• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi adete 2 gün kala pozitif

A Ayktcn_55 Hayırlı olsun bebişin canım 😊
Benim de ovülasyon testim bat a 3gün kala seninki gb çıkmıştı sonra gebelik testi yaptım aynı böyle çıktı ❤️

Merhabalar, regl olmama 1 hafta var akşam 7 gibi test yaptım böyle çıktı, yumurtlamamı acaba anlayamadım

Eklentiler

• IMG_20210201_211407.webp
    IMG_20210201_211407.webp
    6 KB · Görüntüleme: 161
A Ayktcn_55 Hayırlı olsun bebişin canım 😊
Benim de ovülasyon testim bat a 3gün kala seninki gb çıkmıştı sonra gebelik testi yaptım aynı böyle çıktı ❤️
Ben hala şoktayim. sanırım yarın sabah kan verince güzel sonucu alınca şok geçer 😊 seninde bebisin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲

Umut oldun canim
Habersiz bırakma beni ayyy ben olmasamda sizleri böyle görünce daha bir mutlu oluyorum
Rabbim sağlıkli dogumlar sağlıklı bebekler nasip etsin 😍
Canım ben kan verdim yarın sabah sonucları alacam nasipse sana da haber edecem 🥰

Ayyy çok heyecanlı,haber bekliyorum canım
Bir de canım adete 1-2 gün kala ya da geçince mi ne yerleşme kanaması görülüyormuş sanırım sen de oldu mu?
Yok canım sadece ara ara adet olacakmışım gibi hissettim göğüslerim aşırı derece de şişti birde kirpiklerim çok battı gözüme hep grip gibi yaşlanıyordu gözlerim onun dışında umidim yoktu ama istiyordum cokkkkk 😊

Yok canım sadece ara ara adet olacakmışım gibi hissettim göğüslerim aşırı derece de şişti birde kirpiklerim çok battı gözüme hep grip gibi yaşlanıyordu gözlerim onun dışında umidim yoktu ama istiyordum cokkkkk 😊
Böyle okudukça daha çok umutlanıyorum Allahım hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin canım benim

Back
X