Maşallah var mı peki çocuğun yoksa olmadı mı kuzumBende 2 senelik evliyim 23 yaşındayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah var mı peki çocuğun yoksa olmadı mı kuzumBende 2 senelik evliyim 23 yaşındayım![]()
Yok daha olmadı Aralık ın 15 de kimyasal gebelik geçirdimMaşallah var mı peki çocuğun yoksa olmadı mı kuzum![]()
Ay inşallah canım benim Rabbım hayırlısını versin en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallahDua edin bu ay olsun tedavi gördüm olmadı aşılama bile yaptım olmadı doktora ara verdim kendiliğinden hamile kaldım oda kimyasal ile sonuçlandı inşallah bu ay sevindirir rabbim beni
İnşallahhhhhhAy inşallah canım benim Rabbım hayırlısını versin en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah![]()
Bence olmaz çünkü çikolata kistim var ve ovülasyon takbi yaptim canım hayırlısı bakalımKizlar gecen ay gonal f kullanmaya bagli kistlerim olustu yumurtliklarmda bu ay ovulasyon testiyle takip etsem kistlere bagli hatali sonuc verme durumu olur mu sizce ?
Teşekkur ederiim canim hayirlisi olsun hepimiz icinBence olmaz çünkü çikolata kistim var ve ovülasyon takbi yaptim canım hayırlısı bakalım
Benim 24 ocakta pik oldu 25 ocakta çatladı canım 4.5 cm çapında tek taraflı çikolata kistim var test ne kadar doğru tabi orası meçhulTeşekkur ederiim canim hayirlisi olsun hepimiz icin![]()
Ben de gonalf kullandm gecen ay kistlerim oldu sag ve solda normalde adetim duzenli ama kistlerden oturu ovulasyon tarihi şaşicak buyuk ihtimalBenim 24 ocakta pik oldu 25 ocakta çatladı canım 4.5 cm çapında tek taraflı çikolata kistim var test ne kadar doğru tabi orası meçhul![]()
İnşallah kuzu İnşallahBen de gonalf kullandm gecen ay kistlerim oldu sag ve solda normalde adetim duzenli ama kistlerden oturu ovulasyon tarihi şaşicak buyuk ihtimalinşallah benimki de etkilenmez catlar
inşallah tutar seninki canm
![]()
Yumurta gelistirme ilaci canm gecen ay aşilama deneyecektik cok fazla yumurta olustu tup bebege gectik donduruldu embriyolarim martta transferim var rabbim nasip ederseİnşallah kuzu İnşallahgonalf ne ki
Peki marta kadar kendin doğal yolla hamile kalırsan var mı böyle bisey canımYumurta gelistirme ilaci canm gecen ay aşilama deneyecektik cok fazla yumurta olustu tup bebege gectik donduruldu embriyolarim martta transferim var rabbim nasip ederse![]()
Evet bu ay oyle bir ihtimal var inşallah nasibimde vardirPeki marta kadar kendin doğal yolla hamile kalırsan var mı böyle bisey canım
İnşallah kuzum benim İnşallah bende bu ay bekliyorum 6 aydır bekliyorum bu ay ikimizin de nasibi gelir İnşallah Rabbım in rızası çokturEvet bu ay oyle bir ihtimal var inşallah nasibimde vardir![]()
Benim de 17 ay oldu ama pes etmek yokİnşallah kuzum benim İnşallah bende bu ay bekliyorum 6 aydır bekliyorum bu ay ikimizin de nasibi gelir İnşallah Rabbım in rızası çoktur![]()
İnşallah kuzumBenim de 17 ay oldu ama pes etmek yokamiiin inşallahhh
![]()