Canımm aminn inşAllah ne olur duanı eksik etmeSenin adına çok sevindim canım her sey gönlünce olsun saglıkla kucağına al inşallah ❤
Benim hic akıntım olmadı canım esim surekli yanımda olunca olmuyor bende genelde o akıntı ama yumurtlamiş olsan testin pik olurdu.Merhaba bende ovulasyon testine yeni başladım. 10. günden itibaren başladım ve bugün 15.gün. Ben piki görmedim henüz ama yumurtlama akıntısı gibi akıntım 10. , 11. gün oldu. Merak ettiğim pik olduğunda yumurtlama akıntısı da beraberinde oluyor mu ?
Bazı kadınlar yumurtlamadan önce bazıları yumurtlama zamanı bazıları yumurtlama sonrasında akıntı yaşayabiliyorMerhaba bende ovulasyon testine yeni başladım. 10. günden itibaren başladım ve bugün 15.gün. Ben piki görmedim henüz ama yumurtlama akıntısı gibi akıntım 10. , 11. gün oldu. Merak ettiğim pik olduğunda yumurtlama akıntısı da beraberinde oluyor mu ?
Teşekkürler bilgilendirmeniz içinBazı kadınlar yumurtlamadan önce bazıları yumurtlama zamanı bazıları yumurtlama sonrasında akıntı yaşayabiliyor
Doğurgan döneme girmişsiniz bu çift cizgi olan günleri değerlendirin, t çizgisi C çizgisinden daha kalın ve koyu olması lazım. Eğer koyu olursa 1 gün içinde yumurtanın catlayacak demektir koyu çizgiyi gördüğünüz geceyi ve ertesi günkü geceyi değerlendirin, tabi ovulasyon testini yine yapın koyu çizgi bu yaptıgını da silikleşmişse yumurta çatlamış demektirCanım benim reglim 32 33 günde bir oluyordu geçen ay 35 günde oldum.ovulasyona başladım bu ay ama hiç birşey anlamiorum.yumurtladimmi catladimmi bilmiorum.yardimci olabilirmisinz
Cokk tşk ederim cvbiniz için en son ovulasyonumu yüklesem bakabilirmisinzDoğurgan döneme girmişsiniz bu çift cizgi olan günleri değerlendirin, t çizgisi C çizgisinden daha kalın ve koyu olması lazım. Eğer koyu olursa 1 gün içinde yumurtanın catlayacak demektir koyu çizgiyi gördüğünüz geceyi ve ertesi günkü geceyi değerlendirin, tabi ovulasyon testini yine yapın koyu çizgi bu yaptıgını da silikleşmişse yumurta çatlamış demektir
Tekrar silikleşmiş t çizgisi yumurta çatlamış sanırım. Çatladıktan sonra tekrar eski haline dönüyo çünkü çizgi. Değerlendirdiniz mi o günü de? İlişki olmuşsa adetiniz bekleyin inşallah gecikir ve hamile olursun. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben de yumurtlama günümü bekliyorum t çizgisi koyu bugün ama sanırım yarın daha da koyu olucak. Ben de bugün ve yarını değerlendircem inşallah bebiş sahibi olur müjde veririz birbirimize dua ediyorum ikimiz içinCokk tşk ederim cvbiniz için en son ovulasyonumu yüklesem bakabilirmisinzbiz 12 13 14 16 18 20 21 bugünleri degerlendirdik canim inşallah dogrudur
2 3 gün oluo testi bırakali.ama yumurta catlicak dediginiz 20.günse.20 en son yaptığım testti bende 18 i 20 ve 21 inde birliktelik yaşadım canim.insallah olurTekrar silikleşmiş t çizgisi yumurta çatlamış sanırım. Çatladıktan sonra tekrar eski haline dönüyo çünkü çizgi. Değerlendirdiniz mi o günü de? İlişki olmuşsa adetiniz bekleyin inşallah gecikir ve hamile olursun. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben de yumurtlama günümü bekliyorum t çizgisi koyu bugün ama sanırım yarın daha da koyu olucak. Ben de bugün ve yarını değerlendircem inşallah bebiş sahibi olur müjde veririz birbirimize dua ediyorum ikimiz için
Ya benim şöyle, düzenliydi 27 aralıkta adet olmam gerekiyodu olmadım 11 gün sonra 8 ocakta oldum. O yüzden yumurtlama günü de kaydı. 27 ocakta gösteriyo uygulama. Ben de ilk defa dün yaptım ovulasyon testi. Bugünkü cden koyu yarın veya öbür gün çatlar inşallah daha 4 5 gün daha yapıcam gibi duruyor. İnnnnnnşallah2 3 gün oluo testi bırakali.ama yumurta catlicak dediginiz 20.günse.20 en son yaptığım testti bende 18 i 20 ve 21 inde birliktelik yaşadım canim.insallah olurherkesin bayağ köyü yumurtlama günleri ve çatlayınca bariz siliklesiyor.benim biraz birbirine yakın ayırt edemedim son 20.güne kadar aslında.bugunu mutlaka degerlendir bir anda siliklesebilio.bende daha koyuyu bekliyodum ama öyle olmadı.ilk denemenmi canım seninde.senin kaçıncı günün bugün geçmi catliosun düzenlimi adetin.benim dongumde uzun.yaaa canım rabbim inşallah nasip eder hepimizede.bende senin için dua edecem.annemde ağzı dualidir onada ettirecem inşallah birbirimize veririz mujdeyi
Hadi inşallah tutar canım rabbim büyükYa benim şöyle, düzenliydi 27 aralıkta adet olmam gerekiyodu olmadım 11 gün sonra 8 ocakta oldum. O yüzden yumurtlama günü de kaydı. 27 ocakta gösteriyo uygulama. Ben de ilk defa dün yaptım ovulasyon testi. Bugünkü cden koyu yarın veya öbür gün çatlar inşallah daha 4 5 gün daha yapıcam gibi duruyor. İnnnnnnşallah
Evet evet çok büyük etkisi oluyo iyi anlamda ben de telefonu elime aldıgım da hep burda konuları okurken buluyorum kendimiHadi inşallah tutar canım rabbim büyükyaz bana mutlaka olurmu haberdar et catladigindan falan insana bi umut gbi oluyo burda paylaşmak
Canım 4 günüm var reglime yapsammi bi test ?? Geç yumurtlama oldu benimde.33 35 günde regli oluorum.18.gün yumurtladım.12 gün falan oldu yumurtlama günümden bugüne.hic bir belirtim faln yok amaEvet evet çok büyük etkisi oluyo iyi anlamda ben de telefonu elime aldıgım da hep burda konuları okurken buluyorum kendimiolumlu düşünüyorum inşallah olur paylaşıcam mutlaka