Hayır henüz değerlendiremedik çünkü c kadar koyu olmayınca anlamayamadım ozamn değerlendirelim teşekkür ederimCanim 28 pik gonunuyor dunu ve bugun degerlendirmissinizdir umarim. Ama idrari fazla damlatmissin cigiler dagilmis testlerde 3 damla damlatman yeterli
Canim merhaba biraz gec gordum mesajini, ancak pik olmamis iki testte de iki cizgide ayni koyulukta esit olmalinyada T cizgisi C cizgisinden daha koyu olmalo test yapmaya devam et birde tet yapmadan 2 saat onceden sivi alimininkesmeyi unutma canim. Test yaptikca atarsin bana bakariz birliktrArkadaşlar ilk ovulasyon denemem. 5 temmuz adetten sonraki 12. Günüm yumurtlama olması için çizgiler en az aynı renkte ya da t daha koyu olması lazım yazıyordu. Öyle olmayınca bugünde denedim bugünse çok daha silik çizgi çıktı neden acaba? Dün muydu ovulasyon günüm? @Mihribaalin
Canimmm merhabaMerabalar benim adetim biteli 5 gün oldu evde ovulasyon testi vardı bi denim die yaptim böle cıktı pik olmuşmu acabaEki Görüntüle 2659655
Bir umut genede insallah hayirli haberler alirsin canim olmazsa eger bir sonraki aya kismet testlerine atarsin gunluk yaptikca degerlendiririz burdanSaol canım bilgi icin carsamba persembeyı degerlendırdım ama persembe aksamı memlekete gitmek zorumda kaldım oyuzden bu ay oek umudum yok ama Allah büyük genede
Canım tuttumu hamilemisin ?Valla ancak bugün olabilir yarın calisiyorum çok teşekkür ederim yorumun için
Yaa cok gec gordum mesajiniOvulasyon testi yapıyorum düzensiz olduğum için.en sonuncusu bugün 13:30 da yaptım.2si düne ait.bu koyuluktan daha mı koyulaşacak acaba? İlk kez kullanıyorum.Yardımmm
Merhabalar. Bence pik olmuş değerlendir. Ben de ovulasyon takibi yaptım. İlk ayda çok şükür hamile kaldım. T çizgisi referans çizgiden daha koyu olmadı hiç. Pik zamanları Hep aynı koyulukta oldu bu şekilde. Herkesinki aynı oalcak diye birşey yok. Testi yapmaya devam et. Silikleşmeye başlayınca da yine değerlendirmeye devam et. Hayırlısıyl tutunur inşallah miniğinMerabalar benim adetim biteli 5 gün oldu evde ovulasyon testi vardı bi denim die yaptim böle cıktı pik olmuşmu acabaEki Görüntüle 2659655
Bir kac gun daha gecsin adetinden gebelik testi yaparsin kuzum suan yapma ama bence erken olabilirİnş canım bu ay ölesine yapmıstım ovulasyon testini dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım acaba tutmusmudur pek bi belirtimde yok ama umutlanıyor insan işte
Bugun adet gununmu canim ? Ve belirtilerin hamielliktede gorunuyor adet belirtileride olabilirnikiside birbirine benziyor zatenBi hafta önce adet sancısı cektim ve sol kasıgımda batma olmustu 5saniye fln sürüyodu sancim gelince bir gün sürdü simdi ara ara oluyor köye geldigim icin test flnda yapamıyorum simdilik sadece ara ara sancı güguslerde şişlik halsızlık hafifde ben agrısı var testi nezaman yapsam kesin sonuc alırım acaba
Insallah adet olmassin canim28 temmuz adet günümdu canım normalde hep bi iki gün erken olurdum ama olmadım bayramdan sonraya kaldı heralde benım test işi ama inş adet olmam