Merhabalar hanımlar. 29 ocak son adet tarihim. Ben yaklaşık 10 gündür regl ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum. 12 şubat Cuma akşam üstü ağrılarım başladı 14.şubat pazar günü çok açık pembe akıntıyla birlikte kanamam başladı salı sabah ilk idrardan sonrada aynı renkte aynı 4,5 damla şeklinde geldi ve kesildi bidaha hiç olmadı. Tabi bu süreçte ve bugüne kadar ağrılarım hala devam ediyor.Cumartesi dayanamadım acile gittim ağrıdan sebep kan ve idrar testi yapıldı çok mu çok az enfeksiyon çıktı idrar yollarında beta hcg 0,25 çıktı. Düşünn enfeksiyonu bol su içerek bile atabilirsin dedi doktor. Bu enfeksiyon bahsettiğin ağrıları ypmaz gebelik olabilir adet gecikmesini bekle dedi. Ben bugün adetime 2 gün var ovulasyon testim vardı yaptım ve bu şekilde çıktı ilk başta daha koyuydu hemen resim çekmedim bu biraz silinmiş hali. Sonra gebelik testide yaprım negatif çıktı.Hala ağrım devam ediyor ilk defa böyle birşey yaşadım ben normalde adet olduğumu bile anlamam. Olduktan 3,4 saat sonra baslar ağrım. Sizce gebelik olabilir mi ?