- 14 Şubat 2025
- 597
- 215
- 18
- Konu Sahibi nazkurtsss
İnşallah düşmüştürProcive f mi acaba bana direk ilaç vermişti inşallah düşmüştürrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah düşmüştürProcive f mi acaba bana direk ilaç vermişti inşallah düşmüştürrr
Canım ben geç yumurtladım o yüzden Yumurtlamadan 14 gün sayıp testi öyle yapacağım. 13’ünde yumurtam çatladı yani 28’i gibi anca test yaparım bugün bat günüm amaBence gecikme bekleyin bende son 2 günde ovi pozitif gördüm 1 gün gecikti test yaptım 2. Günü kan verdim beta 769 çıktı
Aa o zaman tabikii yumurtlamadan 15 gün sonra adet geliyor inşallah seninde bebi geliirCanım ben geç yumurtladım o yüzden Yumurtlamadan 14 gün sayıp testi öyle yapacağım. 13’ünde yumurtam çatladı yani 28’i gibi anca test yaparım bugün bat günüm ama
Merhaba benimde gecikmem oldu ve bu şekilde ovülasyon testi yorumlarmısınKızlar merhaba yaklaşık 6 aydır çocuk düşünüyoruz.
Bu ay Ovulasyon testi ile denedik
3 gün sorma regl olmam gerekiyor.
Adetten 13 gün sonra çift çizgiyi yakaladık ve değerlendirdik.
Bugün yine Ovulasyon testi yaptım ve kop koyu kırmızı çizgi çıktı.
Gebelik olabilir mi ?
Lütfen yorumlar mısınız ?
adete beş gün kala böyle mi çıkmıştı sizin.. Umutlanmalı mıyımOvülasyon testiyse maalesef gülüm ikiside pik çıkmalı ya eşit yada t cden koyu olmalı
Yaa tebrik ederim sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah benim regle 8 gün var ama alttan batma göğüste hassasiyet var çok fazla böyle olmazdı Bende Ovulasyon yaptım sizce var mıdırr ?Bizcesi mi kalmış canım hayırlı olsun :)) bende ovulasyonla farketmiştim
Benimde regle 8 gün var test böyle sizde son durum nedirradete beş gün kala böyle mi çıkmıştı sizin.. Umutlanmalı mıyımhayırlı olsun bu arada
![]()
Tebrik ederiiimmm benimde regle 8 gün var ovulasyon testi yaptım sence gebelik olabilir mi yaptığın teste benziyor gibiiEvet canım T çizgisi damlatma yerinden tarafta. Ne kadar silikti?
Bak benim gebelik testim silikken ovulasyon testim böyleydi. Ertesi gün pik oldu, ondan sonraki gün de T çizgisi C'den koyuydu.
Ben regl oldum sizin vardır inşallahBenimde regle 8 gün var test böyle sizde son durum nedirr![]()
Teşekkürler canım. 3 Nisan'da pik gördün galiba, 4'te de çatlama olmuş. Öyleyse zaten testte çıkması için çok erken. Çatlamanın üzerinden 10-12 gün geçmesi lazım. Erken yapmışsın gibi geldi banaTebrik ederiiimmm benimde regle 8 gün var ovulasyon testi yaptım sence gebelik olabilir mi yaptığın teste benziyor gibii![]()
Olabilir canım. Yani hamilelik testi olmadığı için kesinliği yok tabi ama hastalık gününe yakın koyulaşmış. Hamileysen işte T çizgisi günden güne koyulaşır. Kist ya da farklı hormonal bir durum yoksa bana hamilelik var gibi geldi. Bugün de ovülasyon testi yap, koyuluğuna bak bence. Sabır isteyen bir iş, insana zor geliyor ama beklemekten başka da yapılacak bir şey yokÂdetime 1 gün kaldı alttaki testi dün üstteki testi bugün yaptım sizce hamilelik var mıdır
Kaç aydır uğraşıyorum hamilelik için inşallah güzel sonuçlar alırım önceden de kullandım ovulasyon testi ilk defa böyle koyulukta çıkıyor şüphelenmiyor değilim
Bekliyorum halâ bugün âdet günüm daha olmadım hayırlısı heyecanla bekliyorumOlabilir canım. Yani hamilelik testi olmadığı için kesinliği yok tabi ama hastalık gününe yakın koyulaşmış. Hamileysen işte T çizgisi günden güne koyulaşır. Kist ya da farklı hormonal bir durum yoksa bana hamilelik var gibi geldi. Bugün de ovülasyon testi yap, koyuluğuna bak bence. Sabır isteyen bir iş, insana zor geliyor ama beklemekten başka da yapılacak bir şey yok![]()
Hadi bakalım. İnşallah bebiş vardırBekliyorum halâ bugün âdet günüm daha olmadım hayırlısı heyecanla bekliyorum![]()
evet sanırım sabırla beklemeliyim çok teşekkür ederiiimmmmTeşekkürler canım. 3 Nisan'da pik gördün galiba, 4'te de çatlama olmuş. Öyleyse zaten testte çıkması için çok erken. Çatlamanın üzerinden 10-12 gün geçmesi lazım. Erken yapmışsın gibi geldi bana5 gün sonra ovülasyon testi yap mesela, 9 Nisan'dakinden daha koyu çıkarsa gebelik ihtimalin olur.
Rica ederim canım. İnşallah güzel haberi alırsınevet sanırım sabırla beklemeliyim çok teşekkür ederiiimmmm![]()