• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 21. Gün sanki ikisi de koyu gibi değil mi ya? Bundan önce zaten 15. Gün pik olmuştu hatta reglden iki gün sonra 8. Gün de yumurtlama görünüyor gibiydi yine yumurtlamaysa artık yuh neyim ben tavuk falan mı 🤣
Kızlar merhaba benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var az önce ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim hafif mide bulantım var bel ağrısı var oda hafif şekilde sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20210715_154250.jpg
    IMG_20210715_154250.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 175
Canım dün değerlendirseniz iyi olurdu yumurtlama olmuş ama üzülme bugünü değerlendirin mutlaka çatlama olmuş zaten gün aşırı öneriliyor bir gün olup bir gün olmadı gibi düşün hiç stres olma 👍bi de 13 ü değerlendirmiş miydiniz?
13 -14 ü değerlendirmedik daha da koyulaşır diye 15-16 değerlendirdik 🙄

Polikistik Overı olup, yumurtası çatlamayanlara Hayıt Otu ve Aslanpençesi Otunu kaynatıp sabah akşam içmelerini tavsiye ederim. Tüm hormonları dengeliyor, düzenliyor özellikle progesteron hormonu üzerinde etkisi çok 😊

Merhaba, acaba bugün yaptınız mı yine pik mi gördünüz acaba?
Canım evet yaptım sabah attım tekrar ekliyim ama pik değil bence sadece yine T koyu ama bugün C kadar değil gibi sizce nasıl? T nin bu kadar sürekli koyu çıkmasını anlayamıyorum hormonal bi sorun olabilir bakalım gebelik yoksa 3. Günü reglin hepsine baktırırım artık

Eklentiler

• DDB30523-228B-4FB6-BF04-9FB7D16270FE.jpeg
    DDB30523-228B-4FB6-BF04-9FB7D16270FE.jpeg
    41,8 KB · Görüntüleme: 92
  • 5C264F90-7E6C-4708-B35E-887C9589027C.jpeg
    5C264F90-7E6C-4708-B35E-887C9589027C.jpeg
    52,4 KB · Görüntüleme: 89
Gebelik durumunda öyle oluyormuş isterseniz bi kan testi yaptırın
Canım 15-16 değerlendirdiyseniz de olur zaten bence.
Bana gelince kan veremiyorum istanbula yola çıktık artık dönünce veririm 3-4 gün sabredicem erken gebelik testi almıştım dün yola çıkmadan yaparım diye ama yapmadım tek çizgi görmek moralimi çok bozuyor çünkü şu 4gün hiç düşünmemeye çalışıcam.

Eklentiler

• C906B26C-E6A1-4907-B15F-68BDE7C8A4DA.jpeg
    C906B26C-E6A1-4907-B15F-68BDE7C8A4DA.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 94
Canım evet yaptım sabah attım tekrar ekliyim ama pik değil bence sadece yine T koyu ama bugün C kadar değil gibi sizce nasıl? T nin bu kadar sürekli koyu çıkmasını anlayamıyorum hormonal bi sorun olabilir bakalım gebelik yoksa 3. Günü reglin hepsine baktırırım artık
İnşallah yoktur bir sorun benimde böyle çıktı, buradan bir arkadaş pko var mı sende giyince dün doktora gittim varmış gerçekten. Doktor bana da eğer hamilelik olmazsa bu ay regl olduğunda gel hormonları da kontrol edelim dedi. İnşallah gebelik vardır sizin hiç kontrole gerek kalmaz. Birde gebelik varsa da ovulasyon testi böyle çıkar diyorlar ne kadar var regl tarihinize acaba? Belki hamilesinizdir ❤️

İnşallah yoktur bir sorun benimde böyle çıktı, buradan bir arkadaş pko var mı sende giyince dün doktora gittim varmış gerçekten. Doktor bana da eğer hamilelik olmazsa bu ay regl olduğunda gel hormonları da kontrol edelim dedi. İnşallah gebelik vardır sizin hiç kontrole gerek kalmaz. Birde gebelik varsa da ovulasyon testi böyle çıkar diyorlar ne kadar var regl tarihinize acaba? Belki hamilesinizdir ❤️
Ahh kuzucum bal damlıyor ağzından inşallah öyledir 🙏🏻 Bata 6 gün var regl 23 veya 24 ü olurum gebelik yoksa,yumurtlamam 9unda olmuştu çünkü. Bende pko olduğunu hiç sanmıyorum bunca zamn hiç öyle bi teşhis konmadı reglim de düzenlidir yani ama bilemiyorum bakacağız artık duruma göre 🤩🤩

Sizin nasıl oldu regle yakın mı koyuydu ovülasyon testi? Çok geçmiş olsun inşallah sizin de gönlünüze göre olur her şey en kısa hayırlı zamnda🙏🏻

Ahh kuzucum bal damlıyor ağzından inşallah öyledir 🙏🏻 Bata 6 gün var regl 23 veya 24 ü olurum gebelik yoksa,yumurtlamam 9unda olmuştu çünkü. Bende pko olduğunu hiç sanmıyorum bunca zamn hiç öyle bi teşhis konmadı reglim de düzenlidir yani ama bilemiyorum bakacağız artık duruma göre 🤩🤩
Sizin nasıl oldu regle yakın mı koyuydu ovülasyon testi? Çok geçmiş olsun inşallah sizin de gönlünüze göre olur her şey en kısa hayırlı zamnda🙏🏻
Yok benim regl tarihinden itibaren 8.gün pik gördüm 10.gün silik 14.gün tekrar pik gördüm. Benimde reglim çok düzenlidir hiç şaşmaz tarihlerim hiçbir belirtim yoktu, ne kilo ne erkek tipi tüylenme ne başka bir şey. Sizin inşallah bu pikler hamileliktendir 🙏🏻❤️ İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun, en kısa en hayırlı zamanda hamilelik haberlerimizi yazarız buradan.

Back