- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi Seymaasmin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan ver canım acilde falan alırlar dayanabilirsen bekle tabi de zor dayanmakOff
Off inşallah ya![]()
Bi kac gundur cift cizgi goremedim o yuzden beklemeye karar verdim. Bi umutlaniyorum bi sönüyorum bakalim hayirlisi artikKan ver canım acilde falan alırlar dayanabilirsen bekle tabi de zor dayanmak
Canım peki çatlamada mı ilişki önemli pikte miİkisi aynı koyulukta olduğu zaman yumurtlama sayılır canım biliyorum yaklaşık 6 ay falan denedim ovulasyon testi piri oldum artık![]()
Amin canım teşekkür ederimYaaa ben sevinemedim cunku cizgi kuruma cizgisi gibi icini acinca goruluyor gibi sadece onu da zaten 15 dk sonra gordum.10 dakikadan sonrasi gecersiz diyorlar insallah vardir tabiki isteyen herkesin olsun![]()
İnşaallah canım benim inşallah Allah razı olsunHayali var gibi inşallah netleşecek
İkiside çok önemli canım aynı orandaCanım peki çatlamada mı ilişki önemli pikte mi![]()
8 9 da pikti canım 10 da çok hafif silik o günleri değerlendirdik bugün daha da silikti yapamadık artık bugün çünkü yoruldum cidden ama bugün çatladı sanki yaaaİkiside çok önemli canım aynı oranda
Canım yaptım öıkmadı![]()
Tabiki öyle çok teşekkür ederim destekleriniz için Allah gönlünüze göre versin inşallahDaha var birdaha yaparsın hem erken gebelik testi değil dedin.. belkide çok erken daha .. normal gebelik tersi için.. bekle ve rahat ol hayırlısı olan en onemlisi
Insallah canim benimm Aminnn ecmain hepimizinim beraberTa
Tabiki öyle çok teşekkür ederim destekleriniz için Allah gönlünüze göre versin inşallah![]()
Sende pko var mı canım daha öncede pikti diyorsun uzun süredir pik ise pko olabilir8 9 da pikti canım 10 da çok hafif silik o günleri değerlendirdik bugün daha da silikti yapamadık artık bugün çünkü yoruldum cidden ama bugün çatladı sanki yaaa![]()
Elinde varsa tüm koyu testleri at bakalım biSende pko var mı canım daha öncede pikti diyorsun uzun süredir pik ise pko olabilir
Yok canım sadece iki sabah pikti... sonra silikleşti zaten silikleşmesi çatladığını göstermez miSende pko var mı canım daha öncede pikti diyorsun uzun süredir pik ise pko olabilir
Tabii gösterir tekrar oldu dedin gibi geldi ondan sordum şimdi ilk pikin üzerinden kaç gün olduYok canım sadece iki sabah pikti... sonra silikleşti zaten silikleşmesi çatladığını göstermez mi
canım yüklenmedi bir türlüElinde varsa tüm koyu testleri at bakalım bi
canım yüklenmedi bir türlü
Yukarıda attım fotoğrafı canım 4 gün geçti ama iki gün piktiTabii gösterir tekrar oldu dedin gibi geldi ondan sordum şimdi ilk pikin üzerinden kaç gün oldu
Tamam canım gördümYukarıda attım fotoğrafı canım 4 gün geçti ama iki gün pikti