- 10 Ekim 2019
- 2.051
- 4.527
Canım merhaba öncelikle, klomen yumurtlamayı sağlamak için yumurtayı olgunlaşmak için kullanılan bir tedavi diye biliyorum. Kullanıldığın birden fazla yumurtlama olabiliyor diye okumuştum birkaç kişi de buradan ama ben hiç klomen kullanmadığım için net bir bilgiye sahip değilim yanlış bir şey de söylemek istemem sana açıkçası. Tek söyleyebileceğim Ayda iki kez yumurtlaya da biliyoruz çok nadir de olsa ve senin Kullandığın ilaç yumurtlamayı tetikleyen bir ilaç bu yüzden ikinci kez yumurtlamış olabilirsin adetine yakın eğer testin iki çizgisi de koyu gördüysen eşit şekilde yada t cizgisi daha koyuysa c den testin pik anlamina geliyor , ne olur ne olmaz adetini bir günde kalsa değerlendirin bence gelen kahverengi akıntı yumurtlamadan dolayı gelen akıntı da olabilirAçıklama için çok tesekkurler birşey danışabilirmiyim o zaman 2 aydır klomen kullanıyorum geçen ay adetim 31.günde geldi normalde o kadar gecikmez ağustosun 27.sinde adet oldum bu ay da ilk defa ovulasyon testi denedim bilmediğim için iki çizgi de koyu olduğunda pozitif saniyordum meğer değilmiş adetime yakın 2 tane elimde kaldı yapayim dedim bu ayın 24.de bir bakdim ki hic olamadığı kadar koyu çıkdı ikiside ertesi günü siliklesdi yumurtlamis olabilir miyim baya da yakın regl dönemine yardımcı olursan çok çok sevinirim hatta öğünün ertesi günü kahverengi lekeleme oldu bir kerelik bilemedim yumurtlama zamanı da olabiliormus yada adetim gelcek yarın geçen ay da öyle olmuştu ay uzun oldu ama hep düşünüp duruyorum