Ne kadar aldın cnm bu bozuk herlade bende anlamdımminnakkurabiyelerrr sayfasından aldım markası innovita , baya hassas ilk defa kullanıyorum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar aldın cnm bu bozuk herlade bende anlamdımminnakkurabiyelerrr sayfasından aldım markası innovita , baya hassas ilk defa kullanıyorum bende
1 gün önce değerlendirdim birde birgün sonra ben ztn gün asırı yapıyorum cnmO günü değerlendirseydin keşke , bende instagramdan aldım çok güzel yönlendiriyor en ufak şeyde ona görsel atıyorum hemen
Alcağın takip ayına göre değişiyor canım ben biraz fazla aldımNe kadar aldın cnm bu bozuk herlade bende anlamdım
Hadi hayırlısı inşallah :)1 gün önce değerlendirdim birde birgün sonra ben ztn gün asırı yapıyorum cnm
İnşallah güzel haber olur ya dua edinHadi hayırlısı inşallah :)
Anlaıdm cnm yapmıcam artk kafama daha cok takıyorum ne oluyor anlamadımAlcağın takip ayına göre değişiyor canım ben biraz fazla aldım
Adetiniz bittiği gibi başlayıp hergün aralıksız yapmalısınız gün aşırı olmayacak. testte problem yok bence henüz yumurtlama olmamış. İnşallah yapmaya devam etmişsinizdir hayırlısı olsunAnlaıdm cnm yapmıcam artk kafama daha cok takıyorum ne oluyor anlamadım
Testti bıraktım hiç umudum yok bu ay içimde olmicak gibi his hiç olucak gibi hissetmiyorum gecen ay kimyasal gebelik Di onu var diye hissediyordumAdetiniz bittiği gibi başlayıp hergün aralıksız yapmalısınız gün aşırı olmayacak. testte problem yok bence henüz yumurtlama olmamış. İnşallah yapmaya devam etmişsinizdir hayırlısı olsun
Kendinizi pozitif besleyin, siz kendinize inanmazsanız kim inansın güzel düşünün güzel olsun, keşke bırakmasaydınız ama adetiniz düzenliymiş bu ay olumsuz bile olsa diğer ay mutlaka adetten hemen sonra başlayın hergun aynı saatte yapınTestti bıraktım hiç umudum yok bu ay içimde olmicak gibi his hiç olucak gibi hissetmiyorum gecen ay kimyasal gebelik Di onu var diye hissediyordum
İnşallah birde ben doktor kontrolünde gittim cok yumurtan gelişmiş dedi test bir cizgi gidiyor bir klaın oluyor bir kayboluyor tuhaf heralde yumurta cok oluşmuş dlyeKendinizi pozitif besleyin, siz kendinize inanmazsanız kim inansın güzel düşünün güzel olsun, keşke bırakmasaydınız ama adetiniz düzenliymiş bu ay olumsuz bile olsa diğer ay mutlaka adetten hemen sonra başlayın hergun aynı saatte yapın
Yumurtlama olana kadar değişik çıkabilir çizgi belki bazı günler içtiğiniz bi bardak su bile etki etmiş silikleştirmiş olabilir. Tavsiyem devam edinİnşallah birde ben doktor kontrolünde gittim cok yumurtan gelişmiş dedi test bir cizgi gidiyor bir klaın oluyor bir kayboluyor tuhaf heralde yumurta cok oluşmuş dlye
Gelecek ay adetten sonra başlarim inşallah tesekkür ederimYumurtlama olana kadar değişik çıkabilir çizgi belki bazı günler içtiğiniz bi bardak su bile etki etmiş silikleştirmiş olabilir. Tavsiyem devam edin
Merhaba, tam koyulaşmamış gibi duruyor t çizgisi C ile aynı yada daha koyu olmalı.. yapmaya devam edinn.. testleri hergün aynı saatte 1 saat öncesinden bişey içmeden yapıyorsunuz değilmiEki Görüntüle 2763367 bunuda yorumlarmısınız acil ilk defa ovulasyon testi yapıyorum ne zaman ilişki yaşamam lazım
Merhaba, tam koyulaşmamış gibi duruyor t çizgisi C ile aynı yada daha koyu olmalı.. yapmaya devam edinn.. testleri hergün aynı saatte 1 saat öncesinden bişey içmeden yapıyorsunuz değilmi
evet dediğiniz gibi yapıyorumMerhaba, tam koyulaşmamış gibi duruyor t çizgisi C ile aynı yada daha koyu olmalı.. yapmaya devam edinn.. testleri hergün aynı saatte 1 saat öncesinden bişey içmeden yapıyorsunuz değilmi
13 ü beklemiş test silikleştimi acaba yani en yakın o gibi duruyor yinede 13,14,15 değerlendirseydinizEki Görüntüle 2763367 bunuda yorumlarmısınız acil ilk defa ovulasyon testi yapıyorum ne zaman ilişki yaşamam lazım
16 sında tekrar belirmeye başlamış siz yapmaya devam edinn bugun yaptınızmıevet dediğiniz gibi yapıyorum
12-13-15 oldu eşim 2 gün evde 1 gün yok ayarlaması zor oluyor bazen yumurtlama zamanını geciyorum13 ü beklemiş test silikleştimi acaba yani en yakın o gibi duruyor yinede 13,14,15 değerlendirseydiniz