Awox marka test yaptım güvenilir mi?

Canım ya sende geçen ay kimyasal gecirdin ya ondan sonra kaçıncı gün yumurtlama gördün acaba bende geçirdim bugün adetten sayarsam 22. gün hala pik göremedim ve adetlerim genelde düzensiz ama olmayacak mı acaba
Benim adetim düzenli canım 13 Nisan'da yumurtlama gördüm devam et yapmaya bazı aylar geç olabiliyor ya da hiç Yumurtlama da olmayabiliyormus

Kaç günde bir adet oluyosun ki? Bide geçen ay ayın kaçında yumurtlamayi gördün hemen hemen o zamanlar oluyor tabiki hap vs. Bişey etkilemediyse
Ben geçen ay famera kullandım kuzum çatlatma iğnesi de yaptırdım ama adetin 12. günü yumurtlama olmuştu o gün vuruldum iğne bu ay 22 . Gundeyim hala olmadı belirtileri de yaşadım kasık ağrısı akıntı hepsi ama yok

Ben geçen ay famera kullandım kuzum çatlatma iğnesi de yaptırdım ama adetin 12. günü yumurtlama olmuştu o gün vuruldum iğne bu ay 22 . Gundeyim hala olmadı belirtileri de yaşadım kasık ağrısı akıntı hepsi ama yok
Gecikmiş evet canim peki uzayan akıntıların bitti mi? Sen yinede degerlendirseydin o günleri alt tarafı bir test bunlar riske atmayip degerlendirseydin bir dolu bir boş fakan

Gecikmiş evet canim peki uzayan akıntıların bitti mi? Sen yinede degerlendirseydin o günleri alt tarafı bir test bunlar riske atmayip degerlendirseydin bir dolu bir boş fakan
Öyle yaptım kuzum zaten o günleri değerlendirdim hep ama teste de yine devam ediyorum

Back
X