• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi adete yakın çift çizgi

Bence gecikme bekleyin bende son 2 günde ovi pozitif gördüm 1 gün gecikti test yaptım 2. Günü kan verdim beta 769 çıktı
Canım ben geç yumurtladım o yüzden Yumurtlamadan 14 gün sayıp testi öyle yapacağım. 13’ünde yumurtam çatladı yani 28’i gibi anca test yaparım bugün bat günüm ama

Kızlar merhaba yaklaşık 6 aydır çocuk düşünüyoruz.
Bu ay Ovulasyon testi ile denedik
3 gün sorma regl olmam gerekiyor.
Adetten 13 gün sonra çift çizgiyi yakaladık ve değerlendirdik.
Bugün yine Ovulasyon testi yaptım ve kop koyu kırmızı çizgi çıktı.
Gebelik olabilir mi ?
Lütfen yorumlar mısınız ?
Merhaba benimde gecikmem oldu ve bu şekilde ovülasyon testi yorumlarmısın
1000076283.webp

Benim adetime 2 gün kaldı. Ovulasyon yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı. Bu durum gebe olmadığım anlamına mı geliyor?

Merhaba kızlar ben de 5 Mart’ta adet oldum 8 Mart’ta adetim bitti 9 Mart tarihinden beri her gün ovülasyon testi yapıyorum 20 Mart’ta yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim 21 Mart‘ta T çizgisi silikleşmeye başladı ve bu ayın 30’una kadar devam etti ayın otuzundan bugüne kadar da sürekli bu şekilde koyu çıkmaya başladı beş ya da altı Nisan’da adet olmam gerekiyor normal şartlarda pcoslu olduğum için adetim hep geçikmeli geliyor
Sizce bu durum gebelik belirtisi olabilir mi ya da ikinci bir yumurtlama olabilir mi adet dönemine yakın Yorumlar mısınız böyle gebe kaldığını öğrenen pcoslu birileri varmı

IMG_5228.webp

Bizcesi mi kalmış canım hayırlı olsun :)) bende ovulasyonla farketmiştim
Yaa tebrik ederim sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah benim regle 8 gün var ama alttan batma göğüste hassasiyet var çok fazla böyle olmazdı Bende Ovulasyon yaptım sizce var mıdırr ?

Eklentiler

• 47133BD8-A4B5-4250-BC97-FD72F4DD5672.webp
    47133BD8-A4B5-4250-BC97-FD72F4DD5672.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 15
Evet canım T çizgisi damlatma yerinden tarafta. Ne kadar silikti?
Bak benim gebelik testim silikken ovulasyon testim böyleydi. Ertesi gün pik oldu, ondan sonraki gün de T çizgisi C'den koyuydu.
Tebrik ederiiimmm benimde regle 8 gün var ovulasyon testi yaptım sence gebelik olabilir mi yaptığın teste benziyor gibii🥲

Eklentiler

• 47133BD8-A4B5-4250-BC97-FD72F4DD5672.webp
    47133BD8-A4B5-4250-BC97-FD72F4DD5672.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 22
Âdetime 1 gün kaldı alttaki testi dün üstteki testi bugün yaptım sizce hamilelik var mıdır
Kaç aydır uğraşıyorum hamilelik için inşallah güzel sonuçlar alırım önceden de kullandım ovulasyon testi ilk defa böyle koyulukta çıkıyor şüphelenmiyor değilim

Eklentiler

• 1000108417.webp
    1000108417.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 26
Tebrik ederiiimmm benimde regle 8 gün var ovulasyon testi yaptım sence gebelik olabilir mi yaptığın teste benziyor gibii🥲
Teşekkürler canım. 3 Nisan'da pik gördün galiba, 4'te de çatlama olmuş. Öyleyse zaten testte çıkması için çok erken. Çatlamanın üzerinden 10-12 gün geçmesi lazım. Erken yapmışsın gibi geldi bana 😐 5 gün sonra ovülasyon testi yap mesela, 9 Nisan'dakinden daha koyu çıkarsa gebelik ihtimalin olur.

Âdetime 1 gün kaldı alttaki testi dün üstteki testi bugün yaptım sizce hamilelik var mıdır
Kaç aydır uğraşıyorum hamilelik için inşallah güzel sonuçlar alırım önceden de kullandım ovulasyon testi ilk defa böyle koyulukta çıkıyor şüphelenmiyor değilim
Olabilir canım. Yani hamilelik testi olmadığı için kesinliği yok tabi ama hastalık gününe yakın koyulaşmış. Hamileysen işte T çizgisi günden güne koyulaşır. Kist ya da farklı hormonal bir durum yoksa bana hamilelik var gibi geldi. Bugün de ovülasyon testi yap, koyuluğuna bak bence. Sabır isteyen bir iş, insana zor geliyor ama beklemekten başka da yapılacak bir şey yok 🤷🏻‍♀️

Olabilir canım. Yani hamilelik testi olmadığı için kesinliği yok tabi ama hastalık gününe yakın koyulaşmış. Hamileysen işte T çizgisi günden güne koyulaşır. Kist ya da farklı hormonal bir durum yoksa bana hamilelik var gibi geldi. Bugün de ovülasyon testi yap, koyuluğuna bak bence. Sabır isteyen bir iş, insana zor geliyor ama beklemekten başka da yapılacak bir şey yok 🤷🏻‍♀️
Bekliyorum halâ bugün âdet günüm daha olmadım hayırlısı heyecanla bekliyorum 🥰

Teşekkürler canım. 3 Nisan'da pik gördün galiba, 4'te de çatlama olmuş. Öyleyse zaten testte çıkması için çok erken. Çatlamanın üzerinden 10-12 gün geçmesi lazım. Erken yapmışsın gibi geldi bana 😐 5 gün sonra ovülasyon testi yap mesela, 9 Nisan'dakinden daha koyu çıkarsa gebelik ihtimalin olur.
evet sanırım sabırla beklemeliyim çok teşekkür ederiiimmmm ✨💝😘

Back
X