- 28 Ocak 2021
- 3.151
- 2.138
- 83
Ayyyyy insallah canim Allah razi olsunValla ben gördümbende hayal görüyor olamam herlde ama bi kaç gün daha geçsin bakalım birde ozaman yap daha belirgin çıkar şuan çok sevindimmmmm inşallah öyledir canım benim
Inşaallah canım benim sabah ilk sana yazicam sonucu alıncaAyyyyy insallah canim Allah razi olsun
Mercimeklerimiz gelsin
Merhaba peki ay içinde ovulasyon takibi yaptınız mı kızlar ? Yani şu an aynı durumdayım ay boyu ovulasyon testi yaptım. Pcos var bende ama düzenli adet görüyorum. Bir ara dalgalanma olur gibi oldu ay ortasında ancak 3-4gün var reglime pazar pazartesi salı yani bugün üç gündür kopkoyu lh hormon testim sizce gebelik var mıdır? Yoksa geç yumurtlama mı yaşıyorum emin olamadım
Merhaba evet ben bir adet döneminden diğerine takip yaptım, yumurtlama gününü testte tespit edince değerlendirdik. Gebelik olduğunda adet gününe 3gün kala ovülasyon testinde yine çift çizgi gördüm, sizin de gebe olma ihtimaliniz var bence, yine de adet günün en az 1 gün geçmesini bekleyip normal gebelik testi yapmanızı öneririm, gönlünüze göre olur dilerimMerhaba peki ay içinde ovulasyon takibi yaptınız mı kızlar ? Yani şu an aynı durumdayım ay boyu ovulasyon testi yaptım. Pcos var bende ama düzenli adet görüyorum. Bir ara dalgalanma olur gibi oldu ay ortasında ancak 3-4gün var reglime pazar pazartesi salı yani bugün üç gündür kopkoyu lh hormon testim sizce gebelik var mıdır? Yoksa geç yumurtlama mı yaşıyorum emin olamadım
Merhaba evet ben bir adet döneminden diğerine takip yaptım, yumurtlama gününü testte tespit edince değerlendirdik. Gebelik olduğunda adet gününe 3gün kala ovülasyon testinde yine çift çizgi gördüm, sizin de gebe olma ihtimaliniz var bence, yine de adet günün en az 1 gün geçmesini bekleyip normal gebelik testi yapmanızı öneririm, gönlünüze göre olur dilerim
Şöyleli ben de bu ay takip ettim ara ara t çizgisi koyulaştı ama c ile hiç eşitlenmemişti adetime 5gün kala koyulaşmaya başladı 3gündür koyu hala çatlama göremedim o yüzden acaba benimki geç yumurtlama mı boş yere umutlanmak istemiyorum ama anlayamadım kafam karıştı açıkcasıMerhaba evet ben bir adet döneminden diğerine takip yaptım, yumurtlama gününü testte tespit edince değerlendirdik. Gebelik olduğunda adet gününe 3gün kala ovülasyon testinde yine çift çizgi gördüm, sizin de gebe olma ihtimaliniz var bence, yine de adet günün en az 1 gün geçmesini bekleyip normal gebelik testi yapmanızı öneririm, gönlünüze göre olur dilerim
Baya çizgi görünüyor hayırlı olsun inşallahFotografta anlaşılmıyor ama ben mi hayal görüyorum
Kaç gün gecikti adetinizAyyyyy insallah canim Allah razi olsun
Mercimeklerimiz gelsin
Gecikmedim henüz,pazartesi olmam gerekiyor.Yani ben hala emin olamadımKaç gün gecikti adetiniz
Canım şimdi aldım sonucları beta 90.37 cıktı . Bi sorun sıkıntı yok dedi şükürler olsun hamileyimFotografta anlaşılmıyor ama ben mi hayal görüyorum
Ayyyyyyyyyy valla mıııCanım şimdi aldım sonucları beta 90.37 cıktı . Bi sorun sıkıntı yok dedi şükürler olsun hamileyimallahım sanada nasip etsin isteyen herkese 'de nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Çok sağol canım allah razı olsun dualarimdasin inşallah seninde güzel haberlerini bekliyorumAyyyyyyyyyy valla mııı
Allahım nasıl mutlu oldum anlatamam bana resmen umut oldun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ay çok çok sevindim ya
Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallahCanım şimdi aldım sonucları beta 90.37 cıktı . Bi sorun sıkıntı yok dedi şükürler olsun hamileyimallahım sanada nasip etsin isteyen herkese 'de nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Daha 1 haftamı var adet olmayaGecikmedim henüz,pazartesi olmam gerekiyor.Yani ben hala emin olamadım
Ya yoksa diye üzülürüm
Adete 2 gün kala tekrar yumurta oluşma ihtimali binde bir bile değil. Bence hamilesinizNormalde ayda bir kere yakaliyorsun o günü sonra siliklesiyor öyle olması lazım bazen istisna 2 kez olabiliyor yumurtlama ama bilemedim bende ilkk kez bu ay denedim bende bu testleri ama normalde suan silik çıkması lazim dediğim gibi.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet canım hamileyimmmmmmmmAdete 2 gün kala tekrar yumurta oluşma ihtimali binde bir bile değil. Bence hamilesiniz
Sabah gebelik testi yaptım tertemizBir tanesi baya koyu geldi bana canım hamile bile olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?