Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi gebelij

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seymaasmin

Sabır Şükür Dua 🤲
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
612
222
53
26
Selam kızlar bugün çatlamadan 10. Günüm adete 6 gün var ovulasyon gününden iki gün sonra kan verdim sonuç 2 çıktı bir günlük bi kanama yaşadım idrardan sonra gelen bi kanama soruma geliyim 6 gün önceden ovulasyon testi yaptım teste bakarmısınız testi böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı sizce bu ay bi şansım var mı

Aa hayırlı olsun böyle koyulaşma olunca gebelik testi yapıyorlar zaten çatlama dan değil ilk pikten sayılıyor gebelik için test aldığım kadın öyle söylüyor bir gebelik testi yap elinde varsa haber ver bizede

Ay gerçekten mi ya korktum gebelik testi yapmaya sizce çıkar mı

Ay gerçekten mi ya korktum gebelik testi yapmaya sizce çıkar mı
Bu koyulaşma ile iki gün önce arkadaşım test yaptı şuan hamile hadi yap ne gelirse Allahtan gördüğün kanama yumurtlama kanaması bu arada bekliyorum testini

Yaaa şuan hamileymişim gibi sevindim resmen Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur canım benim inşallah haber vericem

Varsa cikar ama simdi wc git. 3 saat hic bisey icme. Idrar koyulassin gebelik testini oyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…