- 18 Kasım 2019
- 5.230
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
- Konu Sahibi Seymaasmin
-
Bana t çizgisi c den biraz daha silik gibi geldi zaten elindeki test pek net göstermeyen test hemde çok mayalı miratech marka olması lazım dimi ben olsam bugünü değerlendirirdim yarın çatlama olursa kaçarYarın da mı yapsam öyle Mi
Anlarım
Çatlama olduğunda t çizgisi c den gözle görülür şekilde silik olur. Pik dememiz için çizgilerin aynı renkte yada t nin c den daha koyu olması lazım iki türlüde piktirÇok thanks canım benm :))) çatlama olduğunu nasıl anlcm peki
On dakika bekle güzellik eğer bunda görmezsek yarın değil öbür gün tekrar yap testi ilk idrarlaKızlar yaptım ama daha 5 dakikası dolmadı acaba sabah mı yapsam yani erken gebelik testi değil bu daha 1 hafta varken göstermezmi ya yada ben mi çok umutlandım bilmiyorum
Tamam canım Allah razı olsun nolur dua edinOn dakika bekle güzellik eğer bunda görmezsek yarın değil öbür gün tekrar yap testi ilk idrarla
Canm çok sağ ol ama t çizgisi C den daha kötü degil yarın anlarım ne olduğunu ama bu gece yapayım yne de ben:)Çatlama olduğunda t çizgisi c den gözle görülür şekilde silik olur. Pik dememiz için çizgilerin aynı renkte yada t nin c den daha koyu olması lazım iki türlüde piktir
Canım yaptım öıkmadı
Sendende razı olsun canım benim duamdasınTamam canım Allah razı olsun nolur dua edin
Evet nolur nolmaz kaçmasın :)Canm çok sağ ol ama t çizgisi C den daha kötü degil yarın anlarım ne olduğunu ama bu gece yapayım yne de ben:)
İçini açıp tekrar resmini yollar mısın canımCanım yaptım öıkmadı
Yok canım görünmüyo tam 10 dakika olduİçini açıp tekrar resmini yollar mısın canım
Tamam canım pazartesi ilk idrarla yap tekrar ovulasyon boşa bukadar koyu çıkmazYok canım görünmüyo tam 10 dakika oldu
Flalş açınca belli oluyo sankiTamam canım pazartesi ilk idrarla yap tekrar ovulasyon boşa bukadar koyu çıkmaz
Görünüyo sanki ya bilmiyorum pazartesi dediğin gibi tekralıcam çok teşekkür ederim haberdar ederim canımTamam canım pazartesi ilk idrarla yap tekrar ovulasyon boşa bukadar koyu çıkmaz
Yaaa ben sevinemedim cunku cizgi kuruma cizgisi gibi icini acinca goruluyor gibi sadece onu da zaten 15 dk sonra gordum.10 dakikadan sonrasi gecersiz diyorlar insallah vardir tabiki isteyen herkesin olsunCanım var gördüm ben yaaaaayy çok sevindim canım benim darısı bana inşallah isteyen herkese
İki testte de gorebildiniz mi sizDaha ne olsun arkadaşım test yemin mi etsin maşallah subhanallah darısı bize kan ver kızbende ilk böyle silik görmüştüm kaybettiğim bebeğimde
Evet canım gördümİki testte de gorebildiniz mi siz
Hayali var gibi inşallah netleşecekGörünüyo sanki ya bilmiyorum pazartesi dediğin gibi tekralıcam çok teşekkür ederim haberdar ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?