Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba arkadaşlar, ben de bu ay başladım ovulasyon testine. 11. gün başladım Öncesi görünmeyecek kadar silikti testlerin. Son 4 testim bu şekilde. Dünkü testim iki çizgi aynı sayılır mi emin olamamıştım çünkü bir tık daha açık gibi, bugün daha koyulaşır diye bekledim ama daha silik. sizce dün pik miymiş, veya değilse silikleştikten sonra tekrar koyulaşır mı yoksa bu ay yumurtlama olmayacak anlamına mı geliyor silikleşmesi?

Eklentiler

• 20210515_140417.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 104
Merhaba arkadaşlar testlerin 5 gündür bu kadar silik olması normal mi ?

Eklentiler

• 20210527_124157.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 105
Merhaba testi ne zöan yapmaya başlamam gerekiyor ilk kez denicem bende regl son 4 aydır düzensiz yumurtlama mı takip edemiyorum artık

Merhaba bende testimi atabilir miyim size yorumlama şansınız olur mu ?

Bende birşey sormak istiyorum kafam çok karışık internetten laboquick marka ovülasyon testleri almıştım 2 adette gebelik testi gönderdiler dış poşetleri aynı hepsini farkında olmadan bir torba içine koydum adetin 5.günü testlere başladım arasına gebelik testide karıştığı için 13.gün onu yapmışım ertesi günü yaptığım ovulasyonları sırasıyla tarihe göre sıralarken şok oldum hepsinde lh yazarken birtanesi hcg yazıyordu bayağ ikinci çizgi belliydi ama ertesi günü gördüm akşama 1tanede farklı marka gebelik testi yaptım negatif çıktı 19 günde yada 21 günde bir adet olurum düzensiz biraz adetime 5 gün var daha resmi ekliyorum kafam çok karışık birinde var diğerinde yok.

Baya belli bir şekilde çıkmış. Bu sonuca göre hamile olabilirsiniz. Bugün de tekrarlasanız testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…