Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama olmuş mu acaba bir yorumlarmısımız
Canim 23. 08 tarihindeki sabah yaptigin test de yumurtlama olmus bu aksami degerlendirmissinizdir umarim 24.08nde tekrar sabah ve aksam test yap T cizgisi siliklesmis ise catlamis oluyornyumurta. 24.08 tarihinide kesin degerlendirin

Çatlama olmuş mu canım

Eklentiler

• 0210E341-B93A-4FE7-AC0F-BCFA8441B50B.jpeg
    42,9 KB · Görüntüleme: 255
Çatlatma iğnesi yaptırdınmı ?

1 gün mü kalıyor canım yoksa 2 gün mü dünü falan değerlendik
Kuzum yumurta çatladıktan sonra 24 saat veya 48 saatte yaşayabiliyor Bu neden dünyaya göre değişiyor Sen ne olur ne olmaz Bugün ve yarını da değerlendirsin insan bıkıyor bir yerden sonra ama ayda bir kere yumurtlama olduğu için günleri kaçırmamak onemli

Çatlama gününe denk gelen ilişkide kesin gebe kalınır diyebilirmiyiz canım ben daha 1.5 yıllık evliyim yeni daha başladık
Kuzum tamamen şans.ovulasyon testiyle amaçladığımız hamilelik için en verimli günleri kaçırmamak ve değerlendirmek

Bütün günleri değerlendirdim dün çatlama olmuştu o gün ve önceki günler
Yumurtlamayı ve çatlamayı kaçırmadım testlerden öğrenmiş olduk ve sende değerlendirdin Böylelikle hamile kalma şansını artmış oluyor Umarım tutar Umarım güzel haberlerle yazarsın buraya. Geri adet tarihini beklemek kalıyor Bu da en en zor kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…