Ama ben 3 gün önce asırı kasık agrım vee akıntım oldu o gun koyuyfu sonra acıldı ice bende o zmn çatlama oldu dlye düşündümTesti yanlış yapmıyosunuz dimi ilk idrarla değil 1 saat önceden sıvı alımını kesmek aynı saatlerde yapmak ben hep 12 de yaptım yumurtlamada gördüm çatlamada
Bilmiyorum ki sadece 4 damla yapıyorum düz zeminde odaBozukmudur acaba bilemedim
Adetin biteli kaç gün olduRenk acılıyor ama o zmn bu ay yumurtlama olmaz mi
8 ocakta benim cok kasık agrım oldu ama cok vee asırı akıntım vardı o gunEn koyusu 8 Ocak olan 3. Test acaba hassas mı değil belli olmuyor
8 gün oldu ama klomen de kullanıyorum benAdetin biteli kaç gün oldu
İlerleyen günlerde yumurtlama olabilir hergün aynı saatte 2 saat sıvı almadan test yapmaya devam edin8 gün oldu ama klomen de kullanıyorum ben
Sali günü doktora gidicem bakim o bilir çatlama olduysa cok tuhaf anlamadım bu işi benİlerleyen günlerde yumurtlama olabilir hergün aynı saatte 2 saat sıvı almadan test yapmaya devam edin
Bana ovulasyon takıp eden bayan adete 1 gün kala bile yumurtlama olup hamıle kalan var dedi belli olmaz nasipBen anlamadim valla nasıl oldu bu işbizim şansimiza
Ama test git gide silik oluyır artkdaha yumurtlama olmamış henüz.devam edin testlere
Aynen öyle kısmet olursa her türlü olur ztn rabbim kısmet ederse ya test bozuk anlamadım ben vallaBana ovulasyon takıp eden bayan adete 1 gün kala bile yumurtlama olup hamıle kalan var dedi belli olmaz nasip
Hangi sayfadan aldınızSali günü doktora gidicem bakim o bilir çatlama olduysa cok tuhaf anlamadım bu işi ben
Gitti gidiyor siteden aldımHangi sayfadan aldınız
Ben bini internette bir siteden aldım
Anladım bilemiyorum ya keşke instagramda sayfalar var ordan alsaydınız ben aldım bir geninin günlüğü sayfasında güzel deGitti gidiyor siteden aldım
Canim senin ben adetin ne zaman basladi ne zaman bitti bu testler ne hic anlamadim. Benim adetim 26 aralikta basladi. 3 gun surdu. Bu sekilde cikti testlerim.Gitti gidiyor siteden aldım
O günü değerlendirseydin keşke , bende instagramdan aldım çok güzel yönlendiriyor en ufak şeyde ona görsel atıyorum hemen8 ocakta benim cok kasık agrım oldu ama cok vee asırı akıntım vardı o gun
29 başladı 2 bitti cnm benimdeCanim senin ben adetin ne zaman basladi ne zaman bitti bu testler ne hic anlamadim. Benim adetim 26 aralikta basladi. 3 gun surdu. Bu sekilde cikti testlerim.Eki Görüntüle 2758435
Anladım bilemiyorum ya keşke instagramda sayfalar var ordan alsaydınız ben aldım bir geninin günlüğü sayfasında güzel d
Peki dongun kaç gün düzenli misin29 başladı 2 bitti cnm benimde
Hangi sayfadan aldınızO günü değerlendirseydin keşke , bende instagramdan aldım çok güzel yönlendiriyor en ufak şeyde ona görsel atıyorum hemen
minnakkurabiyelerrr sayfasından aldım markası innovita , baya hassas ilk defa kullanıyorum bendeHangi sayfadan aldınız
Evet düzgün cnm 25 bir olurPeki dongun kaç gün düzenli misin