Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, cok uzun zaman olmuş ama bana da yardimci olur musun? 20 Nisan pozitif olmuş mu sence yoksa bende mi bi sorun var veya testlerde mi?

Merhaba kizlar hepinize.
20 Nisan pozitif olmuş mu sizce? Ne zamanlar degerlendirilmeliydi?
Yoksa bende bi sorun mu var veya sorun testlerde mi?

Sanki evet 20 Nisan yumurtlama olmuş gibi ay insan anlamıyor ki ya valla çok zormuş :/ Galiba Ebru Ceylan'dan aldınız sordunuz mu ona hemen dönemiyor mesajlara ama ?
Hayir ondan almadim. Kendisinden alinmayan testlere güvenmiyorMUS. Yorumlamadi.
Umarim olmustur. Ama tam da pozitif degil. Böyle olunca tutmuyor diyorlar.

Hayir ondan almadim. Kendisinden alinmayan testlere güvenmiyorMUS. Yorumlamadi.
Umarim olmustur. Ama tam da pozitif degil. Böyle olunca tutmuyor diyorlar.
aaaa gerçekten mi çok şaşırdım ben attım birkaç kere devam et daha olmamış dedi ama başından savmak için mi öyle dedi acaba şu an emin olamadım ya ben döngümün 31. günü ben baya baya umudumu kestim de bugün ilk defa bütün testlerin en koyusunu gördüm. Ama yorumlarda bakıyorum aylardır deniyorum hala 2. çizgiyi göremedim diyen var

Yine de degerlendirmekte fayda var tabiki. Ben doktorla takip etmeyi düşünüyorum. Pozitife yakin olup tam pozitif olmayinca hamile kalma ihtimali azaliyor diye okudum. Doktor artik hap mi verecek bilemiyorum ona guvenecegim sanirim testler zaman alacak gibi...

Evet, bende bugün sipariş verdim. İlk kez kullanıcağım. Adetimin 1.günü. senin nasıl oldu ?

Verdiğiniz bilgiler çok açıklayıcı olmuş. O zaman az önce yaptığım testimi atayım size. 5 gündür yapıyorum hep c koyuydu. Dün ve bugün t daha koyu. Ben dünü ve bugünü değerlendirdim. Doğru mu yapmışım. :)

Eklentiler

• image.jpg
    180,6 KB · Görüntüleme: 135
Ay pardon 2 gün önceki testi atmışım yanlışlıkla . Hemen bugünün testini atıyorum şimdi :) kafa gitti benim. Hamileyim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…