Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi program buEki Görüntüle 2249020
Pikten sonra benım ovu testlerim böyleydi .
29 ocak pikti .
Regl öncesi tekrar pik oldu . Ve hamileydim çok şükür
canım ovulasyon testlerim şu sekil bakarmısınBence var :) beklemelisin
Regli günün ne zamancanım ovulasyon testlerim şu sekil bakarmısın
19 unda olmam lazımdı canım.Regli günün ne zaman
Bence de hamile olabilirsin o zman ovulasyon degilde hamilelik testi yapsana canım bende çok merak ettim19 unda olmam lazımdı canım.
ya canım 19 unda ve 20 sinde yaptım negatif cıktı. O yüzden yapmak istemıorm. Değilim bence yaBence de hamile olabilirsin o zman ovulasyon degilde hamilelik testi yapsana canım bende çok merak ettim
Ne kdr süre bekledin canım@Darkgod @Sedaaedaa34 kızlaaar gebelik testi yaptım hamileyim Allah'ima şükürler olsunn
Normalde hiç günün geçtimi ilk defa mi böyle oluyoya canım 19 unda ve 20 sinde yaptım negatif cıktı. O yüzden yapmak istemıorm. Değilim bence ya
canım son aylada oldugum adet tarihini göndereyim.Normalde hiç günün geçtimi ilk defa mi böyle oluyo
Valla canım biraz daha bekle bence test yapma hiç gecikmezdi benim günüm ama geçen ay 2 gün gecikti çok umutlandım ama kendimi zor tutum test yapmadim sonra kırmızılar göründü zaten bence test yapma şimdilikcanım son aylada oldugum adet tarihini göndereyim.
aralık 25
ocak 24
şubat 19
yok yapmıcam canım ya kafayı sıyırcam artık çizgi görmek için şekilden şekile giriyorum :)Valla canım biraz daha bekle bence test yapma hiç gecikmezdi benim günüm ama geçen ay 2 gün gecikti çok umutlandım ama kendimi zor tutum test yapmadim sonra kırmızılar göründü zaten bence test yapma şimdilik
Varsa sadece kanda çıkar şuanya canım 19 unda ve 20 sinde yaptım negatif cıktı. O yüzden yapmak istemıorm. Değilim bence ya
Adetimi bekleyecem artıkVarsa sadece kanda çıkar şuan
Geçmis ya zatenAdetimi bekleyecem artık
Canım adet oldunmuAdetimi bekleyecem artık
demekki bu ay geç oluncak.Geçmis ya zaten
yok canım olmadım :)Canım adet oldunmu
Ayy hadi insallah olmazsin kac gun gectiyok canım olmadım :)
5 gün geçti canım. Ama ben 19 unda yumurtladım yanı aadet olacagım günde yumurtam çatladı.Ayy hadi insallah olmazsin kac gun gecti