Benim ki aynen böyle çıkmıştı şuan hamileyim canımMerhabalar,biraz önce ovu testi yaptım böyle çıktı 12 den sonra sıvı alımını bıraktım saat 4 te yaptım adetime 4 gün var, adete yakın böyle koyu çıkarmıki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki aynen böyle çıkmıştı şuan hamileyim canımMerhabalar,biraz önce ovu testi yaptım böyle çıktı 12 den sonra sıvı alımını bıraktım saat 4 te yaptım adetime 4 gün var, adete yakın böyle koyu çıkarmıki
4 gün kalamı böyle çıkmıştı, bugünkü 1 şubatta yaptığım gibi koyu oldu yine, senin gebelik kaç gün kala çıktıBenim ki aynen böyle çıkmıştı şuan hamileyim canım
Canım ne yaptın bir haber varmı ?Ayyyyyyyyyy valla mııı
Allahım nasıl mutlu oldum anlatamam bana resmen umut oldun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ay çok çok sevindim ya
Rabbim gönlüne göre versin inşallah öyledirbenim 2 gun kaldı sonucu yazarım çok istiyorum ama bende umutsuzum benimde belirtilerim var ama pskolojik diyip geçiyorum artık olursa sürpriz olsun
![]()
Merhaba. İnşallah hamilesindir.aynı gün adet olmuşuz. Ben de dün ovu testi yaptım ve tek çizgiydi bugün yaptım çift çizgi. Hemen gebelik testi yaptım fakat negatif ve adetime 3 gün kaldı. Bu arada tüp bebek tedavisi görüyordum ve ilk denemem negatif çıkınca bu ayı ovu testi ile değerlendirdim. 10 gündür süren kasık ağrım dışında da hiç belirti yokMerhabalar hanımlar. 29 ocak son adet tarihim. Ben yaklaşık 10 gündür regl ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum. 12 şubat Cuma akşam üstü ağrılarım başladı 14.şubat pazar günü çok açık pembe akıntıyla birlikte kanamam başladı salı sabah ilk idrardan sonrada aynı renkte aynı 4,5 damla şeklinde geldi ve kesildi bidaha hiç olmadı. Tabi bu süreçte ve bugüne kadar ağrılarım hala devam ediyor.Cumartesi dayanamadım acile gittim ağrıdan sebep kan ve idrar testi yapıldı çok mu çok az enfeksiyon çıktı idrar yollarında beta hcg 0,25 çıktı. Düşünn enfeksiyonu bol su içerek bile atabilirsin dedi doktor. Bu enfeksiyon bahsettiğin ağrıları ypmaz gebelik olabilir adet gecikmesini bekle dedi. Ben bugün adetime 2 gün var ovulasyon testim vardı yaptım ve bu şekilde çıktı ilk başta daha koyuydu hemen resim çekmedim bu biraz silinmiş hali. Sonra gebelik testide yaprım negatif çıktı.Hala ağrım devam ediyor ilk defa böyle birşey yaşadım ben normalde adet olduğumu bile anlamam. Olduktan 3,4 saat sonra baslar ağrım. Sizce gebelik olabilir mi ?
Merhaba. İnşallah hamilesindir.aynı gün adet olmuşuz. Ben de dün ovu testi yaptım ve tek çizgiydi bugün yaptım çift çizgi. Hemen gebelik testi yaptım fakat negatif ve adetime 3 gün kaldı. Bu arada tüp bebek tedavisi görüyordum ve ilk denemem negatif çıkınca bu ayı ovu testi ile değerlendirdim. 10 gündür süren kasık ağrım dışında da hiç belirti yok
İnşallah canım ya inşallah ikimizde güzel haberler alırız ozaman. Bekle bakalım adet olucakmısın bende beklemedeyim nasipte varsa olur inşallah. Bende de pko var adet olduğumda aşılamaya başlıycaktı doktorum inşallah gerek kalmazMerhaba. İnşallah hamilesindir.aynı gün adet olmuşuz. Ben de dün ovu testi yaptım ve tek çizgiydi bugün yaptım çift çizgi. Hemen gebelik testi yaptım fakat negatif ve adetime 3 gün kaldı. Bu arada tüp bebek tedavisi görüyordum ve ilk denemem negatif çıkınca bu ayı ovu testi ile değerlendirdim. 10 gündür süren kasık ağrım dışında da hiç belirti yok
İnşallah. Ben bu sabah da gebelik testi yaptım negatif sonuç o yüzden bir umudum yok. Adet yaklaşınca vücutta lh hormonu yükselir ve ovu testi pozitif çıkabilirmiş. Neyse az kaldı bekleyelim bakalımİnşallah canım ya inşallah ikimizde güzel haberler alırız ozaman. Bekle bakalım adet olucakmısın bende beklemedeyim nasipte varsa olur inşallah. Bende de pko var adet olduğumda aşılamaya başlıycaktı doktorum inşallah gerek kalmaz![]()
Benım dün adet olmam gerekiyordu olmadım ama ağrı kesici çok içtim son günlerde ağrılara dayanamayıp belki o yüzden gecikmiş olabilir diye 1 hafta daha bekliycem bakalım hayırlısı canım çokta düşünmememye bak çok takıncada adetin gecikiyorİnşallah. Ben bu sabah da gebelik testi yaptım negatif sonuç o yüzden bir umudum yok. Adet yaklaşınca vücutta lh hormonu yükselir ve ovu testi pozitif çıkabilirmiş. Neyse az kaldı bekleyelim bakalım