlendiriyorum bakalım kısmet canımİnşallah hayırlı haberler verirsin kuzum
Benim testler duruyor yapmiycam bu ay düşündükçe canım sıkılıyor ama o akıntı yumurtlama habercisi kuzu değerlendir bide internetten alsan testleri daha uygun olmaz mı acabaİnşallah canım ya ovulasyon testi bulamadım kalmamış bu eczanede bu iki günden beri yapamadım ama beyaz yumurta akı kıvamında akıntım geliyor yumurtlama sanırsam hep değerlendiriyorum bakalım kısmet canım
İnternetten almayı düşündüm canım ama şimdi akıntı baya oluyor uzayan şeffaf bir akıntı Ağrı'da var sağlı sollu kasıkta ara sıra atma oluyor büyük ihtimal yumurtlama bizde her günü degerlendiriyoruz bende yapmak istemiyorum bir yandan test busefer insan çok düşünüyor o yüzden akışına bıraktım canım inşallah hayırlısıni nasip eder hepsimize tek duam tatlımBenim testler duruyor yapmiycam bu ay düşündükçe canım sıkılıyor ama o akıntı yumurtlama habercisi kuzu değerlendir bide internetten alsan testleri daha uygun olmaz mı acaba
İnşallah kuzu benimde başladı bugün akıntılar hayırlısı bakalım mart 6 bat günü Rabbım nasip ederse edecek İnşallah bakalımİnternetten almayı düşündüm canım ama şimdi akıntı baya oluyor uzayan şeffaf bir akıntı Ağrı'da var sağlı sollu kasıkta ara sıra atma oluyor büyük ihtimal yumurtlama bizde her günü degerlendiriyoruz bende yapmak istemiyorum bir yandan test busefer insan çok düşünüyor o yüzden akışına bıraktım canım inşallah hayırlısıni nasip eder hepsimize tek duam tatlım
Benimde 4 veya 5 Mart tatlım ikimiz içinde hayırlısını nasip etsin rabbim canım dualarım seninleİnşallah kuzu benimde başladı bugün akıntılar hayırlısı bakalım mart 6 bat günü Rabbım nasip ederse edecek İnşallah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?