Ovulasyon testi adete 2 gün kala pozitif

Merhabalar siz birşeyler görebiliyormusunuz yoksa benmi görmek istediğim içinmi hafif birşeyler görüyorum

Eklentiler

• IMG_20210204_204623.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 184
Merhabalar siz birşeyler görebiliyormusunuz yoksa benmi görmek istediğim içinmi hafif birşeyler görüyorum
Çoook yeni bir gebelik gb görünüyor
Çizgi çok silik, yarın sabah ilk idrarla yeniden test yapın

Çoook yeni bir gebelik gb görünüyor
Çizgi çok silik, yarın sabah ilk idrarla yeniden test yapın
Adetime daha 5 gün var canım, acaba görmek istediğimi görüyorum bilemedim bakınca her testte orda çizgi görmeye başladım iyice kafayı yedik herhalde

Adetime daha 5 gün var canım, acaba görmek istediğimi görüyorum bilemedim bakınca her testte orda çizgi görmeye başladım iyice kafayı yedik herhalde
Valla ikinci çizgiyi ben de gördüm kafayı yemiş olamazsınız o yüzden bence var ama çook çok yeni, adet tarihini bekleyebilirsin ya da her sabah bir test yapıp koyulaşmaya bakarsın, ben şahsen ikinci seçeneği yapmıştım

Tşk ederim canım, inşallah vardır

merhaba. Ovülasyon ile adete yakın çift çizgi görünce hamile olduğunu anlayanlar acaba ilk idrar ile mi yapıyorsunuz beta HCG gibi yoksa normal ovülasyondaki gibi ilk idrar dışındaki bir vakit mi?

merhaba. Ovülasyon ile adete yakın çift çizgi görünce hamile olduğunu anlayanlar acaba ilk idrar ile mi yapıyorsunuz beta HCG gibi yoksa normal ovülasyondaki gibi ilk idrar dışındaki bir vakit mi?
Ben ilk idrarla da denedim aynı sonuç çıktı normal bi zamanda da aynı sonuçla öğrendim bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim iki gün kala

Arkadaşlar merhaba bende konu açmıştım daha önce ama nedense hesabıma bir daha giriş yapamadım sonrasında bir kaç hesap daha actim hesaplar bı şekilde kayboldu siteyi kullanmayı pek bilmiyorum Belkide bı yerde yanlış yapıyorum şimdi şöyleki bu ay ovu testleriyle iyi bir şekilde değerlendirdik adetime 10 gün kala alt kasık batması ayaklarımda üşüme nedeniyle testlere ara ara devam ettim şu an adetime 6 gün var ve hala aynı belirtileri yaşıyorum bide afdersiniz bugün sanki hep ıslak gibiyim ama akıntım yok testlerin ovulasyondan önceki gibi silik değil pikte değil pozitifte sayılmaz ama nedense bana normalden çok daha koyu geldiler lütfen bı yorumlarmisniz biraz uzun oldu hakkınızı helal edin çubuk testler son 2 güne kaset test ise bugüne ait

Eklentiler

• IMG_20210205_030407.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 152
Ben ilk idrarla da denedim aynı sonuç çıktı normal bi zamanda da aynı sonuçla öğrendim bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim iki gün kala
Teşekkürler. İlk idrarla yaptım epey silik çıktı malesef. Zaten göğüs ağrım dışında da bir belirtim yok. Genelde göğüste hassasiyet oluyormuş ama bn üstüne bile yatabiliyorum sadece avuçlayınca regl dönemindeki gibi acıyor. Regle 3 gün kaldı ama umut kalmadı. Hayırlısı.

Çok fazla belirti aramayın yanılırsınız zaten ben 3 kez hamile kaldım 3.hamileliğim ikiz bebeklerimdi 5.haftaya girerken sadece uyku bastırmıştı sonra test yapmıştım çıkmıştı ne göğüste şişme ne karında ağrı ne akıntı vs hiç birşey yoktu burda okuduklarınızı çok kafanıza takmayın herkesin belirtisi kendine vücuduna göre rabbim hayırlısını versin

E gebesin işte canım hayırlı olsun

abla şurayı bir okur musun Allah aşkına !

Merhabalar,biraz önce ovu testi yaptım böyle çıktı 12 den sonra sıvı alımını bıraktım saat 4 te yaptım adetime 4 gün var, adete yakın böyle koyu çıkarmıki

Eklentiler

• IMG_20210205_163855.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…