Kötüyü de çağrıma her silik kimyasal ile sonuçlanmıyor stres yapma kendineGebelik testi aşırı silik zaten kimyasaldır diye tahmin ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötüyü de çağrıma her silik kimyasal ile sonuçlanmıyor stres yapma kendineGebelik testi aşırı silik zaten kimyasaldır diye tahmin ediyorum
Ayın 9.10 demi öyleyse silik olur zaten çok normal erken dahaayın 9. 10. Silikleşti
Gebelik testi aşırı silik zaten kimyasaldır diye tahmin ediyorum
Canım burda da karşılaştık ben de ovulasyon testi yapıyorum 3. Gun hala koyu ikisi de bazen oluyormuş öyle en koyuyu baz alıp 3 gün ilişki deniyorKızlar bana anlatabilecek bir arkadaş var mı? Bu ay ilk defa düzenli hatta günde 2 kere ovülasyon testi yaptım. İlaç, çatlama iğnesi vs kullanmadım.
Pik günüm 2 gün önceydi, testlerde alttan 6. Test pik olduğum test.
Fakat bu silikleşme 2 gündür az mı? Yoksa normali mi bu?
Eki Görüntüle 2708502
Canım gebelik testinde silik varsa o zaman başka yarın ilk idrarla hemen bir daha yap sonra ertesi gün bir daha hadi inşallah canım kimyasal diye düşünme siliklikle alakası yok kimyasalinGebelik testi aşırı silik zaten kimyasaldır diye tahmin ediyorum
Severim ben böyle karşılaşmaları Senin testlerin fotosu varmı atabilirmisin canım?Canım burda da karşılaştık ben de ovulasyon testi yapıyorum 3. Gun hala koyu ikisi de bazen oluyormuş öyle en koyuyu baz alıp 3 gün ilişki deniyor
Canim 1 vr 2 numarali testler pik duruyor 3 ve 4 silik t kismi yani catlamis duruyor 3 ve 4 numarali testlerKızlar deli olacağım ovulasyon testim bugün de böyle dün ağrıdan öldüm akintim da bitti ama hala çift çizgi çatlamamış de mi yoksa kist mi oldu dersiniz? Test mi bozuk onu da anlamadım o yüzden 2 tane yaptım aynı anda
Bence bekle biraz adet gununde tekrar normal.gebelik testini tekrarla canim kendine stres yapmamis olursinda hem 3 gun daha sık dişini3 gün var daha canım
Canım sivilleşmeye başlayınca çatlamış oluyormuş yani pik yaptı mı baslanacakmis ilişkiye ama ben ertesi gün başladım kısmet bakalım bilen birine özelden attım catlama 2. Gün başlamış dedi banaSeverim ben böyle karşılaşmaları Senin testlerin fotosu varmı atabilirmisin canım?
Yani tam silikleşmeyeyince daha çatlamamış demek mi oluyor?
Yoksa pikten sonra hafif silikleşince de çatlamış demek mi oluyor?
Inşallah yakalayabilmisizdir canım yaCanim 1 vr 2 numarali testler pik duruyor 3 ve 4 silik t kismi yani catlamis duruyor 3 ve 4 numarali testler
GüzeliiimKızlar bana anlatabilecek bir arkadaş var mı? Bu ay ilk defa düzenli hatta günde 2 kere ovülasyon testi yaptım. İlaç, çatlama iğnesi vs kullanmadım.
Pik günüm 2 gün önceydi, testlerde alttan 6. Test pik olduğum test.
Fakat bu silikleşme 2 gündür az mı? Yoksa normali mi bu?
Eki Görüntüle 2708502
Insallah canim bana kalsa pik olan gum ve catlama gorulen gun degerlendirme yapilmasi yeterli. Ust uste sureklu degerlendirme olunca boşalmada erkekde sperm de azaliyor. Birde soyle.dusun yumurta catladigi an iliski olmasi spermin yumurtayi cok daha rahat dollemesi demek.Inşallah yakalayabilmisizdir canım ya
Kız Mihriban bu topik seninmiş sonradan fark ettim. Ovülasyon testlerinden anlamana sevindimGüzeliiim
Alttan saydigimizda 6 ve 5. Inci testler pik duruyor sonra zaten yavastan siliklesmis yani catlamis olmasi gerektigi gibi iki cizgide ayni koyulukta olmadigi surece pik sayilmiyor kafan karismasin o yuzden
Benim pik olan gün olmadı canım likten önceki gün pikten sonraki gün bakalım kısmet ben kızıma tek ilişki ile hamile kalmıştım düşünInsallah canim bana kalsa pik olan gum ve catlama gorulen gun degerlendirme yapilmasi yeterli. Ust uste sureklu degerlendirme olunca boşalmada erkekde sperm de azaliyor. Birde soyle.dusun yumurta catladigi an iliski olmasi spermin yumurtayi cok daha rahat dollemesi demek.
