• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi (fotograf)

yediyuzyetmisyedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
11
3
1
25
Kızlar yardımcı olur musunuz yumurtlama başlamışmı adetim bittiği günden sonraki gün yapmaya başladım tarih yazmayan kısım en son gün bi bana yardımcı olun ya
IMG_6239.jpeg

Pc diyi bir uygulama var yumurtlamamın başladıgını söylüyor 😄
Bebeğim bu testler yumurtlama en yüksek seviyeye çıktığında koyulasmaya başlıyor bende geçen ay yaptım ama adet bittigi gibi değil bana doktorum adetin ilk gününü 1 say 10uncu gün başla yapmaya dedi ve ben 14.gun en yükseği gördüm ikiside aynı koyuluktaydi o gün kontrolüm vardı doktor yumurtan 22 olmuş bu akşam çatlar dedi ertesi gün yine çağırdı ve yumurtam catlamisti senin adet dongun kaç gün sürüyor normalde benim 29 günde 1 oluyor

Bebeğim bu testler yumurtlama en yüksek seviyeye çıktığında koyulasmaya başlıyor bende geçen ay yaptım ama adet bittigi gibi değil bana doktorum adetin ilk gününü 1 say 10uncu gün başla yapmaya dedi ve ben 14.gun en yükseği gördüm ikiside aynı koyuluktaydi o gün kontrolüm vardı doktor yumurtan 22 olmuş bu akşam çatlar dedi ertesi gün yine çağırdı ve yumurtam catlamisti senin adet dongun kaç gün sürüyor normalde benim 29 günde 1 oluyor
Benim 33+1 sürüyor doktor istediğin zaman gebe kalabilirsin yumurtalıklarını görüyorum dedi 5 aydır korunmuyoruz sperm testide verdik ama olmuyor

Canım 6 tane uygulama yüklü bende hepsi farklı söylüyor testler farklı söylüyor vücudum daha farklı söylüyor kesinlikle uygulamalara güvenme sadece testlerin bozuk olabilir başka marka testle deneyebilirsin
Laboquick marka almıştım şu an baya da var evde aslında c koyu cıkıyor test bozukmu dersin :(

Ben bu markayı hiç kullanmadım ama iyi diyorlar biraz daha bekle testlerini yapmaya devam et belki geç yumurtalarsın çocuk denemeye başlayınca bütün düzen bozuluyor zaten
Evet canım ya korunmamaya basladıgımızdan beri adetlerim asırı sancılı geciyor 5 gün sürerken bazı aylar 3 gün sürüyor hormonlar cok değişiyor ya

Evet canım ya korunmamaya basladıgımızdan beri adetlerim asırı sancılı geciyor 5 gün sürerken bazı aylar 3 gün sürüyor hormonlar cok değişiyor ya
Bak buda bu ay benim testlerim mesela benimki de hep koyu yumurtlama oldu mu olmadı mı hiç bilmiyorum

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-02-04 at 00.12.32.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-04 at 00.12.32.jpeg
    243,8 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar yardımcı olur musunuz yumurtlama başlamışmı adetim bittiği günden sonraki gün yapmaya başladım tarih yazmayan kısım en son gün bi bana yardımcı olun yaEki Görüntüle 3539220
Henüz olmamış gibi duruyor ben de bu testlerden kullanıyorum olduğu gün baya koyulaşıyor zaten anlarsınız ama uygulamalara pek güvenmeyin benim uygulamadan 2 3 gün sonra oluyor genelde

Kızlar yardımcı olur musunuz yumurtlama başlamışmı adetim bittiği günden sonraki gün yapmaya başladım tarih yazmayan kısım en son gün bi bana yardımcı olun yaEki Görüntüle 3539220
Hayır canım yumurtlama yok test yapmaya devam et. T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta veya daha koyu olunca yumurtlamış oluyorsun

Pc diyi bir uygulama var yumurtlamamın başladıgını söylüyor 😄
Uygulamalar tahmini olarak gösterir doğruluk payı çok düzenli birine göre bi ihtimal olabilir ama çoğunlukla değil. Her kadının döngüsü regli farklı. Çok düzenli adet gören kadınlar bile her ay aynı gün yumurtlamayabilir. Uygulamayı baz almayın

Back