• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi adete 2 gün kala pozitif

A Ayktcn_55 Hayırlı olsun bebişin canım 😊
Benim de ovülasyon testim bat a 3gün kala seninki gb çıkmıştı sonra gebelik testi yaptım aynı böyle çıktı ❤️
Merhaba peki ay içinde ovulasyon takibi yaptınız mı kızlar ? Yani şu an aynı durumdayım ay boyu ovulasyon testi yaptım. Pcos var bende ama düzenli adet görüyorum. Bir ara dalgalanma olur gibi oldu ay ortasında ancak 3-4gün var reglime pazar pazartesi salı yani bugün üç gündür kopkoyu lh hormon testim sizce gebelik var mıdır? Yoksa geç yumurtlama mı yaşıyorum emin olamadım :(

Merhaba peki ay içinde ovulasyon takibi yaptınız mı kızlar ? Yani şu an aynı durumdayım ay boyu ovulasyon testi yaptım. Pcos var bende ama düzenli adet görüyorum. Bir ara dalgalanma olur gibi oldu ay ortasında ancak 3-4gün var reglime pazar pazartesi salı yani bugün üç gündür kopkoyu lh hormon testim sizce gebelik var mıdır? Yoksa geç yumurtlama mı yaşıyorum emin olamadım :KK43:
Merhaba evet ben bir adet döneminden diğerine takip yaptım, yumurtlama gününü testte tespit edince değerlendirdik. Gebelik olduğunda adet gününe 3gün kala ovülasyon testinde yine çift çizgi gördüm, sizin de gebe olma ihtimaliniz var bence, yine de adet günün en az 1 gün geçmesini bekleyip normal gebelik testi yapmanızı öneririm, gönlünüze göre olur dilerim🍀

Merhaba evet ben bir adet döneminden diğerine takip yaptım, yumurtlama gününü testte tespit edince değerlendirdik. Gebelik olduğunda adet gününe 3gün kala ovülasyon testinde yine çift çizgi gördüm, sizin de gebe olma ihtimaliniz var bence, yine de adet günün en az 1 gün geçmesini bekleyip normal gebelik testi yapmanızı öneririm, gönlünüze göre olur dilerim🍀
Şöyleli ben de bu ay takip ettim ara ara t çizgisi koyulaştı ama c ile hiç eşitlenmemişti adetime 5gün kala koyulaşmaya başladı 3gündür koyu hala çatlama göremedim o yüzden acaba benimki geç yumurtlama mı boş yere umutlanmak istemiyorum ama anlayamadım kafam karıştı açıkcası

Canım şimdi aldım sonucları beta 90.37 cıktı . Bi sorun sıkıntı yok dedi şükürler olsun hamileyim 🤲🤲🤲🤲🤲 allahım sanada nasip etsin isteyen herkese 'de nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyorum 🥰🥰🥰🥰
Ayyyyyyyyyy valla mııı
Allahım nasıl mutlu oldum anlatamam bana resmen umut oldun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ay çok çok sevindim ya

Canım şimdi aldım sonucları beta 90.37 cıktı . Bi sorun sıkıntı yok dedi şükürler olsun hamileyim 🤲🤲🤲🤲🤲 allahım sanada nasip etsin isteyen herkese 'de nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyorum 🥰🥰🥰🥰
Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Normalde ayda bir kere yakaliyorsun o günü sonra siliklesiyor öyle olması lazım bazen istisna 2 kez olabiliyor yumurtlama ama bilemedim bende ilkk kez bu ay denedim bende bu testleri ama normalde suan silik çıkması lazim dediğim gibi.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
Adete 2 gün kala tekrar yumurta oluşma ihtimali binde bir bile değil. Bence hamilesiniz 🥰

Merhabalar 1,2,3 şubatta yaptığım ovu testleri Adetime 5 gün var, sizce yumurtlamamı bu

Eklentiler

• IMG_20210203_230957.webp
    IMG_20210203_230957.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG_20210203_230925.webp
    IMG_20210203_230925.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_20210203_230820.webp
    IMG_20210203_230820.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 131
Back
X