Atsana benim siliktinadetten iki günce adet günü de kimyasal ile düşürdüm varsa foto bakım ben
Ama üç gündür silik yok dencek şekildeCanım gebelik testinde silik varsa o zaman başka yarın ilk idrarla hemen bir daha yap sonra ertesi gün bir daha hadi inşallah canım kimyasal diye düşünme siliklikle alakası yok kimyasalin
Canım ben, pikten 2 gün önce, pik günü ve pikten sonraki 2 gün değerlendirdim.Canım sivilleşmeye başlayınca çatlamış oluyormuş yani pik yaptı mı baslanacakmis ilişkiye ama ben ertesi gün başladım kısmet bakalım bilen birine özelden attım catlama 2. Gün başlamış dedi bana
Eki Görüntüle 2708535
[/QUOTE3gündür üstüste dilimde ben hiç koyulaşmıyorsa çok yeni dölllenmwdir yeteri Bhcg hormonu salgılamaz hemen kimyasalı koyma aklına sen kan ver muhtemelen değerin 15falandr şu anda
Merhaba. Sayfada gezinirken gördüm konunuzu bende bu ay teste başladım baya olmuş konu ama resim atsam yorumlar mısınız•Merhaba kızlar. Hamilelik planlayan her kadın ovulasyon testini illa duymuştur,okumuştur,denk gelmiştir biryerlerde. Bazi arkadaşlar ne zaman pik oldu nezaman değerlendirmemiz lazim? Kac gun degerlendiricez veya takibini yaoma konusunda emin olamayabiliyolar kafalar karışıyor tabi. Bende yaşadım biliyorum. 1 yıla yakındır ovulasyon testi yaptığımdan cok fazla içerik video izlediğimden bununla ilgili kafasında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olmak adına boyle bi içerik hazırlamak istedim.
• Öncelikle herkes adetten 14 gun sonra yumurtlicak falan diye birşey yok uygulamar var bu yumurtlama ile ilgili onlar kesinlikle yanlis. Cunki her kadın her ay ayni gun yumurtlamaz. Testlerle pik gününü yakalamak ve değerlendirmek önemli. Şimdi testi adetiniz bittiğinden emin olduğunuz başlaya bilirsiniz. Testi sabah ilk idrarla yapmıyoruz. Istediğiniz saate yapabilirsiniz. Testin yapmadan 2 saat önceden sıvı alanını bırakıyoruz. Testi yaptıktan 5 dk icinde çıkan sonucu baz alabilirsiniz. Teste t ve c kismi var. C kısmı herzaman koyu cikar testin çalışıp çalışmadığını gösteriyor. Biz t kısminda ise herzaman hafif silik bulanip ince bir cizgi cikacaktir. Buda yumurtlama da olusan horman LH nin herzaman vucuzunuzda bulunmasindandir. Yumurtlamadan 24 saat once bu LH hormonu arkadaş artıyor. Test yaptigimizda T cizgisi kop koyu cikiyor ise anliyoruzki onumuzdeki 24 saat icinde yumurtamiz catlayacak. Iki cizgide (c ve t cizgisi) ayni esitlikte koyu ve kalın oldugunda test pozitif. O gunu degerlendirin. Ertesi gun tekar ayni saate test yapmaya özen göstererek testi yenileyin. Test tekrar pozitif çıkabilir bu çatlamamış daha demektir. Ama t cizgisi siliklesmeye baslamissa yada yok denecek kadar az ise yumurtaniz catlamistir. O gunude mutlaka degerlendirin derim. Silik çizgi çıktıktan sonra test yapmanıza gerek yok. Ama bazen kadınlar iki kez yumurtlamaya biliyor. Deneyedebilirsiniz. Tavsiyem teste basladiginiz andan itibaren gun aşırı iliski ile pik gununu beklemek. Sperm içeride yaşayabiliyormuş. Sağlıklı bir sperm ise çatladığı gibi direk yumurtayı dölleyebilir. Buda hamilelik sansini artiriyor. Size kendi test ornegini assagida veriyorum.
Eki Görüntüle 2598328
•Adetim benim 12 gün once başlamıştı. Başladığı gunu baz alarak saydigimda günleri bugun 12. Günüm ve testim pik. Yumurtlamam bugun olmus. Yarin testi yenileyerek çatlayıp catlamadığına bakacagim. En üsten 1. Test persembe gunu yaptim en üsten 2.ciyi dün yani cuma günü. En altakide az once yaptım ve pik.
Baya uzun bir yazı oldu amacım bu süreçte yardımcı olmak. Testlerinizi atabilirsiniz takibini hep beraber yapabiliriz. Bu yolda herkese bol şanslar gebelik testindede çift çizgiyi görmek nasip olur hepimize inşallah