- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 26
- Konu Sahibi Seymaasmin
-
Aa hayırlı olsun böyle koyulaşma olunca gebelik testi yapıyorlar zaten çatlama dan değil ilk pikten sayılıyor gebelik için test aldığım kadın öyle söylüyor bir gebelik testi yap elinde varsa haber ver bizedeSelam kızlar bugün çatlamadan 10. Günüm adete 6 gün var ovulasyon gününden iki gün sonra kan verdim sonuç 2 çıktı bir günlük bi kanama yaşadım idrardan sonra gelen bi kanama soruma geliyim 6 gün önceden ovulasyon testi yaptım teste bakarmısınız testi böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı sizce bu ay bi şansım var mı Eki Görüntüle 2660899
Ay gerçekten mi ya korktum gebelik testi yapmaya sizce çıkar mıAa hayırlı olsun böyle koyulaşma olunca gebelik testi yapıyorlar zaten çatlama dan değil ilk pikten sayılıyor gebelik için test aldığım kadın öyle söylüyor bir gebelik testi yap elinde varsa haber ver bizede
Bu koyulaşma ile iki gün önce arkadaşım test yaptı şuan hamile hadi yap ne gelirse Allahtan gördüğün kanama yumurtlama kanaması bu arada bekliyorum testiniAy gerçekten mi ya korktum gebelik testi yapmaya sizce çıkar mı
Ama adete daha 6 gün var testte çıkarmı bu kadar erken acabaBu koyulaşma ile iki gün önce arkadaşım test yaptı şuan hamile hadi yap ne gelirse Allahtan gördüğün kanama yumurtlama kanaması bu arada bekliyorum testini
Erken yumurtlama olduysa çıkar ilk pikten kaç gün geçtiAma adete daha 6 gün var testte çıkarmı bu kadar erken acaba
Darısı başımıza inşallahYaaa şuan hamileymişim gibi sevindim resmen Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur canım benim inşallah haber vericem
10.gün işte bugün canımErken yumurtlama olduysa çıkar ilk pikten kaç gün geçti
Bende çok merak ettim yarın sabah yapıyım çıkar inşallahMerak ettim bende testte çıkacak mı
Amin canım benim cümlemize inşallah bi yarın test yapıyım hayırlısıyla vardır inşallahDarısı başımıza inşallah
Aynen varsa çıkar bikaç saat tuvaletini tutuncaVarsa cikar ama simdi wc git. 3 saat hic bisey icme. Idrar koyulassin gebelik testini oyle yap
10.gün çıkar canım 9da öğrenen var10.gün işte bugün canım
Bekletme kız bizi yarın gene yaparsın hayalet çizgi de olsa görürüz10.gün çıkar canım 9da öğrenen var
Ya idrarım zaren baya bu ay koyu taöam yapıyım teşekkürlerVarsa cikar ama simdi wc git. 3 saat hic bisey icme. Idrar koyulassin gebelik testini oyle yap
Ya göremezsem diye korkuyorum canım tamam sıkışık olunca yapıyım haber veriyim dua edin nolurBekletme kız bizi yarın gene yaparsın hayalet çizgi de olsa görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?