- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
Canım bi gebelik testi yapsanaMerhabalar konuyu açalı baya zaman olmuş ama inşAllah cevap alabilirim.
Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım 12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum
Geçen ay artık doktora gittik hormon testleri yapıldı herşey temiz çıktı yumurtalıklarda falan da bir soruna saptanmadı çok şükür. Tüplerimde açık bu arada. Ama beklemek zor işte insan korkuyor hiç mi olmayacak diye Rabbim bir haber bekleyen şifa bekleyen içi daralan tüm kullarına inşAllah hayırlısıyla sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin inşAllah ne yapacağımı şaşırdım bir umut bekliyorumİnşallah canım 1.5 senedir bekliyorum ben miniğimi. 3 kez çatlatma iğnesi klomen kullandım film falan çektirdim temiz çıktı ama olmadı hala 7 ay normal bence . Bi kac ay deneyip doktora gidersin olmazsa .
Ama daha 6 gün var regl gününü bekleyip öyle yapmayı düşünüyorum canım korkuyor insanCanım bi gebelik testi yapsana
Diğer konuna yazdım ben bu şekilde öğrwndimAma daha 6 gün var regl gününü bekleyip öyle yapmayı düşünüyorum canım korkuyor insan
Allahım inşAllah inşAllah artık hayırlısıyla o müjdeli haberi alırım. İlk kez bu ay bu testi denedim ve ilk kez üst üste 5 gün değerlendirme oldu inşAllah artık bu kez olmuştur yaEvet canım beklemek çok zor ben her ay acaba hamile miyimdir diye test yapıyorum tek çizgiyi görmekten korkar hale geldim artık. İnşallah bi umutla bekleyen herkesin dileği kabul olur. Beklemekten başka bi çare kalmıyor artık birbirimize güzel haberler veririrz insallah en kısa zamanda ❤
Allahım inşAllah inşAllah artık hayırlısıyla o müjdeli haberi alırım. İlk kez bu ay bu testi denedim ve ilk kez üst üste 5 gün değerlendirme oldu inşAllah artık bu kez olmuştur ya
Evet canım beklemek çok zor ben her ay acaba hamile miyimdir diye test yapıyorum tek çizgiyi görmekten korkar hale geldim artık. İnşallah bi umutla bekleyen herkesin dileği kabul olur. Beklemekten başka bi çare kalmıyor artık birbirimize güzel haberler veririrz insallah en kısa zamanda ❤
Senin bekleyişin dahada uzun ne olur Allah hayırlısıyla sana tez zamanda bu haberi almayı nasip etsin 1 hafta sonra burada hamileyim haberini göreyim inşAllahhhAllahım inşAllah inşAllah artık hayırlısıyla o müjdeli haberi alırım. İlk kez bu ay bu testi denedim ve ilk kez üst üste 5 gün değerlendirme oldu inşAllah artık bu kez olmuştur ya
Çok teşekkür ederim canım güzel duaların için. Evet bekleyisim daha uzun ama o her ay yasanan hayal kırıklıgını biliyorum canım beraber güzel haberler veririz inşallah
Bende umutsuzum gene ama hakkımızda hayırlısı canım
Canımm bugünde test yaptım bakar mısın dünden de koyu çıktı bugün 24.gün ve regle 5 gün kaldı ay sence ne anlama geliyor ya . Testleri ekliyorumBende umutsuzum gene ama hakkımızda hayırlısı canım
Önceki adetten sonra ilk testmi acaba? Yumurtlama geçmiş olabilir. Şuan yumurtlama gözükmüyorMerhaba benim adetime 5 gün var ama testim böyle.Yumurtalık kistinden kaynaklanabilir mi yoksa Gebelik mi yardımcı olabilir misiniz lütfen.
Yumurtlama olmuş değerlendirdiniz umarım. Testi Yapmaya devam edin silikleşince çatlama olacak o günü ve peşindeki 2 günüde değerlendirin. Yani yumurtlama günü ve peşindeki 3 günCanımm bugünde test yaptım bakar mısın dünden de koyu çıktı bugün 24.gün ve regle 5 gün kaldı ay sence ne anlama geliyor ya . Testleri ekliyorum
Testteki t , c ile aynı veya daha koyu olmadıkça negatif.. bazen kadınlar aynı ay 2 kez yumurtlayabiliyor. Eğer o yumurtlamada değerlendirilirse çift yumurta ikizi şansı artmış oluyor:) ama t ve C aynı koyulukta yada t daha koyu iseMerhaba bende bu ay ovulasyon testi yaptım adetin 8.gununden itibaren yaptim 13. Gün pik yaptı değerlendirdim o günleri silikleştigini de gördüm ama teste devam ettim normalde hep benm negatif testim yok denecek kadar az bir çizgi gösteriyordu fakat adetin 17. Gününden beri 3 gündür testim neredeyse pozitif çıkmaya başladı pik yaptığında ki gibi olmasa da pik olmaya yakın koyulukta çıkıyor nedeni ne olabilir?
Bunlar benim yumurtlamadan sonra ikinci kez koyulaşan testlerim 12 ve 13 pik olmuştu 24.gün tekrar pik oldu akşam gebelik testi yaptımYumurtlama olmuş değerlendirdiniz umarım. Testi Yapmaya devam edin silikleşince çatlama olacak o günü ve peşindeki 2 günüde değerlendirin. Yani yumurtlama günü ve peşindeki 3 gün
Süper bi haber hayırlı olsun çok sevindimmm sağlıkla inşallahBunlar benim yumurtlamadan sonra ikinci kez koyulaşan testlerim 12 ve 13 pik olmuştu 24.gün tekrar pik oldu akşam gebelik testi yaptım
Canım çok şükür şimdi yeni bir konu açıp yazdım herşeyi umut olur inşAllahSüper bi haber hayırlı olsun çok sevindimmm sağlıkla inşallah
Ama isterseniz yine ilişkiye girin bence belki çift yumurta ikizi olurBunlar benim yumurtlamadan sonra ikinci kez koyulaşan testlerim 12 ve 13 pik olmuştu 24.gün tekrar pik oldu akşam gebelik testi yaptım