Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hakkında deneyimler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dua edin bu ay olsun tedavi gördüm olmadı aşılama bile yaptım olmadı doktora ara verdim kendiliğinden hamile kaldım oda kimyasal ile sonuçlandı inşallah bu ay sevindirir rabbim beni

Dua edin bu ay olsun tedavi gördüm olmadı aşılama bile yaptım olmadı doktora ara verdim kendiliğinden hamile kaldım oda kimyasal ile sonuçlandı inşallah bu ay sevindirir rabbim beni
Ay inşallah canım benim Rabbım hayırlısını versin en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah

Kizlar gecen ay gonal f kullanmaya bagli kistlerim olustu yumurtliklarmda bu ay ovulasyon testiyle takip etsem kistlere bagli hatali sonuc verme durumu olur mu sizce ?

Kizlar gecen ay gonal f kullanmaya bagli kistlerim olustu yumurtliklarmda bu ay ovulasyon testiyle takip etsem kistlere bagli hatali sonuc verme durumu olur mu sizce ?
Bence olmaz çünkü çikolata kistim var ve ovülasyon takbi yaptim canım hayırlısı bakalım

Benim 24 ocakta pik oldu 25 ocakta çatladı canım 4.5 cm çapında tek taraflı çikolata kistim var test ne kadar doğru tabi orası meçhul
Ben de gonalf kullandm gecen ay kistlerim oldu sag ve solda normalde adetim duzenli ama kistlerden oturu ovulasyon tarihi şaşicak buyuk ihtimal inşallah benimki de etkilenmez catlar inşallah tutar seninki canm

İnşallah kuzu İnşallah gonalf ne ki
Yumurta gelistirme ilaci canm gecen ay aşilama deneyecektik cok fazla yumurta olustu tup bebege gectik donduruldu embriyolarim martta transferim var rabbim nasip ederse

Yumurta gelistirme ilaci canm gecen ay aşilama deneyecektik cok fazla yumurta olustu tup bebege gectik donduruldu embriyolarim martta transferim var rabbim nasip ederse
Peki marta kadar kendin doğal yolla hamile kalırsan var mı böyle bisey canım

Kizlar bu pik mi sizce yoksa yarina mi pik olur?

Eklentiler

• IMG_20210205_005900.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…