- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 33
Ha birde teste 3 damla koy idrarını en güzel öyle belli oluyorYani abla t ve c çizgisi koyu olduğu zaman mı yumurtlama oluyo ve t çizgisi hafif çıkınca da çatlama mı oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha birde teste 3 damla koy idrarını en güzel öyle belli oluyorYani abla t ve c çizgisi koyu olduğu zaman mı yumurtlama oluyo ve t çizgisi hafif çıkınca da çatlama mı oluyo
Önce t çizgisini koyu görcem tamam abla şubat 7 si adet günü gözüküyor ben genelde 26 gün arayla olurum ablaEvet ama önce t 'yi köyü göreceksin sonra ki gün siliklestiyse çatladı diyeceksin senin beklenen adet tarihin ne zaman
Tamam abla onada dikkat ederimHa birde teste 3 damla koy idrarını en güzel öyle belli oluyor
Niy3 bana abla diyon belki nene belki teyxeyim:)Önce t çizgisini koyu görcem tamam abla şubat 7 si adet günü gözüküyor ben genelde 26 gün arayla olurum abla
Bu cumartesi pazara pik görürsün muhtemelenÖnce t çizgisini koyu görcem tamam abla şubat 7 si adet günü gözüküyor ben genelde 26 gün arayla olurum abla
Ay ne bileyim ben yeniyim burda ya her önüme gelene abla diyorumNiy3 bana abla diyon belki nene belki teyxeyim:)
Tamam sabah başlıyxam testeBu cumartesi pazara pik görürsün muhtemelen
Hadi bismillah:)Tamam sabah başlıyxam teste
Kaçıncı idrar olduğu fark etmez değil mi 12 de yapcam düzenli 12 ikiye kadar sıvı almiycam demi sabah namaza kalkarken bi idrare çıktım bide 10 da kusura bakma senide rahatsız ediyorum amaHadi bismillah:)
Yani ilk ıdrar ve 2.cisi olmasa en iyisi olur birde çok sıkıştırma kendini yani biraz daha biriksin diyerek 5 saatlik idrarinla yapmaKaçıncı idrar olduğu fark etmez değil mi 12 de yapcam düzenli 12 ikiye kadar sıvı almiycam demi sabah namaza kalkarken bi idrare çıktım bide 10 da kusura bakma senide rahatsız ediyorum ama
Bi Allah razı olsun desen yeter❤Kaçıncı idrar olduğu fark etmez değil mi 12 de yapcam düzenli 12 ikiye kadar sıvı almiycam demi sabah namaza kalkarken bi idrare çıktım bide 10 da kusura bakma senide rahatsız ediyorum ama
benim hala tek çizgi silik koyulaşma olmuyor 5 gün kaldı adetime sebep ne olabilir bilginiz varmı acabaEvet bende öyle biliyorum ama test bekleyince biraz silikleşme olmuş olabilir diye düşündümm çünkü benimkiler sonradan biraz silikleşti
Çok nadirde olsa yılda 2 kez gibi yumurtlamama oluyormuş sanırım yada aramı verdin kaçırmış olabilirmisin, bası yerlerde de adetten birgün önce bile olduğunu okudumbenim hala tek çizgi silik koyulaşma olmuyor 5 gün kaldı adetime sebep ne olabilir bilginiz varmı acaba
Rabbım razı olsun insallah çok sağol valla cevap veriyosunBi Allah razı olsun desen yeter❤
Tamam kuzum anladım bugünkü yaptığım t silikti c koyuydu hayırlısı bakalımYani ilk ıdrar ve 2.cisi olmasa en iyisi olur birde çok sıkıştırma kendini yani biraz daha biriksin diyerek 5 saatlik idrarinla yapma
Resmini de çek bazen farkı anlamak için lazım oluyor zaten cuma cumartesi pazar bu 3 günden birinde pik olursun hesaplamistik sanirimTamam kuzum anladım bugünkü yaptığım t silikti c koyuydu hayırlısı bakalım
hiç atlamıyorum ama bakalım belkide öyle olabilir adet olana kadar devam ediyorumÇok nadirde olsa yılda 2 kez gibi yumurtlamama oluyormuş sanırım yada aramı verdin kaçırmış olabilirmisin, bası yerlerde de adetten birgün önce bile olduğunu okudum
Aynen o günlerin resmini yollarım burdan inşallahResmini de çek bazen farkı anlamak için lazım oluyor zaten cuma cumartesi pazar bu 3 günden birinde pik olursun hesaplamistik sanirim
Testler kuruduğu için öyle oluyo benim da öyle olduKızlar lütfen cevap verir misiniz bisey sorcam ovülasyon testini yapalı 4 gün oluyodu şey diycem yaptığım testler bi gün sonra sarı gibi falan oluyo ama ilk yaptığım anlarda çizgiler belli oluyo durduğu için mi böyle oluyorlar acaba