Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende yeni katılıyorum 6 yıldır evliyim 1 başarısız tüp bebek denemiz oldu ilk defa bu ay ovulasyon testi denemeye başladım rica etsem bana da yardımcı olurmusunuz

Kızlar merhaba, adetim 28 günde 1 olur ve cok düzenlidir, erken geldiği oldu son 1-2 ayda ama gec geldiği henüz hiç olmadı. Adetime 9 gün kala ovulasyon testinin pozitif olması normal mi? Gec yumurtlama mi olmuştur?

Kızlar merhaba, adetim 28 günde 1 olur ve cok düzenlidir, erken geldiği oldu son 1-2 ayda ama gec geldiği henüz hiç olmadı. Adetime 9 gün kala ovulasyon testinin pozitif olması normal mi? Gec yumurtlama mi olmuştur?
Normal canım adetten hemen birkaç gün önce bile yumurtlama olabiliyormuş. Instagram da takip ettiğim sayfadaki paylaşılanlardan gördüğüm kadarıyla. Bende yapıyorum ovulasyon testi bu ay adetime 14 gün kaldı ama hâlâ yumurtlama olmadı. Yani o adete 14 gün kala olayının doğruluğu yok herkeste her ay farklı oluyor yumurtlama günü.

Kızlar, az önce yaptığım ovulasyon testi en altta yer alan. Acaba pik yapmış mı? Yorumlarsanız sevinirim

Daha önce kızımda buna ihtiyaç duymamıştım ama şimdi 4 aydır deniyoruz ve olmuyor bu yazı çok işime yaradı teşekkürler

Ben yaklaşık 4 aydır falan ovulasyon testi yapıyorum da ilk kez böyle bir şey oldu ondan şaşırdım. Bugünde çok az kan geldi ve reglime 8 gün var, yumurtlama kanaması mı bilemedim, öyledir diye değerlendirdik bakalım.

Benimde bugün koyulaştı mesela. Bende silik görünceye kadar devam edicem test yapmaya

Eklentiler

• IMG_20210311_123103.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 96
Ya aslında 2 gününde t deki çizgi c çizgisi gibi kalın olmadığı için tereddüt ettim ama bunlar da yumurtlama demekki

Bana da yardımcı olur musunuz 11-12-13.günler.En sonununcusu 13.gün pik olmuş mu? Bugün değerlendirildi. Daha devam etmem gerekiyor mu?

Bence siz hamile olabilirsiniz. Kan gelmesi de yerleşme kanaması olabilir. Yumurtlamada kan geldiğini hiç duymadım. Ovu testleri hamile okunduğunda pozitif çıkabiliyormuş. İnşallah öyledir

Bence siz hamile olabilirsiniz. Kan gelmesi de yerleşme kanaması olabilir. Yumurtlamada kan geldiğini hiç duymadım. Ovu testleri hamile okunduğunda pozitif çıkabiliyormuş. İnşallah öyledir
Valla bugün tekrar test yaptım ovülasyon testi yine cift cizgi çıktı ve kanda cok hafif şekilde oldu. Yani 4 aydır deniyoruz ve negatif olunca insan emin olamıyor ama bu zamanlarda hic gecmiyor.. daha once regl zamanı ovulasyon testim hic cift cizgi olmamıştı ya da reglime 1 hafta varken de böyle bir kan gelme durumu yaşamamıştım ama insan yine de bosa umutlanmak istemiyor. İnşallah güzel sonuçlar alırım... kafam daha da karıştı:)

Hep 14 16 gün diyolr yumurtlama çok yanlş bilgi 2 sene uğraştı arkadasm hamilekaldığnda ovu test yaptı meğer adete 3 gün kala yumurtluyormş haberi yok bende bu ay yapacagım test adetb btnce inş hepimiz bebeklerimize kavuşalımn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…