- 24 Ocak 2021
- 155
- 32
- 35
Adetin biter bitmez başlaMerhaba testi ne zöan yapmaya başlamam gerekiyor ilk kez denicem bende regl son 4 aydır düzensiz yumurtlama mı takip edemiyorum artık
At tabiMerhaba bende testimi atabilir miyim size yorumlama şansınız olur mu ?
Evet o gunu degerlendirdik iki defa esim bosaldi affiniza siginarak soyledimMayısın 30u pik olmuş yumurtlamışsın değerlendirdin mi?
O günü ve sonraki 3 günü değerlendirmeniz gerekEvet o gunu degerlendirdik iki defa esim bosaldi affiniza siginarak soyledim
Dun geceyi degerlendirmedik 3 gun yumurtlama oldu dedim catlamaz ondan ara verdimO günü ve sonraki 3 günü değerlendirmeniz gerek
Siz bilirsiniz genelde öyle oluyor o yüzden söyledim bugün silikleşmiş çatlamış olabilir. Bugünü değerlendirin derimDun geceyi degerlendirmedik 3 gun yumurtlama oldu dedim catlamaz ondan ara verdim
Bugunu degerlendirecegiz insallah cok tsk ederimSiz bilirsiniz genelde öyle oluyor o yüzden söyledim bugün silikleşmiş çatlamış olabilir. Bugünü değerlendirin derim
Rica ederimBugunu degerlendirecegiz insallah cok tsk ederim
Baya belli bir şekilde çıkmış. Bu sonuca göre hamile olabilirsiniz. Bugün de tekrarlasanız testiBende birşey sormak istiyorum kafam çok karışık internetten laboquick marka ovülasyon testleri almıştım 2 adette gebelik testi gönderdiler dış poşetleri aynı hepsini farkında olmadan bir torba içine koydum adetin 5.günü testlere başladım arasına gebelik testide karıştığı için 13.gün onu yapmışım ertesi günü yaptığım ovulasyonları sırasıyla tarihe göre sıralarken şok oldum hepsinde lh yazarken birtanesi hcg yazıyordu bayağ ikinci çizgi belliydi ama ertesi günü gördüm akşama 1tanede farklı marka gebelik testi yaptım negatif çıktı 19 günde yada 21 günde bir adet olurum düzensiz biraz adetime 5 gün var daha resmi ekliyorum kafam çok karışık birinde var diğerinde yok.