Instagram’da bir gebenin günlüğü var oraya gözatmanı öneririm ben oradan aldım teste bu ay yumurtlamayı gördüm yani çok ağlıyoInstagram’da bir gebenin günlüğü var oraya gözatmanı öneririm ben oradan aldım teste bu ay yumurtlamayı gördüm yani çok alıyo ordanArkadaşlar yardımcı olur musunuz rica etsemgebelik düşünüyoruz çikolata kistim var bu yüzden de korunmuyoruz evleneli daha 6 ay gibi bi süre oldu ama kistten dolayı bi tane olsun diyoruz hep ama daha nasip olmadı şimdi gelelim konuya yumurtlama dönemini belirleyen testler varmış onları deneyip de hamile kalanlar deneyimlerinizi benimle de paylaşırsanız mutlu olurum bide eczanelerde var mı bu test almamı tavsiye ederseniz hangi marka almam gerek cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
N11’de 24 adet ovülasyon testiyle 3 adet gebelik testini alabilirsiniz. Laboquick marka ve 45 tl gibi bir fiyatı var. Gayet net anlaşılır ve koyuluğu iyi belli ediyor. Bozuk da çıkmıyor. Daha yeni 30’lusunu 51 tl’ye aldım, yolda. Diğerleri bana çok silik geliyor.Arkadaşlar yardımcı olur musunuz rica etsemgebelik düşünüyoruz çikolata kistim var bu yüzden de korunmuyoruz evleneli daha 6 ay gibi bi süre oldu ama kistten dolayı bi tane olsun diyoruz hep ama daha nasip olmadı şimdi gelelim konuya yumurtlama dönemini belirleyen testler varmış onları deneyip de hamile kalanlar deneyimlerinizi benimle de paylaşırsanız mutlu olurum bide eczanelerde var mı bu test almamı tavsiye ederseniz hangi marka almam gerek cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Kullandın sonucunda hamile kaldınız mı yani doğruluk payı varımdır acabaInstagram’da bir gebenin günlüğü var oraya gözatmanı öneririm ben oradan aldım teste bu ay yumurtlamayı gördüm yani çok ağlıyoInstagram’da bir gebenin günlüğü var oraya gözatmanı öneririm ben oradan aldım teste bu ay yumurtlamayı gördüm yani çok alıyo ordan
Bu marka trendyolda da var ordan da alabilirim değil mi bir de kullananlar ve hamile kalanlar var mı acabaN11’de 24 adet ovülasyon testiyle 3 adet gebelik testini alabilirsiniz. Laboquick marka ve 45 tl gibi bir fiyatı var. Gayet net anlaşılır ve koyuluğu iyi belli ediyor. Bozuk da çıkmıyor. Daha yeni 30’lusunu 51 tl’ye aldım, yolda. Diğerleri bana çok silik geliyor.
Merhaba çikolata kisti gidermek için hiç soğan suyu denediniz mi eğer gebe kalmanıza engel sadece o kist ise soğan suyu yapın derimKullandın sonucunda hamile kaldınız mı yani doğruluk payı varımdır acaba
Bende bu ay kullanmaya başladım bakalım hayırlısı ama çogu kişi hamile kalmış bilindik bi yerKullandın sonucunda hamile kaldınız mı yani doğruluk payı varımdır acaba
Eczanelerde pahalıdır ya aynen bende bu ay ordan aldım bayadır takip ediyorum o sayfayıMerhaba bende bu ay ilk kez ovulasyon takibi yaptım.. bir gebenin günlüğünü tesadüf gördüm çok güzel bilgilendirmeler yapmış test nasıl yapılır ne zaman ilişki olmalı vs. Ben testi eczaneden aldım bi kutuda 5 tane vardı 38 tl
Trendyolda çok fazla kampanyalı olarak bulamadım ben. En çok kullanılan ovülasyon testi markası Laboquick. Hamile kalanlar da çok fazla. Doğru sonuç veriyorBu marka trendyolda da var ordan da alabilirim değil mi bir de kullananlar ve hamile kalanlar var mı acaba
Test ile yumurtlama zamanını bularak değerlendirmek çok önemli bu şekilde bi sürü hamiş kalan var darısı başımıza:))Kullandın sonucunda hamile kaldınız mı yani doğruluk payı varımdır acaba
Evet sürekli yapmak için maliyetli olabilir ilk deneme diye aldım.. ama olmazsa bu ay da diğer ay internetten sipriş vericem bendeEczanelerde pahalıdır ya aynen bende bu ay ordan aldım bayadır takip ediyorum o sayfayı
Merhaba abla soğan suyunu bekarken denedim kıstim de büyüme olmadı ama onu içerken bebek olur mu tabi rabbim bilirde o konu kafamı karıştırıyor birazMerhaba çikolata kisti gidermek için hiç soğan suyu denediniz mi eğer gebe kalmanıza engel sadece o kist ise soğan suyu yapın derimkist gider büyük
Instegramdan mı takip ettiniz acaba sizdeMerhaba bende bu ay ilk kez ovulasyon takibi yaptım.. bir gebenin günlüğünü tesadüf gördüm çok güzel bilgilendirmeler yapmış test nasıl yapılır ne zaman ilişki olmalı vs. Ben testi eczaneden aldım bi kutuda 5 tane vardı 38 tl
Tamam abla bende bi takip edeyim bi bakayım inşallah Rabbım büyük hayırlısıBende bu ay kullanmaya başladım bakalım hayırlısı ama çogu kişi hamile kalmış bilindik bi yer
Denemek gerek inşallah bizede vesile olur teşekkür ederim çokTrendyolda çok fazla kampanyalı olarak bulamadım ben. En çok kullanılan ovülasyon testi markası Laboquick. Hamile kalanlar da çok fazla. Doğru sonuç veriyor
İnşallah Rabbım bizlere de nasip ederTest ile yumurtlama zamanını bularak değerlendirmek çok önemli bu şekilde bi sürü hamiş kalan var darısı başımıza:))
Evet instagramda oradan bakabilirsiniz sayfayı iyice bi incelersiniz kullanımı basit.. evet bu ay 12 sinde yumurtlamamı gördüm ve değerlendirdim. Yumurtlama zamanı 12-24 saat olduğu için bilmek çok önemli. Her kadının farklı. O günü bilirseniz şansınız daha fazla olacaktırInstegramdan mı takip ettiniz acaba sizdepeki takibiniz sonucunda fark oldu mu acaba
Bence Bi araştır başla çok kişi ye fayda oldu benim kuzenim bile üstüne hamile kaldı komşumun arkadaşı 2 yıllık evliydim rahmin de enfeksiyon ve 5 cm kisti varmış o soğan suyu denemiş Bi kaç ay sonra rahim temizlenmiş kistte yok olmuş ve üstüne hamile kalmış,Merhaba abla soğan suyunu bekarken denedim kıstim de büyüme olmadı ama onu içerken bebek olur mu tabi rabbim bilirde o konu kafamı karıştırıyor biraz
Tamam hemen bakıyorum sayfaya çok sağolunEvet instagramda oradan bakabilirsiniz sayfayı iyice bi incelersiniz kullanımı basit.. evet bu ay 12 sinde yumurtlamamı gördüm ve değerlendirdim. Yumurtlama zamanı 12-24 saat olduğu için bilmek çok önemli. Her kadının farklı. O günü bilirseniz şansınız daha fazla olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?